- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Boşanma düşüncesinin mantığı mi olur.Hem bosansinkar daha iyi.[/QUOTE
bizde zaten asla boşanma demeyiz. kız orda sürekli mutsuz olacağına burda allahın izniyle misleer gibi yaşar
Fotoğraf beğendi diye aldatıyor yaftasi yapistirmayin...
Ancak o para ablana veriliyor
İstiyorsa ordan harcasin
Yurtdışından buraya niye eşini arayıp para istiyor
Onun yerine kendi parasindan harcasin
Gidince zaten adama harcatir
Eniştenin boşanacağı varmış bu da bahanesi olmuş.
Aldatıyor mu bilmem ama meyilli bu kesin.
Ben hepsini geçtim de evli kadın kocasını bırakıp başka bi ülkede 3 ay nasıl kalır ki. Bu erkek sağlıklı bi erkekse 3 ayda mutlaka ihtiyaçları olacak sonuçta
olumsuz yorumlar yapmaya ne kadar meraklısınız.. eniştem de burda (bir defa dışarda oturdular dememden falan anlamanızı beklerdim ama) eğer evli çiftlerde bayan çalışmıyorsa erkek bakmak zorunda. yurtdışına ait karttan burda para çekemiyosun. gidince adama harcatır dediğin adam sadece kendi annesi için para harcayan birisi. ki ablam o çocuğu tek başına yapmadı diye düşünüyorum
olumsuz yorumlar yapmaya ne kadar meraklısınız.. eniştem de burda (bir defa dışarda oturdular dememden falan anlamanızı beklerdim ama) eğer evli çiftlerde bayan çalışmıyorsa erkek bakmak zorunda. yurtdışına ait karttan burda para çekemiyosun. gidince adama harcatır dediğin adam sadece kendi annesi için para harcayan birisi. ki ablam o çocuğu tek başına yapmadı diye düşünüyorum
valla o zaman 3 ay kocayı kadınsız bırakıpta adamım gözü sağa sola kayınca vahlanmamak Laz'ım.Bu noktada tam tersini düşünün.
Saglikli bir kadinin 3 ayda ihtiyaci olur.
Yurtdisinda yasayinca bazi seylere sabredilebilir.
Bende eşlerin birbirinden uzun zaman ayri kalmasini dogru bulmuyorum ama bu durum zaruriyet iceriyor
Ben hepsini geçtim de evli kadın kocasını bırakıp başka bi ülkede 3 ay nasıl kalır ki. Bu erkek sağlıklı bi erkekse 3 ayda mutlaka ihtiyaçları olacak sonuçta
Mutlu bir evlilik mi sizce bu ?
Bence değil
Eniştenden nefret ettim !
Ablan boşansın Avrupada yaşamaya devam etsin
Avrp. bakar ona
valla o zaman 3 ay kocayı kadınsız bırakıpta adamım gözü sağa sola kayınca vahlanmamak Laz'ım.
Zaruriyet ancak söyle olur bi hastalık durumu olur kadın hasta olur yada ailesinden birisi o zaman tamam gerekirse 1 sene ayrı kalırsın. Ama annemleri özlüyorum ülkemi özlüyorum diye 3 ay kocayı bırakıyorsa burda ben zaruriyet göremiyorum valla. Sonuçta 2 hafta da görse dönünce bi ay sonra özlem olacak 3 ay kalsa da.[/QUOT
bence bişeyler hakkında bu kadar kesin konuşmayın. kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. gidin yurtdışında yaşamaya başlayın bakalım ne kadar ailenizi görmeden durabileceksiniz
Bakmak zorunda derseniz o da senin kendi parana ne oldu der
Üslup önemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?