ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

etrafımdan da kazık yiyorum sevgilim de ablam gibi vefasız çıktı öyle olunca ben yanlış yapıyorum galiba dedim ama bu saatten sonra da değiştiremem kişiliğimi. napayım artık yalnızlık da güzel. teşekkür ederim. artık gurur yapmadan orta yolu bulmaya çalışıyorum annem de biraz dikkat etmeye başlayınca evin dengesi az da olsa düzeldi.
Sen o evde durdukça sağlıklı bir hayatın olmaz bari mesleğini eline alır almaz toz ol evden yoksa hayatın kararacak...
Ailen karşı çıksada restini çek...
Bencil insanlar yüzünden hayatını karartma...

Sen o evde durdukça sağlıklı bir hayatın olmaz bari mesleğini eline alır almaz toz ol evden yoksa hayatın kararacak...
Ailen karşı çıksada restini çek...
Bencil insanlar yüzünden hayatını karartma...

evet planım bu. ama sırf onlardan kaçmak için yanlış insanlara tutup evlenmedim ya da istemediğim bi bölüm yazmak istemedim. daha sakin ve akılcı ilerlemem lazım.

istediğim kafaya giriyorum yavaş yavaş kendimi zorluyorum, biraz kendime odaklandım sonunda, istediğim bölümü kazanınca zaten beni kimse tutamaz, çok çalışıp başarılı olacağım çok hevesim var o dalda, avrupa'ya bile açılmayı planlıyorum, o çevreye girince zaten insanın vizyonu açılıyor, çevresinden gördüğü duyduğu bir çok şey bile motive ediyor.

zaten artık yaşım küçük de değil, ailem karşı çıkamaz, maddi özgürlüğümü kazandığım anda beni tutamazlar artık.

bencil insanlar yüzünden hayatımı kararttım zaten ama ne yapalım bundan sonrasına bakacağız artık.

yaz kursu varmış gideyim mi dedi..

ay canım tabi ki git hem puan kazanırsın hem para alırsın :))) yaptım.

gitmezse evde boşken delirip bana sarıyor çünkü. gitsin de kafası dağılsın beni bıraksın ya.

yaz kursu varmış gideyim mi dedi..

ay canım tabi ki git hem puan kazanırsın hem para alırsın :))) yaptım.

gitmezse evde boşken delirip bana sarıyor çünkü. gitsin de kafası dağılsın beni bıraksın ya.
Sen git dedin ya sana inat gitmez artk... az kıskanmış gibi yapsaydın bari :)))

Normalde her ortamda seni küçümseyen biri senden akıl almak için sana soruyor gitsem mi gitmesem mi diye :))))
Seninle dalga geçiyor gibi.. hevesli bi şekilde git demeni izleyip gitmeyebilir...

herkese soruyo ama öyle o. bişeyi herkese sorar ben de aksine kimseye bişi sormam ondan

ay bilmiyom naparsa yapsın amaan benim derdim bana yeter.

kızlar ablam tatile girdi ve sorunlar yaşıyorum yine.

kursa yazılmış allahtan biraz kafasını dağıtır kurs onun en azından.

ama ben bu kızla anlaşamıyorum ya. güzel vakit geçiremiyoruz birlikte resmen. hep kavgayla sonuçlanıyor günümüz burnumdan getiriyor ve ben uzaklaşıyorum haliyle.

sonra da kinlenip annemi fiştekliyor. annemi de bana çeviriyor ben de sinirleniyorum...

nası aşıcam bunu bilmiyorum :(

ahahah duy da inanma.

bana bir teklifle geldi geçen gün hanım efendi.

birlikte şu an boş duran evimize gidelimmiş, orda o bana yemek yaparmış (duy da inanma) ben ders çalışırmışım o da spor yaparmış orda.

dedim yani burda da spor yapabilirsin? ayrıca yemekle aran yok ömrüm boyunca 1 kez yemek yaptığını görmedim orda da laf olsun diye 1 2 yapar sorumluluk olarak görüp sonra bana kinlenirsin istemem. hem bunu ben öğrenciyken denemiştik, çok yoğun bir dönemimde okulda yiyip eve geliyordum evdeyken çay kahve içiyordum o bardaklarıma bile takıyordu :) artık o derece.

bi de bana demez mi ama sen o zaman küçüktün şimdi büyüdün :) sanki benim bir yanlışım varmış gibi.

ben büyüdüm ama sen hala aynısın. sağol ama denenmişi denemem anca vakit kaybı olur. dedim çıktım işin içinden.

hayatında zorlanıyor, eskiden ben onu motive ederdim her şeye, hatta spor hareketlerini bile gösterirdim ihtiyacı olan şeyleri bilgisi olsun diye, yine benim motivasyonumla ayağa kalkmaya çalışıyor.

beni o kadar yıktıktan sonra, benim kendi kendime ayağa kalktığımı görüp benim yine etimden sütümden faydalanmaya çalışıyor.

yemezler. artık yemem. her koyun kendi bacağından asılacak bundan böyle. şimdiye kadar verdiğim emekler yeter de artar ona. en azından o sınavına çalışırken ona destek oldum moral verdim de işi var, o açıdan köstek olan bir ablası yoktu ona kendi yaptığı gibi. daha fazlasını istemesin benden yaptım da ne işe yaradı? hiç.

Allah kimseyi ailesi ile sınamasın.. İşin çok zor.. Atsan atamaz, satsan satamazsın.. Sen çok ilgilenme söylediklerinle. Kendi kendine kalsın söyledikleriyle. Bir süre sonra durulur belki..

Allah kimseyi ailesi ile sınamasın.. İşin çok zor.. Atsan atamaz, satsan satamazsın.. Sen çok ilgilenme söylediklerinle. Kendi kendine kalsın söyledikleriyle. Bir süre sonra durulur belki..

aynen öyle yapıyorum. minimum vakit geçiriyorum, saçmalar çenesi başlarsa ben de bi iki laf söyleyip umursamadan geçiyorum. öyle geçiyor yani şimdilik böyle bi denge tutturdum.

isterdim arkadaş gibi olalım çok eğlenelim ama nefret ettirdi kendinden. sevgim bitti. elimden gelen bişey yok. çok uyardım dinlemedi. napayım ben de insanım.

ay bi tane de ben de var bundan:KK48: evlerden ırak. abla terörü resmen . kendi psikolojileri bozuk oldugu ıcın baskalarının psıkolojısını de bozuyor deli kadınlar :KK62:

Canım al bendende o kadar ben Bekarken ablam bana sana yapılanlari yaptı güçlü yönlerimin çok olması onu hirslandirip teee annemle fiii tarihinde ettiğim tartışmaları açıp prim yapmaya çalışırdı .Nitekim bu hayatı kendine zindan etti herkese aynı davrana davrana evlendi ve şuanda eşi ile büyük sorunları var hayatta hep kendini bir yerin merkezinde görmeye calismasindan bir tane bile arkadaşı olmadığı gibi benim evlenip mutlu olmamı bile çekmedi nisanliyken, hep ayrılmam için uzun soluklu sevimsiz iç bulandırici konuşmalar yapardı .Kendini pasif duruma getirip çalışmayan koca sözünden çıkmayan pinti psikolojisi bozuk bir kadın oldu kimseyle görüşmüyor hala da kıskanır hakkımda tek iyi laf duymak istemiyor sadece benim değil eski arkadaşlarının bile

benim.ablamda.oyle ne kadar siniri stresi varsa bana patlar en ufak biseyden olay cikartir alttan aldikca sonu gelmiyor cvp verincede bi yere varamiyosun huylu huyundan vazgecmiyor.

Siz isminizi değiştirmişsiniz. Biliyorum sizi. Belki yıl oldu siz tusa hazırlanıyorum diyeli. Sınav olmadı sanırım henüz. Yalnız doktorlarda kıskanılıyorum paranoyası var gibi geliyor bana artık.

Siz isminizi değiştirmişsiniz. Biliyorum sizi. Belki yıl oldu siz tusa hazırlanıyorum diyeli. Sınav olmadı sanırım henüz. Yalnız doktorlarda kıskanılıyorum paranoyası var gibi geliyor bana artık.

doktor takıntılı insanlar var işte sıkıntılılar :)

ay bi tane de ben de var bundan:KK48: evlerden ırak. abla terörü resmen . kendi psikolojileri bozuk oldugu ıcın baskalarının psıkolojısını de bozuyor deli kadınlar :KK62:

valla benim psikolojimi bozdu yalan yok. hayatımın birçok şeyi için de onu suçluyorum. elalemden önce o bana sırtını döndü ve bunu asla unutmayacağım. hala daha da sırtı dönük.

misal ne zaman kendi hayatıma odaklansam hep sinirimi bozmaya çalışan sataşmalar yapıyor. ama artık daha az önemsiyorum.

Canım al bendende o kadar ben Bekarken ablam bana sana yapılanlari yaptı güçlü yönlerimin çok olması onu hirslandirip teee annemle fiii tarihinde ettiğim tartışmaları açıp prim yapmaya çalışırdı .Nitekim bu hayatı kendine zindan etti herkese aynı davrana davrana evlendi ve şuanda eşi ile büyük sorunları var hayatta hep kendini bir yerin merkezinde görmeye calismasindan bir tane bile arkadaşı olmadığı gibi benim evlenip mutlu olmamı bile çekmedi nisanliyken, hep ayrılmam için uzun soluklu sevimsiz iç bulandırici konuşmalar yapardı .Kendini pasif duruma getirip çalışmayan koca sözünden çıkmayan pinti psikolojisi bozuk bir kadın oldu kimseyle görüşmüyor hala da kıskanır hakkımda tek iyi laf duymak istemiyor sadece benim değil eski arkadaşlarının bile

valla benim de annemi kendi yanına çekiyor. ben kendime odaklanınca tabi saatlerce muhabbet edemiyorum ailemle sonuç olarak bakıyorum bi süre sonra annemi bana karşı işlemiş. zaten sürekli dilindeyim. artık ona rağmen bişiler yapmaya çalışıyorum.

benim.ablamda.oyle ne kadar siniri stresi varsa bana patlar en ufak biseyden olay cikartir alttan aldikca sonu gelmiyor cvp verincede bi yere varamiyosun huylu huyundan vazgecmiyor.

aynen asla değişmedi. ben de onu değiştirmekten artık vazgeçtim. anladım ki asla bi ablam var diyip de içim rahat edemeyecek bu hayatta. değil başıma gelen kötü şeylerde güç vermesi, başıma gelen kötü şeyleri daha da kötüleştiren bir insan var hayatımda. arkadaş olsak şimdiye otuz kez hayatımdan çıkarmıştım ama işte aynı candan kandan olunca çekiyorsun mecbur.

Tövbestt çok tanıdık geldi bu olay bana

ne gibi? anlamadım

valla benim psikolojimi bozdu yalan yok. hayatımın birçok şeyi için de onu suçluyorum. elalemden önce o bana sırtını döndü ve bunu asla unutmayacağım. hala daha da sırtı dönük.

misal ne zaman kendi hayatıma odaklansam hep sinirimi bozmaya çalışan sataşmalar yapıyor. ama artık daha az önemsiyorum.

valla benim de annemi kendi yanına çekiyor. ben kendime odaklanınca tabi saatlerce muhabbet edemiyorum ailemle sonuç olarak bakıyorum bi süre sonra annemi bana karşı işlemiş. zaten sürekli dilindeyim. artık ona rağmen bişiler yapmaya çalışıyorum.

aynen asla değişmedi. ben de onu değiştirmekten artık vazgeçtim. anladım ki asla bi ablam var diyip de içim rahat edemeyecek bu hayatta. değil başıma gelen kötü şeylerde güç vermesi, başıma gelen kötü şeyleri daha da kötüleştiren bir insan var hayatımda. arkadaş olsak şimdiye otuz kez hayatımdan çıkarmıştım ama işte aynı candan kandan olunca çekiyorsun mecbur.

ne gibi? anlamadım
kendi kardeşimde benim için sorsan aynı şeyleri söyler abarta abarta tabi sen abartmıyor yada doğru söylüyor olabilirsin ama söyle düşün ablan hep ablandı kişiliği bi anda değişmiş olamaz acaba sende biraz sınav stresine girmiş olamaz mısın berki stresten takmıyacağın şeyleri bile takmaya başlamış olabilirsin 2 taraflı düşünüyorum çünkü olayın sadece sen kısmını biliyoruz

ne gibi? anlamadım
kendi kardeşimde benim için sorsan aynı şeyleri söyler abarta abarta tabi sen abartmıyor yada doğru söylüyor olabilirsin ama söyle düşün ablan hep ablandı kişiliği bi anda değişmiş olamaz acaba sende biraz sınav stresine girmiş olamaz mısın berki stresten takmıyacağın şeyleri bile takmaya başlamış olabilirsin 2 taraflı düşünüyorum çünkü olayın sadece sen kısmını biliyoruz

Back
X