ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

Sinir bozucuymus gercekten umarim en kisa zamanda ayri evde duzeninizi kurarsiniz.
Kavgadan besleniyor belli ki.
Hakli oldugundan degilde ablaniz sakinlesir diye dusundum:)

Siz o aşıyı bana yapın

İstediği gibi doktor biri çıkmayınca karşısına biraz kinlenniyor herhalde, bi abla bu kadar kindar olamaz ya

onu ben de düşünüyorum. psikiyatr tam olarak şöyle dedi "kendi istediği mesleği eş üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyor." kadın diyene kadar bunu böyle hiç düşünmemiştim, sadece hani klasik doktor eş takıntısı olan kızlar vardır ya öyle sanmıştım.

ya mesela sevgilimle ayrıldım ben (o da doktordu) ayrıldığımın gecesi çok kötü oldum annemle babamın arasında yattım ablam sabah uyandı geldi yanımıza anlattım biraz konuştuk eski bir sevgilisi (dr) whatsapptan durum fotosuna bakıyormuş onu gösterdi baaaak diye. hani nispet gibi. şok oldum yani.

Sinir bozucuymus gercekten umarim en kisa zamanda ayri evde duzeninizi kurarsiniz.
Kavgadan besleniyor belli ki.
Hakli oldugundan degilde ablaniz sakinlesir diye dusundum:)

evet öyle bir hali var. enerjisini aktarmıyor bir yere evde ev işi yemek temizlik hiçbir şey yapmaz. ders saatleri de çok az. derste de çok yormaz kendini, sanki kavgayla enerji atıyor bugün dışarı çıkmak istedi annemle mesela annem yorgun çıkamadılar, ondan sonra ilk annemle tartıştılar sonra bana sardı.

Siz o aşıyı bana yapın

ehehe yaparım nolcak :))

Seni tanıyorum ne yapmaya calistiginin farkındayım. İçinde yaşadığın ezilmisligi bu şekilde bastırmaya çalışıyorsun , seni çözdüm artık oyununa gelmeyeceğim deyip odana kaç müzik dinle. Başka bir şey daha var ama onu söyleyemem ayıp

Seni tanıyamamışım ilk ama şu konundan hatırladım. Ablanlı diğer bir konuda da bir şeyler yazmıştım. Aklın varsa kavga çıktığında sen ez onu. Neden evde kaldığın ortada bu çeneyle o istediğin zengin yakışıklı adam ne yapsın seni alsa beni alır ben doktorum çünkü de. De bunları gerçekten de başkasından anlamaz vur iyice bel altından. Hiçbir zaman evlenemeyeceksin de. Ben senden önce evleneceğim sen de bu evde böyle oturup kalacaksın de.
Not:Evlilik matah bir şey değil ama bu üyenin ablası duyduğuma göre zengin yakışıklı birini istiyor. Evde kalmak kullanılmamalı ama eğer ablanı alt etmek istiyorsan konu sahibi en az onun kadar çirkinleşmelisin. Daha çok zaafı vardır düşündükçe bulursun

Psikiyatrisin dediği çok mantıklı.her insanın bir meslek takıntısı vardır mesela ben askerle evlenmeyi isterdim hep başka hiç bi meslek düşünmemiştim,Ablanızda doktor eş takıntısı olmuş, kendi olqmadığı için doktor eş istiyor, birde sizim doktorla evlenme şansınız çok yüksek ya bunu da kıskanıyor olabilir.

Annenizle babanızın arasında rahat yatabildiniz mi :))

Iyyy benim fesat abim iki. Ben beş dk konuşamıyorum onla. İyilik falan isteme arkadaşım. Hatta muhatap olma senle konuşmuyorum de. Madem evi ayıramıyırsun. Ne derse cevap verme. Hatta al eline telefonu komik video izle gül. yada bırak dahada kıskandır. Fesadından kahrından bunalıma girer belki. Ben fesat insanlar çözüm yolu olarak dahada kıskandırma yönteminden ve onları kaaale bile almadığımı göstermekten başka çözüm bulamadım. Yada şöyle yapabilirsiniz o size ne yapıyorsa siz 1 kat fazlasını ona yapın. Aşağılıyormu sessiz kalmayın aşağılayın.ama laf dalaşına girmeyin tek kelime ile akıllıca lafı sokun ve dönün arkanızı gidin gülüp. Bıktım fesat içi kötülük dolu insanlardan. Ben etrafımda sevdiğim herkes için keşke daha iyileri onlar için olsun dua ederken.böyle yapmaları sinirime gidiyor. Bende ya görüşmüyorum. Ki abimle tam bir senedir düşmanız fesadından ölsün diye instagram falan herkese görünür bende :) haytta gezdiğim gittiğim yeri etiketlemezken şimdi 3 te 1 ini yapıyorum ona rağmen ölüyor fesadından. Ama müstehak bunlara

Ablanizin ciddi anlamda psikolojik problemleri var bence...

Ben de bir ablayim kendimden 4 yas kucuk kiz kardesim var arada surtusmelerimiz kavgalarimiz oluyor elbette, hatta tartisma sirasinda bana kiskaniyosun beni falan der bazen ama kendi cocugum gibi gorurum resmen onu. Korurum, kollarim.

Ama sizinki farkli bir durum aklim almiyor yani bu insanlari. Aile bireylerinden biri bi psikayatra gorunmesi icin ikna edemez mi?

Umarim en kisa zamanda ablaniZdan uzak bir yerde yasaminizi surdurursunuz. Belki o zaman kiz kardesin nasil bi nimet oldugunu anlar :)

o başka bir şeyi özel mesaj at bakiim merak ettim

bunu yapabilirim aslında. ama tek laf edip sonra odaya kaçmayı başarmak baya irade istiyor denicem

Eşiniz asker mı peki :) konu dışı ama merak ettim. Bende de öyle takıntı var. Son dönem su kahramanlık dizilerini izledikce hayal kuruyorum. Onla dünyayı kurtarıyoruz elim boş da bu ara kocaya taktım

Eşiniz asker mı peki :) konu dışı ama merak ettim. Bende de öyle takıntı var. Son dönem su kahramanlık dizilerini izledikce hayal kuruyorum. Onla dünyayı kurtarıyoruz elim boş da bu ara kocaya taktım

Bende meslek takintisi yok. Niyekine.

Ne olursan ol gel diyorum.

evet evet aynen. zengin yakışıklı sarışın dr istiyor kendisi. ya istesin lafım yok, ama mesela bi pratisyen eski sevgilisiyle tekrar birleşmek için kırk takla attı onu yaparken bi yandan sen hiçbirşeysin sınavı bile kazanamadın falan diyordu ya..

allahım sevgilimle ayrılınca annesi arayıp "5 senedir sınavı kazanamıyorsun nolcak böyle" diye hesap sormuştu. bugün aynı lafı ablam dedi ya. arkadaş bi huzur verin de odaklanayım demi...

ya ezmek istesem ezerim ama çok çirkefleşemiyorum ben yapamıyorum elimde değil, cevap veririm dediğine karşılık ama küçümseyemiyorum insanları, onu yapabilmek için baya kötü kalpli olmak lazım ya. böyle bir başlıyor saçımdan ayak tırnağımdan çıkıyor bazen.

mesela tasma kolye seviyorum ben takıyordum her kavgada eskiden "tasmayı taktırmışın kendine" diye laf sokardı. "3 ay sonra sen de alırsın derdim." şimdi geçen gün gördüm tasma kolye var boynunda. dedim "hayırdır?" öğrencisi almışmış da o öyle bişi dememiş de :))

falan böyle komik aslında yaaa

Ask
Aa çok iyi değil mı neden maalesef :)
zordur asker eşi olmak ama ben hiç sorun etmedim şuan nöbette mesela :) ailevi sorunlarımız var da o yüzden kızgınım biraz :)) ama beni çok güldürdünüz :))

valla sığıştık yattık zaten sohbet ettik o gece. çok kötü olduydum napiim delircek gibiydim öyle sakinledim şefkate ihtiyacım vardı ki ben 5 yaşımdan beri yatmamıştım aralarında.

evet zaten psikiyatristim benim hayatımı anlamamda baya yardımcı oluyor ben çok safım ya.. göremiyorum hiç bazı şeyleri. tespitlerinin doğru olduğunu düşündükçe görüyorum. iyi ki gitmişim.

Şimdi benim kalbim kötü mü?
Ablan benim ablam olacaktı var ya susardı herhalde. Zaaflara oynamak önemli. Ama ablan ezik zaten bence küçükken biri ezdi galiba bunu
Şimdi yani ister istemesine ama onun doktorla evleneceğini zannetmiyorum bu kafayla ancak rüyasında görür zaten
Ay kıskançlığından lafını ettiği kolyeden almış tam dayaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…