ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

Ask

zordur asker eşi olmak ama ben hiç sorun etmedim şuan nöbette mesela :) ailevi sorunlarımız var da o yüzden kızgınım biraz :)) ama beni çok güldürdünüz :))
Ay kıyamam size ülkenin kahrını siz cekiyorsunuz son yıllarda. Allah yardımcınız olsun. Askerlik çok onurlu bir meslek herkesin yapamayacağı. Geçer o kızgınlıklarda :) mutluluklar :KK68:

valla sığıştık yattık zaten sohbet ettik o gece. çok kötü olduydum napiim delircek gibiydim öyle sakinledim şefkate ihtiyacım vardı :KK43: ki ben 5 yaşımdan beri yatmamıştım aralarında.

evet zaten psikiyatristim benim hayatımı anlamamda baya yardımcı oluyor ben çok safım ya.. göremiyorum hiç bazı şeyleri. tespitlerinin doğru olduğunu düşündükçe görüyorum. iyi ki gitmişim.
Anladım canım sözün özü seni çok kıskanan bir ablan var ve anlamda keşke gitse psikiyatrise..

Iyyy benim fesat abim iki. Ben beş dk konuşamıyorum onla. İyilik falan isteme arkadaşım. Hatta muhatap olma senle konuşmuyorum de. Madem evi ayıramıyırsun. Ne derse cevap verme. Hatta al eline telefonu komik video izle gül. yada bırak dahada kıskandır. Fesadından kahrından bunalıma girer belki. Ben fesat insanlar çözüm yolu olarak dahada kıskandırma yönteminden ve onları kaaale bile almadığımı göstermekten başka çözüm bulamadım. Yada şöyle yapabilirsiniz o size ne yapıyorsa siz 1 kat fazlasını ona yapın. Aşağılıyormu sessiz kalmayın aşağılayın.ama laf dalaşına girmeyin tek kelime ile akıllıca lafı sokun ve dönün arkanızı gidin gülüp. Bıktım fesat içi kötülük dolu insanlardan. Ben etrafımda sevdiğim herkes için keşke daha iyileri onlar için olsun dua ederken.böyle yapmaları sinirime gidiyor. Bende ya görüşmüyorum. Ki abimle tam bir senedir düşmanız fesadından ölsün diye instagram falan herkese görünür bende :) haytta gezdiğim gittiğim yeri etiketlemezken şimdi 3 te 1 ini yapıyorum ona rağmen ölüyor fesadından. Ama müstehak bunlara :KK43:

yok ya ne iyiliği. bi kez kavga ettik hasta etti beni resmen kistim patladı yumurtalığımda. sabah hastaneye giderken kavga çıkartıp arabasının anahtarını aldı gitti minibüsle git diye. ağrım vardı yürüyemiyordum arabam yoktu o zaman. inanılmaz üzülmüştüm o gün anladım bana iyiliği dokunmayacağını.

sıkıntı şu ki bende hiç özgüven kalmadı. hani öyle ego patlaması yaşayıp da birini ezemem şu an. o tribe giremem yani. olmuyor. kendimi onarmam lazım normal biri gibi olmak için.

ay işin komiği benimle çekildiği fotomu benden habersiz whatsapp durum fotosu olarak koymuş (eski sevgilisi bakıyor diye) kendine makyaj programıyla makyaj yapmış diş rengini açmış fotonun ayarını bozmuş, annemle ben vampir gibiyiz ve berbat görünüyorum. haberim yok fotolarımın konulduğundan. bi sor demi koyayım mı diye. aklınca benle arası çok iyimiş gibi eski sevgilisine gösteriş yapıyor.

Ay kıyamam size ülkenin kahrını siz cekiyorsunuz son yıllarda. Allah yardımcınız olsun. Askerlik çok onurlu bir meslek herkesin yapamayacağı. Geçer o kızgınlıklarda :) mutluluklar :KK68:
Asker eşi olmak istiyorsan dağda köy gibi yerlerde yaşamayı kabul edeceksin.Sosyal hayatı unutacaksın, şehir merkezlerinde yaşama şansın çok düşük, doğuya gittiğinde yalnız evde kalmaya alışacaksın, eşin göreve gidince belki ayda bir kere göreceksin, istediğin zaman istediğn yere gidemezsin olduğun garnizonun dışına çıkamazsın kolay kolay, ve herşeye hazırlıklı olcaksın, düzenli bi evin olmayacak , vs vs... Bunları gözden geçir ben zamanında hiç bilmiyordum bunları :)))

Ablanizin ciddi anlamda psikolojik problemleri var bence...

Ben de bir ablayim kendimden 4 yas kucuk kiz kardesim var arada surtusmelerimiz kavgalarimiz oluyor elbette, hatta tartisma sirasinda bana kiskaniyosun beni falan der bazen ama kendi cocugum gibi gorurum resmen onu. Korurum, kollarim.

Ama sizinki farkli bir durum aklim almiyor yani bu insanlari. Aile bireylerinden biri bi psikayatra gorunmesi icin ikna edemez mi?

Umarim en kisa zamanda ablaniZdan uzak bir yerde yasaminizi surdurursunuz. Belki o zaman kiz kardesin nasil bi nimet oldugunu anlar :)

ya bana da o derdi. beni kıskanıyorsun diye. saçmalama ya der geçerdim aklımdan geçmez çünkü. sonra acaba bu sürekli bana diyor kendi mi kıskanıyor diye bi ara düşündüm hatta ama sonra boşverdiydim. psikiyatr diyince taşlar yerine oturdu.

valla ben gidiyorum. ama giderken bile gizledim ailemden. çok sonra söyledim. ama imkanı yok o gitmez. asla özeleştiride bulunmaz kendini mükemmel kabul ediyor, o konuda baya zıtız karakter olarak.

valla sanırım şu an baya yalnız, arada bir aramız neden iyi değil diye anneme sanırım duygu sömürüsü yapıyor, ama valla sütten dilim yandı. arabasına binerdim çantasını kabanını üstüme atardı tut diye. onun arabasıyla geliyorsam istediğini yapacakmışım. böyle şeylerden bıktığımdan artık onla gezmeyi bile bıraktım. saçını bile ben keserdim bıraktım artık naparsa yapsın.

bu akşam daha geldi bana "ben senden 3-0 üstünüm" dedi. 3 şey de iş ev araba herhalde :))). "ama 5-0 üstün olucam görüceksin" dedi. diğer eklenenler de eş ile çocuk galiba :)))

komik aslında yaa ay ne biliim. s.dik yarışı yapacak başka kimse kalmadı çünkü ondan ablamla yarışıyoruz :p

selam kızlar bu konunun benzeri şeyleri çok açtım ama bu sefer ayrıntı bir şey soracağım. sadece sorduğum soruya odaklanırsanız sevinirim. :KK36:

sınava çalışıyorum sınav dönemim baya uzadı elimde olmayan sebeplerden. ailemle yaşıyorum, bekar bir öğretmen ablam var aramızda 6 yaş var.

şöyle bir sorunum var; zaten stresli bir dönemdeyim bir de ablam canı sıkıldıkça bana sarıyor. onla kavga etmemeyi başaramıyorum ya, illaaa beni o kavgaya sokmanın bir yolunu buluyor, gittikçe dozu arttırıyor, damarıma basıp, bundan çok yoruldum artık. bir de kavga anında beni çok küçümsüyor, hakaret ediyor, uzun süre etkisinden çıkamıyorum, özgüvenim çok zedeleniyor. bu yüzden hiç kavgaya karışmak istemiyorum aslında.

bu aralar annemle aramız düzeldii, sanırım onu da kıskanmaya başladı beni evde bulduğu vakit, ağlıyor zırlıyor, bağırıyor çok fazla, üstüme gelip bağıra bağıra hakaret ediyor, insan kayıtsız kalamıyor. annemle eski kavgalarımızı hatırlatmaya çalışıyor sanki anneme, tuhaf taktikleri var. çocuk gibi oldu iyice. zaten bu kavga içeren yarışmaları da çok sever ve resmen ordaki taktikleri öğrenir survivor kısmetse olur fanıdır misal. sanki oralardaki taktikleri uyguluyor bana. ben de böyle konularda hiç bilmem ne yapacağımı. ondan zorlanıyorum.

(psikiyatra gidiyorum, sorunumuzun ablamın benim mesleğimi kıskanması olarak buldu. yani değiştirebileceğim bir şey yok maalesef bu konuda)

ne yapabilirim böyle bir şekilde sataşmaya geldiğinde? yani olay kavgaya girmeden nasıl çevirebilirim? bi tavsiyeniz var mı?
Kavga anında onu umursamayarak daha da çileden çıkarabilirsin :) sen cevap vermedikçe gırtlağına çökecek duruma gelir ama bir süre sonra burdan artık bana ekmek çıkmaz diyip yoluna bakar ,başla uğraşlar bulur kendine ..yada kocaya verin :) ne işi var evde :))) en güzel secenekse ayrı eve çıkmak yada ablayı çıkarmak ..olmuyorsa kısmet işini değerlendir ,hayırlı bir abi bul evlensin ,sana da dua eder :)))

Asker eşi olmak istiyorsan dağda köy gibi yerlerde yaşamayı kabul edeceksin.Sosyal hayatı unutacaksın, şehir merkezlerinde yaşama şansın çok düşük, doğuya gittiğinde yalnız evde kalmaya alışacaksın, eşin göreve gidince belki ayda bir kere göreceksin, istediğin zaman istediğn yere gidemezsin olduğun garnizonun dışına çıkamazsın kolay kolay, ve herşeye hazırlıklı olcaksın, düzenli bi evin olmayacak , vs vs... Bunları gözden geçir ben zamanında hiç bilmiyordum bunları :)))
Ben de bir süre doğunun bir koyundeyim. Ama sizin şartlar daha zor tabii :) ailede askerler var sürekli tayinleri çıkıyordu gerçekten zor iş :) benimki dizi hevesi ergen kızlar gibi :D Allah yardımcınız olsun :)

Ben de bir süre doğunun bir koyundeyim. Ama sizin şartlar daha zor tabii :) ailede askerler var sürekli tayinleri çıkıyordu gerçekten zor iş :) benimki dizi hevesi ergen kızlar gibi :KK70: Allah yardımcınız olsun :)
Allah razı olsun:))bende dizilerden heveslendiydim :KK37:hayaller ve hayatlar işte ;)):KK5:

Kavga anında onu umursamayarak daha da çileden çıkarabilirsin :) sen cevap vermedikçe gırtlağına çökecek duruma gelir ama bir süre sonra burdan artık bana ekmek çıkmaz diyip yoluna bakar ,başla uğraşlar bulur kendine ..yada kocaya verin :) ne işi var evde :))) en güzel secenekse ayrı eve çıkmak yada ablayı çıkarmak ..olmuyorsa kısmet işini değerlendir ,hayırlı bir abi bul evlensin ,sana da dua eder :)))

valla o kısmet işini denedim. ama adamlar anlıyo mudur nedir geçimsiz diye topuklayarak kaçıyor direkt başlamadan bitiyor :p

zaten artık ona iyilik yapmam ben. kötü halimden keyif alan insana ne iyiliği ya. bugün resmen "senin hayatını mahvedeceğim görürsün" dedi tekrar. her seferinde bu yemini ediyor kendi kendine ya.

valla kocaya veremiyoruz hanfendi düşes olduğundan adam beğenmiyor. çok yüksek kıstasları var.

valla o kısmet işini denedim. ama adamlar anlıyo mudur nedir geçimsiz diye topuklayarak kaçıyor direkt başlamadan bitiyor :p

zaten artık ona iyilik yapmam ben. kötü halimden keyif alan insana ne iyiliği ya. bugün resmen "senin hayatını mahvedeceğim görürsün" dedi tekrar. her seferinde bu yemini ediyor kendi kendine ya.

valla kocaya veremiyoruz hanfendi düşes olduğundan adam beğenmiyor. çok yüksek kıstasları var.
Senin ablana bu fesatlikla nasıl talip çıkıyor anlamıyorum , demekki insanlar dışarda göründüğü gibi değil aile içinde

Ya aslında çok eğlenceli bir ablaymış. 3-0, 5-0 ne ya :-) ben olsam bu aileden bi sen böyle donanımlı çıktın. Çek bizi de kurtar abaaaam! falan derdim. Bi de mümkünse kendisine yabancı dizi falan izletmeyin. Sarışın, yakışıklı ve doktor ben hiç görmedim, yanı bırak tanışmayı hastanede bile görmedim. Eh bi romantik olsun ister. Sonra bu kız niye böyle :confused:

Kusura bakma da , ablan ağır arızaymış. .vur küreği ağzına :p herkes kusurlu ,bi senin kontes ablan kusursuz .... daha çok çekersin bu abladan ..sınavına az kaldı ..neden ayrı eve çıkmayı düşünmüyorsun? Yada otelde falan kalmayı ..

Neyini mahvedecekmis :)))) kendisi mahvolmuş zaten ..şu zihniyetle değil koca bulmak ,koca bulanlara şahitlik bile edemez ..gözü kalır diye istemez kimse :p

Annenden biraz destek isteyip ayrı eve çıkmayı ciddi düşün ..olmazsa yurtta kal ..

Senin ablana bu fesatlikla nasıl talip çıkıyor anlamıyorum , demekki insanlar dışarda göründüğü gibi değil aile içinde

yok asla göründüğü gibi değil. dışarıda bi görsen melek melek. surat ifadesi bile pek bir munis fotolarda falan :)))

ya mesela mühendis falan talip çıktıydı mesela özelde çalışıyor diye burun kıvırdı haspam.

Ya aslında çok eğlenceli bir ablaymış. 3-0, 5-0 ne ya :-) ben olsam bu aileden bi sen böyle donanımlı çıktın. Çek bizi de kurtar abaaaam! falan derdim. Bi de mümkünse kendisine yabancı dizi falan izletmeyin. Sarışın, yakışıklı ve doktor ben hiç görmedim, yanı bırak tanışmayı hastanede bile görmedim. Eh bi romantik olsun ister. Sonra bu kız niye böyle :confused:

ya bazen ben de gülüyorum saçmalayınca :))) napayım bugün 4-5 kez kahkaha attım mesela tuhaf laflarına hallelerine.

tamam dalgaya vuruyorum bakalım ne olcak.

ayy.. yani... sarışın yakışıklı sosyetik aileden newyorkta evi olan egeli bir aileden bi de :p yalnız öyle bi adam bulsam herhalde intihar eder düşündüm de alskdasld sırf inadına aramalı aslında vay anasını :p

Kusura bakma da , ablan ağır arızaymış. .vur küreği ağzına :p herkes kusurlu ,bi senin kontes ablan kusursuz .... daha çok çekersin bu abladan ..sınavına az kaldı ..neden ayrı eve çıkmayı düşünmüyorsun? Yada otelde falan kalmayı ..

Neyini mahvedecekmis :)))) kendisi mahvolmuş zaten ..şu zihniyetle değil koca bulmak ,koca bulanlara şahitlik bile edemez ..gözü kalır diye istemez kimse :p

Annenden biraz destek isteyip ayrı eve çıkmayı ciddi düşün ..olmazsa yurtta kal ..

başka evimiz var aslında eşyalı ama psikiyatr gitme dedi neden bilmiyom. bi de oraya gitmeye kalktıydım, o gün de kıskandı mı nedir baya ağır kavga çıkarttı, bi de çok ters bi anımdı kendime çok zor hakim oldum :(

ay zaten... yani mesela arkadaşlarıyla buluştuğunda bile gel falan demezdi bana. bi keresinde hoşlandığı çocuk ve arkadaş grubuyla konsere gidiyordular ben de sıkılmıştım geleyim dedim. "sen sıkılırsın canım ya" dedi. ulan zaten sıkıldım diye geliyim diyorum? kafaya bak. çocuktan beni kıskandı, ki sevgilimle birlikteydik o zamanlar.

yok asla göründüğü gibi değil. dışarıda bi görsen melek melek. surat ifadesi bile pek bir munis fotolarda falan :)))

ya mesela mühendis falan talip çıktıydı mesela özelde çalışıyor diye burun kıvırdı haspam.
Boylelerinden korkcaksin aslında. Kavga ederken sen de belalti vur hiç acıma

Back
X