ablamla eniştem..

+++++++10000000

o zaman hamile kadınlar yandı diyebiliriz bu durumda?? 1 yıl boyunca annenden kardeşlerinden ayrı kaldın mı hiç?
Ben kaldım üstelik hamileyim bulundugumuz şehirler farklı ailemle beş yıllık evliyim ve evlendigmden beri memleketime gdipte kalmam 2 haftayı geçmemiştir 3 ay kocasını bırakıp ne işi var ana baba yanında bizimkide can ama napalım telde görüşyorz görüntlü vs şartlar elvermiyo ayrıca kocamıda okadar süre bırakmam zaten.bu arada siz neden olumsuz yorumlara çıkışıp duruyosunuz herkes size hak vermek zorunda degil eleştiri kaldıramyosan konu açmıycak burdaki insanlar çok yönlü bakıyolar olaya sana hak veremezler istedigniz gbi

Bagirmadan konuş terbiyesiz!
Yazdığım tek cümle göster konuyla alakasız...

Had bilmeyen de sensin seviyesiz ağzı bozuk mahalle karısı tavrına devam et.!

İnsanlığımi sorgulamak senin gibi kuş beyinliye düşmedi.

İnsanlara had bildiriyormus. Hadsiz kadın!
Önce kendi haddini bildir.

Ablanin aldığı para çok mu etik
Gelmiş kocasi ona bakmak zorunda diyor.

Muzdaripligin ilelebet sürsün

Ben de yeni doğum yaptım 3 ay oluyor; işimden ayrıldım, çocuğumuzun bakımını üstlendim evde oturuyorum ve muhtemelen bir süre bu böyle devam edecek yani ablanızla empati yapabilmem çok kolay. Düşünüyorum, eşim bana eniştenizin ablanıza davrandığı gibi davranacak, benim köşeye attığım birkaç kuruşa el uzatacak, bebeğimizin-benim ihtiyacımı sormak, bizi mutlu etmeye çalışmak yerine arayıp sormayıp üzerine bir de küfür edecek... Ya psikolojim alt üst olur, bu kırgınlık, öfke ve huzursuzluk sürekli olarak bebeğe de yansır. Zaten şu an yeğeninizin babası ha var ha yok, babasıyla mı büyüyor sanki bebek? Bari annesi hayatını düzene koysun da kendini tüketmesin, evladına da kalsın bir şeyleri.

bağırmak? siz bi yerden bişeyler mi duyuyosunuz? sağlığınız yerinde mi?

kuş beyinli diyerek sizin deyiminizle açgözlü GİBİ diyerek sokak ağzıyla konuşanın kim olduğu apaçık ortada.

ülke verdiğine göre demek ki etik. bak haddin olmadan yine bişeylere burnunu sokuyosun :))))

ve yorum yapma dememe rağmen nasıl bir yüzsüzlük bu

kesinlikle. boşansınlar ablam bi kaç ay daha çocuğuyla iyice ilgilensin annem çocuğa bakar ablam yine çalışmak istiyosa çalışır istemiyosa hiç ihtiyaçları yok elhamdülillah.

+1
Evde küfür eden baba evde olmasa daha iyi bence de.

Burada büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldiğini sağır Sultan bilir. Sağlığı ile ilgili sorunu olan sensin. Nörolojik bir durumun var.

Senin haddine mi düştü ablanla eniştenin sorunu buraya yazmak

Kim haddini aşmış?

Yorum yazma diyecek son kisisin bana !
Forum senin malın mi la

Ben bol bol kib.ledim kendisini nasıl saldırgan şoklardayım adam boşansın zaten bunlardan iligni kemigni kurutur geç bile kalmış

Gerçekten mi?

Elveda Türkiye, beni bekle İskandinavya

Şaka bir yana çok cüzi bir miktar falan mı veriyorlar acaba?

Sen nereye gidiceksin çakal :) :)

Danimarka 1000 euro mu ne veriyordu arabı zenciyi göçmeni çıkarırsan ülkede adam yok nüfus çok az çünkü. Çocuk sahibi olmak pahalı o yüzdenn istemiyorum cümlesini ilk kez Almanlardan duydum gerisini sen düşün?!?

Sezaryenle doğum yaptım annem 15 gün kaldı ve gitti.Gitmek zorundaydı daha doğrusu.Tek başıma baktım.Bebeğe bakmak için ayrı kalınması dabana çok mantıklı gelmedi.Ayrı kalmak ilişkiyi zedeler.
Enişteniz için o da baba çocuğuna bakmak zorunda demişsiniz haklısınız ans annelik içgüdüsel olarak vardır ama babalık öğrenmeyle kazanılıyor.Ne kadar paylaşım be kadar çok olursa,bebek ve babanın arası o kadar iyi oluyor haliyle.Babanın çocuğuyla böyle bir paylaşımı yoksa haliyle babalık vasfını da tam kazanamaz.
Enişten haklı demiyorum ama bence yolunda gitmeyen evlilik var zaten.Boşanmak için mutlaka ihanet şart değil.Bana O.Ç diyen adamın soyadını taşımazdım.

Evet yurtdışında bankaya hesap açtırmıştım, bana sordular bu hesaptan eşinin para çekmesine izin veriyormusun diye, cevap hayırsa çekemez.Kart şifresi ve kart lazım.Ablanız çocuk parası alır zaten, işsizlik parasıda varmış işine gelmiyorsa yaşadıgı hayat çekmesin.Diyelim sizinle yaşayacak çocuk parası hesabına yatar sekizyüz dokuzyüz tl.olması lazım geçinir, birde iş bulur daha güzel huzurlu hayatı olur.

ben büyük harfi çalıştığım için kullanmışım. hadi ben onu bilmiyomuşum da sende bu sitenin neden var olduğunu bilmiyosun sanırım. insanlar derdini sıkıntısını gerçekte kimseye anlatamadığı için veya anlatıp bir çözüme ulaşamadığı için burayı kullanıyor.. ama sizin gibi insanlar çözüm olmayı geç insanların sinirini bozmaktan başka bir işe yaramıyor. tekrar tekrar söylüyorum ve artık anlamanızı umut ediyorum. buraya yorum yazmayın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…