- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
evet ailem hep böyle genelde fedakar değiller bizim için pek bişey yapmak istemezler damatlarda durumun farkında ablamda eşine aksini göstermek istiyor bak benide evimden aldılar demek istiyor bunuda açıkça söyledim bak eşi böyle diyomuş nolurki alsak diyorum yok yok ne gezer onlar kendi düşünceleri bilet basmamak için böyle diyo diyolar. babamda diyomuşki o 2 lira biletini düşünüyosa bende 5 liralık gazımı düşünürüm diyomuş. nasıl aile ya sizlere yazarken bile utanıyorum. ben gaz alayım diyorum ama daha önce yaptım bikaç kere alışkanlık haline gelir diye korkuyorum. kendi arabam olsa düşünmezdim.
evet ailem hep böyle genelde fedakar değiller bizim için pek bişey yapmak istemezler damatlarda durumun farkında ablamda eşine aksini göstermek istiyor bak benide evimden aldılar demek istiyor bunuda açıkça söyledim bak eşi böyle diyomuş nolurki alsak diyorum yok yok ne gezer onlar kendi düşünceleri bilet basmamak için böyle diyo diyolar. babamda diyomuşki o 2 lira biletini düşünüyosa bende 5 liralık gazımı düşünürüm diyomuş. nasıl aile ya sizlere yazarken bile utanıyorum. ben gaz alayım diyorum ama daha önce yaptım bikaç kere alışkanlık haline gelir diye korkuyorum. kendi arabam olsa düşünmezdim.
arkadaşlar benim bir ablam var kendisi ev hanımı eşi asgari ücretle biyerde çalışıyor. babamda emekli onunda aldığı 800 tl sanırım. şimdi bunları yorumlayın diye yazıyorum. içlerinde ben çift maaşlı rahat olarak görünüyorum annemlerde ablamda acaip tutumlu davranmak zorunda kalıyorlar. ikiside geçimin çok zor oldugundan bahsedip duruyolar. mesela haftasonu biyere (kuzenime) ev aldığı için ev görmeye gideceğiz babam hepimizi oraya götürecek. benimn evim babamlara çok yakın seni evinden alırız ama ablan çarşıya gelsin yol üstünden alalım diyolar ablamda buna kırıldı hiç gerek yok ben kendim çarşıyada gelirim orayada gelirim siz gidin dedi buruklaştı bende buna çok üzüldümtekrar aradım anne nolur sanki onuda evinden alsanız bekliyo demekki diyorum baban ben sumu yakıyorum der diyo. ablama çarşıya gel ordan alalım nolurki diyorum eşi diyomuşki ailen sana hiçmi değer vermiyor neden gelip evden alamıyolar diyomuş ona fırsat vermemek için diyor. annemlere ısrar etsem en iyisi kendiniz gidin bu ne ya diyip küsüyolar. sizce kim haklı? bu arada gideceğimiz yer 20 km (kuzenim) ablamıda alırsak sanıyorum 5 km fark edecek yani anlayın diye yazıyorum tüplü araba ne kadar tutacakki kime ne diyeceğimi şaşırdım. kendi arabamız var ama eşim çalışıyor yoğunum ben bırakamam diyor. babamlarda anlamıyor offffffffff çok basit aslında bumu dert demeyin ama üzülüyorum tek bu hususta değil parasal her konuda bunların arasında kalıyorum kendimiz biyere gittiğimizde hep ben harcıyorum sorun olmuyor ama bu şekilde ne yapabilirimkiiiii
valla bilmiyorum ama ablamın çocukları büyük benimki 3 yaşında eniştem diyomuşki onunkine hiç kızmıyolar cesaret bile edemiyolar bizimkilere öyle değillerdi diyomuş şimdi benimde ailem onlar evet eniştem biraz haklı gibi. ama bana farklı davrandıklarınıda sanmasınlar sen uzakta olsan senide almazdık dediler hem geçen gün bana gelirken bile 5 tane çikolata almışlar birer tane yiyelim diye halbuki eşim onlara hep tatlılar pastalar alır ben bişey diyomuyum bakalım olmazsa gaz alıcam arabalarına ama gerçekten yıpratıyo bu durumlar beni. zaten arada bir gönüllerini alıyorum eşimede duyurmuyorum çünkü kayınbabamlar böyle değiller şimdi oda beni anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?