ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

kendi kardeşimde benim için sorsan aynı şeyleri söyler abarta abarta tabi sen abartmıyor yada doğru söylüyor olabilirsin ama söyle düşün ablan hep ablandı kişiliği bi anda değişmiş olamaz acaba sende biraz sınav stresine girmiş olamaz mısın berki stresten takmıyacağın şeyleri bile takmaya başlamış olabilirsin 2 taraflı düşünüyorum çünkü olayın sadece sen kısmını biliyoruz

hayır şöyleydi. ben sınav öncesi çok sosyaldim artı sürekli hastanedeydim. dışarı nereye çıksam onu alırdım belki biriyle tanışır vs diye. sınav moduna girince sosyalliğimi minimuma indirdim tabi o da benle yeni kişilerle tanışamaz oldu. dr koca istediği için de benle iyi geçiniyormuş yani meğerse.

muhtemelen kazansam ortamlara geri girsem yine canım cicim olcak bana karşı.

hayır şöyleydi. ben sınav öncesi çok sosyaldim artı sürekli hastanedeydim. dışarı nereye çıksam onu alırdım belki biriyle tanışır vs diye. sınav moduna girince sosyalliğimi minimuma indirdim tabi o da benle yeni kişilerle tanışamaz oldu. dr koca istediği için de benle iyi geçiniyormuş yani meğerse.

muhtemelen kazansam ortamlara geri girsem yine canım cicim olcak bana karşı.
arada dışarıda çalışın okul kütüphane kafe vs ama arkadaşlarınızla görüşmeye gitti bilsin onuda çağırmayın kavgalı olduğunuz için çağırmadığını bilsin berki gene aynı şeyi düşünüp iyi davranır bi süre

Ablaniz sizi üzerken o benim kardeşim sinav stresi de var diye düşünüyor mu ,
Sizde onun size davrandığı gibi davranın.

arada dışarıda çalışın okul kütüphane kafe vs ama arkadaşlarınızla görüşmeye gitti bilsin onuda çağırmayın kavgalı olduğunuz için çağırmadığını bilsin berki gene aynı şeyi düşünüp iyi davranır bi süre

o zaman daha çok kinleniyor ya.

bi yere tek başıma gitmiştim masaya telefonumu koydum kendi fotomu çektim. onu gördü ağzımı aradı kimle gittiğimi falan öğrenmek için baktı söylemiyorum sonunda "gizli biriyle buluştun herhalde söylemiyosun" dedi en son sinirimi bozdu kavga ettiydik hatta. yani her konuda çok da meraklı o yüzden artık ketum olma kararı aldım zaten herkese karşı en başta sebebi ablam işte.

bıraktım kendi haline benim onun yanında olmamam bile hayatını kolaylaştırmadığım için yeterince zorlanmasına sebep oluyor zaten o yüzden kendi yağında kavrulsun artık.

Ablaniz sizi üzerken o benim kardeşim sinav stresi de var diye düşünüyor mu ,
Sizde onun size davrandığı gibi davranın.

aksine sınava çalışamayım diye ne zaman sınava odaklansam fark edip bana laf çarpıtıp kavga çıkartıyor. bugün bile yaptı yani.

abla mı düşman mı anlamıyorum bazen. tek istediğim şey huzur halbuki.

aksine sınava çalışamayım diye ne zaman sınava odaklansam fark edip bana laf çarpıtıp kavga çıkartıyor. bugün bile yaptı yani.

abla mı düşman mı anlamıyorum bazen. tek istediğim şey huzur halbuki.
Ne kadar kardeşte olsa bazen güzellik, meslek vs . gibi konularda kardesler arasi kıskançlık olabildigini bizzat yakın arkadaşım da gördüm sizinkide öyle demekki . Ama huzurunuzu kaçırmasina izin vermeyin ; kavga çıkacağı zaman dışarı çıkıp biraz dolasip gelin, moralinizi yüksek tutmaya çalışın sinava odaklanın.

Back
X