- 17 Ocak 2017
- 104
- 126
- 18
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Sinir bozucuymus gercekten umarim en kisa zamanda ayri evde duzeninizi kurarsiniz.ayrı eve çıkmama bile engel oluyor ya. mesela şu an içi eşyalı kullanılmayan bir evimiz var, sevgilimle ayrılınca ben odamdaki eşyalar onla almıştık hep kötü geldi bana oraya geçmek istedim bi süre annemler kabul etti, gittik temizlik yaptık, o gün kıskandı mı nedir artık saçma sapan şeylere o kadar söylendi ki, o günden boş yere kavga çıkarttı zorla. benim moralimi bozarak beni geri tuttuğunu fark etmiş hep aynı taktiği yapıyor işin kötüsü işe yarıyor
odama gidince mesela hala içerden sesini duyuyorumbeddua ediyor kapımdan geçerken söyleniyor hala.
ya da dışarı çıkmaya kalksam hazırlanırken etrafımda dönüyor, ben tepki verene dek uslübunu çirkinleştiriyor.
haklısın demeyi hiç denemedim. çünkü bence hiç haklı değilama deneyebilirim bunu. bakalım ne olacak merak ettim.
Siz o aşıyı bana yapınohooo... valla bence de. ben bile arkadaşlarıma ihtiyaç duyuyorum hastalandığımda onlara soruyorum, akıl akıldan üstündür misali.
o aksine mesela kendim için alırken ona da grip aşısı aldım bi gün yapıvercektim. kaçtı resmen yaptırtmadı. ben de bıraktım artık ona almayı.
İstediği gibi doktor biri çıkmayınca karşısına biraz kinlenniyor herhalde, bi abla bu kadar kindar olamaz ya
Sinir bozucuymus gercekten umarim en kisa zamanda ayri evde duzeninizi kurarsiniz.
Kavgadan besleniyor belli ki.
Hakli oldugundan degilde ablaniz sakinlesir diye dusundum:)
Siz o aşıyı bana yapın
Psikiyatrisin dediği çok mantıklı.her insanın bir meslek takıntısı vardır mesela ben askerle evlenmeyi isterdim hep başka hiç bi meslek düşünmemiştim,Ablanızda doktor eş takıntısı olmuş, kendi olqmadığı için doktor eş istiyor, birde sizim doktorla evlenme şansınız çok yüksek ya bunu da kıskanıyor olabilir.onu ben de düşünüyorum. psikiyatr tam olarak şöyle dedi "kendi istediği mesleği eş üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyor." kadın diyene kadar bunu böyle hiç düşünmemiştim, sadece hani klasik doktor eş takıntısı olan kızlar vardır ya öyle sanmıştım.
ya mesela sevgilimle ayrıldım ben (o da doktordu) ayrıldığımın gecesi çok kötü oldum annemle babamın arasında yattımablam sabah uyandı geldi yanımıza anlattım biraz konuştuk eski bir sevgilisi (dr) whatsapptan durum fotosuna bakıyormuş onu gösterdi baaaak diye. hani nispet gibi. şok oldum yani.
Seni tanıyorum ne yapmaya calistiginin farkındayım. İçinde yaşadığın ezilmisligi bu şekilde bastırmaya çalışıyorsun , seni çözdüm artık oyununa gelmeyeceğim deyip odana kaç müzik dinle. Başka bir şey daha var ama onu söyleyemem ayıp
Eşiniz asker mı peki :) konu dışı ama merak ettim. Bende de öyle takıntı var. Son dönem su kahramanlık dizilerini izledikce hayal kuruyorum. Onla dünyayı kurtarıyoruzPsikiyatrisin dediği çok mantıklı.her insanın bir meslek takıntısı vardır mesela ben askerle evlenmeyi isterdim hep başka hiç bi meslek düşünmemiştim,Ablanızda doktor eş takıntısı olmuş, kendi olqmadığı için doktor eş istiyor, birde sizim doktorla evlenme şansınız çok yüksek ya bunu da kıskanıyor olabilir.
Annenizle babanızın arasında rahat yatabildiniz mi :))
Asker maalesef :))Eşiniz asker mı peki :) konu dışı ama merak ettim. Bende de öyle takıntı var. Son dönem su kahramanlık dizilerini izledikce hayal kuruyorum. Onla dünyayı kurtarıyoruzelim boş da bu ara kocaya taktım
Aa çok iyi değil mı neden maalesef :)Asker maalesef :))
Eşiniz asker mı peki :) konu dışı ama merak ettim. Bende de öyle takıntı var. Son dönem su kahramanlık dizilerini izledikce hayal kuruyorum. Onla dünyayı kurtarıyoruzelim boş da bu ara kocaya taktım
Seni tanıyamamışım ilk ama şu konundan hatırladım. Ablanlı diğer bir konuda da bir şeyler yazmıştım. Aklın varsa kavga çıktığında sen ez onu. Neden evde kaldığın ortada bu çeneyle o istediğin zengin yakışıklı adam ne yapsın seni alsa beni alır ben doktorum çünkü de. De bunları gerçekten de başkasından anlamaz vur iyice bel altından. Hiçbir zaman evlenemeyeceksin de. Ben senden önce evleneceğim sen de bu evde böyle oturup kalacaksın de.
Not:Evlilik matah bir şey değil ama bu üyenin ablası duyduğuma göre zengin yakışıklı birini istiyor. Evde kalmak kullanılmamalı ama eğer ablanı alt etmek istiyorsan konu sahibi en az onun kadar çirkinleşmelisin. Daha çok zaafı vardır düşündükçe bulursun
18-35 yaş arası nefes alsın yeterBende meslek takintisi yok. Niyekine.
Ne olursan ol gel diyorum.
AskEşiniz asker mı peki :) konu dışı ama merak ettim. Bende de öyle takıntı var. Son dönem su kahramanlık dizilerini izledikce hayal kuruyorum. Onla dünyayı kurtarıyoruzelim boş da bu ara kocaya taktım
zordur asker eşi olmak ama ben hiç sorun etmedim şuan nöbette mesela :) ailevi sorunlarımız var da o yüzden kızgınım biraz :)) ama beni çok güldürdünüz :))Aa çok iyi değil mı neden maalesef :)
Psikiyatrisin dediği çok mantıklı.her insanın bir meslek takıntısı vardır mesela ben askerle evlenmeyi isterdim hep başka hiç bi meslek düşünmemiştim,Ablanızda doktor eş takıntısı olmuş, kendi olqmadığı için doktor eş istiyor, birde sizim doktorla evlenme şansınız çok yüksek ya bunu da kıskanıyor olabilir.
Annenizle babanızın arasında rahat yatabildiniz mi :))
Bu daha güzel :)))Bende meslek takintisi yok. Niyekine.
Ne olursan ol gel diyorum.
Şimdi benim kalbim kötü mü?evet evet aynen. zengin yakışıklı sarışın dristiyor kendisi. ya istesin lafım yok, ama mesela bi pratisyen eski sevgilisiyle tekrar birleşmek için kırk takla attı onu yaparken bi yandan sen hiçbirşeysin sınavı bile kazanamadın falan diyordu ya..
allahım sevgilimle ayrılınca annesi arayıp "5 senedir sınavı kazanamıyorsun nolcak böyle" diye hesap sormuştu. bugün aynı lafı ablam dedi ya. arkadaş bi huzur verin de odaklanayım demi...
ya ezmek istesem ezerim ama çok çirkefleşemiyorum ben yapamıyorum elimde değil, cevap veririm dediğine karşılık ama küçümseyemiyorum insanları, onu yapabilmek için baya kötü kalpli olmak lazım ya. böyle bir başlıyor saçımdan ayak tırnağımdan çıkıyor bazen.
mesela tasma kolye seviyorum ben takıyordum her kavgada eskiden "tasmayı taktırmışın kendine" diye laf sokardı. "3 ay sonra sen de alırsın derdim." şimdi geçen gün gördüm tasma kolye var boynunda. dedim "hayırdır?" öğrencisi almışmış da o öyle bişi dememiş de :))
falan böyle komik aslında yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?