ablamla ciddili kavga

beaumont

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
69
8
6
valla nasıl anlatsam bilmiyorum benim salaklığım onun siniri... anlatıyım, ben bana emir verilmesinden nefret ederim yada o tarz konuşulmasından bişeyi güzel güzel sorarsın istersin yaparım hiç dert değil. neyse köpeği çıkardım daha evden çıktım ablam aradı 10 dakika eve geliyosun dedi bana kapattı yüzüme aradım tekrar ablacım ben daha yeni gidiyorum benim zaten yolum 10 dk falan konuştum tekrar aynı şeyi yaptı kapattı. (benim salaklığım burda başlıyo) bende çok sinirlendim yarım saat sonra gittim merak etti tabi aradı 1 2 açmadım eve geldim. merak etti tabi kızdı bana bağırdı çağırdı hiç laf etmedim haklı çünkü diye ama sonra bana çok ağır bi laf etti ondan sonra kavga çıktı zaten. o gün bu gündür konuşmuyoruz yaklaşık 2.5 hafta oluyo. kavgadan 1 hafta sonra istanbula gitti geçici olarak o yüzdende bu kadar uzun sürdü. bana bi akıl verin lütfen haklı çok haklı hemde telefonlarını falan açmadım diye ama bana söylediği laf için hala kızgınım ona. özür diliyim diyorum sonuçta sinirden söylenmiş olabilir hemde büyüğüm ve canım ama sanırım canının sana ağır laf etmesi koyuyo insana o yüzden kızgınım. istanbuldan geldiğinde özür dilicem ama nasıl ne dicem bilmiyorum yardım edermisiniz?​

ıstanbuldan dondugunde oper barışırsınız yahu kardeş bu sonuçta agır bırsey yok

Dondugunde biraz sirnasir gonlunu alirsiniz ablanizin, hallolmayacak bir sey degil.

ablan döndüğünde siz bu meseleyi oturup ciddili ciddili konuşun barışın en iyisi.

Ablam bana böyle dese.. gelmiyorumm sananee beeee !! Der .. sonra da eve gelince sen nasıl bana emir verirsin diye kavga ederdim
2 saat sonra da hiç birşey olmamış gibi gider konuşurdum.. :)))
Abla kardeş arasında böyle sevimli tartışmalar olur çok takma bir şey sorma bahanesiyle bir mesaj at devamı gelsin :)
Kardeşlik öyledir kavganın şiddetti ne olursa olsun barışması çok tuhaf ve anarmol şekilde hızlı olur :))

Olur öyle şeyler. .
Dönünce barışın. .
Kardeş candır, gerisi yalandır..

Ablan neden emir verir gibi eve gel diyip kapatmis?
Bende nefret edilmesinden nefret ederim.
Eger gecerli bi gerekcesi yoksa burnundan getiririm. Ozur dilemek bi kenara.
Yarim saatte gezdim, nolmus hesapmi vericem?

Neyse, ben isleri yokusa surmuyum.
Barisirsinz merak etme.

Eve geliyosun diyip ne olmuş da çağırıyor ölüm kalım meselesi mi var.. 5 yaşındaki çocuk bile olsa inadına gitmezdi. Senin öyle bir durumda gitmemen gerekiyordu ki olayın içeriğini ne olduğunu bilmiyorum. Ne yaptın da özür dilemeyi düşünüyosun?

Gelince hemen sıkı sıkı sarıl kafanı göğsüne bastır iyice affedene kadar bırakma nefes almak istiyosa affedecektir en azından ben ablama öyle yapıyorumm sonra gülerken buluyoruz kendimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…