Zaten hayatinda birisi var evleneceklerde yakindaAynn ablana birini bul kurtul
Konu bile açmana değmez di bu adam silmek kolay degil ama sil at kafandan zoru başar çünkü biz kadınlar cok güçlüyüz unutmaZaten hayatinda birisi var evleneceklerde yakinda
Yanlis konuya yazdiniz diye dusunuyorumKonu bile açmana değmez di bu adam silmek kolay degil ama sil at kafandan zoru başar çünkü biz kadınlar cok güçlüyüz unutma
Evet kb lütfenYanlis konuya yazdiniz diye dusunuyorum
Sizin icinde cok uzuldum. Bende birebir ayni cumleleri duyuyorum ve ayni sizin gibi hazmedemiyorum . Daha tanimiyor bile taniyip birseyini gormus olsa boyle konussa anlardim ama suan dikkate bile almiyorum.
Babaniz soyledigi kadar sert tepki vermis miydi peki?
Kanından canindan da olsa ,ayni evde de yasasan bence bu kisiyle konusmamak - arana mesafe koymak en iyi cozum.Zamaninda annem sevgilisini istememisti sonra bir sekilde bitmisti. Annem herkesin kendi hayati tarzinda bisey dedi ablamda zamaninda ben ayrildim onunkide olmayacak dedi
Cok zorlu ama sonuda guzel biten bir yol olmus sizin icin. Simdi mutlu olmaniza cok sevindim. Allah mutlulugunuzu hic azaltmasin :) darisida benim basima insallahBende de durum aynıydı. Üstelik kendisi bir çok açıdan kabul edilmeyecek bir ilişki yaşarken söylüyordu bunları. Ben tüm olumsuzluk ve hatalarına rağmen ona destek oldum. Kaynanası terbiyesizlik yaptı, ben ortalığı sakinleştirdim. Annemlere belli etmeyelim hallederiz dedim. Nikâh günü her şeye koşturdum. Yeter ki istediği gibi olsun diye. Yine de bana karşı değişmedi.
Evet aynen öyle tepki verdi. Başta tamam dedi sonra gelmelerine 2 gün kala iptal etti. Biraz daha bekledik baktık olacak gibi değil eşim kapıya geldi. Kovdu. Akşam benim için de ya gitsin ya da o adamla bi daha görüşmesin ortası yok dedi. Ben de kimse yokken çantamı topladım çıktım.
Daha biz eşimin yaşadığı şehire ulaşmadan kırk kere arayıp nereye gidiyor geri dönsün tamam kabul ediyorum dedi. 2 hafta içinde kız isteme, söz ve nikah oldu. Düğünümüz daha geç oldu ama ben tekrar vazgeçer diye resmi nikâhı hemen yaptırdım.
Anlayacağın o kadar gereksiz huzursuzluk, mutsuzluk yaşadım ki en güzel geçmesi gereken zamanlarımda... her şeyim ayak üstü oldu.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bu zamana kadar eşimden ve kararımdan yana hiç pişmanlık duymadım. Yapmak isteyip de yapamadığım şeyleri dert etmiyorum. Huzurum olsun yeter.
Ama şöyle de bi şey var, bu olaylar yüzünden ailem eşime karşı çok nazik davranıyor. Biz daha ulaşmadık bile , hemen döneriz ama böyle bi şey asla yaşanmamış gibi davranacaksınız, ailemin haberi bile yok daha dedi. Öyle de oldu ve şimdi hepsi çok iyi anlaşıyor. Eşim de çok şükür asla tavır yapmadı.
Çok uzun oldu ama kusura bakma
Zaten anlatmamaya calisiyorum. Ama hazirlanirken vs gordugunde nereye gidiyorsun napacaksin diye soruyor. Cevap vermezsemde bagiriyor bisey sordum cevap ver diye ortaligi ayaga kaldiriyor. Bazen ne yapacagimi sasiriyorum gercekten ne desem nasil davransam diye.Kanından canindan da olsa ,ayni evde de yasasan bence bu kisiyle konusmamak - arana mesafe koymak en iyi cozum.
zaten evlenip gidecekmis. O zamana kadar arana mesafe koy bence. Ne erkek arkadasindan bahset ne normal hayatindan, ne is seyehatinde nereye gideceğinden
Hic kendini aklamaya da calisma "hayir sevgilim gelmeyecek,hayir biz oyle seyler yapmayiz" diye. Birak, zaten nasil inandiysa ona inanmaya devam edecek.
Hic muhattap olma.
Inan ki cok zor degil.
Benim de ablamla arama mesafe koydugum koca bir sene olmustu. Kavga gurultu degil de "merhaba merhaba"
Sonra sular duruldu, yine iliskimiz duzeldi.
Ama simdi yine "merhaba merhaba"yiz :))
Sirf bir iki sene araliklarla ayni rahmi paylastik diye neden birbirimizin huzurunu kaciralim ki???
*bu arada sirf meraktan soruyorum. Sevgilin nereli? Benimki de yabancıydi-epey bir kuzeyden
Benimkisi rus familyasimdandi:)Zaten anlatmamaya calisiyorum. Ama hazirlanirken vs gordugunde nereye gidiyorsun napacaksin diye soruyor. Cevap vermezsemde bagiriyor bisey sordum cevap ver diye ortaligi ayaga kaldiriyor. Bazen ne yapacagimi sasiriyorum gercekten ne desem nasil davransam diye.
Bu arada erkek arkadasim ingiliz. Sizin ki nereliydi?
Evet öyle oldu. Yine de şükrediyorum her şey için.Cok zorlu ama sonuda guzel biten bir yol olmus sizin icin. Simdi mutlu olmaniza cok sevindim. Allah mutlulugunuzu hic azaltmasin :) darisida benim basima insallah
Aa supermis cok tesekkur ederim cok tatlisiniz :))Yok,benimkisi
Benimkisi rus familyasimdandi:)
Bu arada paylasmadan duramayacagimEki Görüntüle 2307672
Su siteyi takipte kal,resimdeki gibi, inanilmaz fiyatlarla ingiltere turkiye fiyatlari bulabilrisin. Ya sen kullanirsin ya o :)
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :) insallah hersey guzel olurEvet öyle oldu. Yine de şükrediyorum her şey için.
Ama o kırgınlık geçmiyor. Üzeri kapatılıyor sadece.
İnşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur.
Bu günler de geçecek inanın bana
Sanki ablamla ben.bizde ayni yaslardayiz ablamla.ama beni ozellikle ergenliginden sonra cok kiskanmaya basladi.hep beni rezil etmeye kucuk gostermeye ugrasti.neden bilmiyorum ayni sekilde ailemin beni daha cok sevdigini bana ayrimcilik yapildigini soyluyordu.hepte soyler yani.evlendik ikimizde cocuklarimizda var cok uzak yerlerde kaliyoruz ama yinede bana karsi hala dusman gibi.duzelmeyen duzelmiyor ne yazikki.yanina gitmek istedigimde karsi cikiyor istemiyor ki gitsemde zaten burnumdan getiriyor oda benim kocamla ugrasir hakaret eder surekli.hatta en son gorustugumuzde bana tokat bile atti.bende yigenlerim icin onunla gorusmek istiyorum zaten.kucukken yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi gece saatlerce konusurduk.ama ergenlikten sonra ona bi haller oldu.senede bir belki anca gorusuyoruz.sildik birbirimizi su anda sayilir.sizde unutursunuz gorusmezsiniz olur biter ama sansliysaniz belki sizin ablaniz akillanir evlendikten sonra.Oncelikle herkese merhaba :)
Benim ablamla ilgili sorunlarim var. Benimle cok fazla ugrasiyor aramizda bir yas var o 30 yasinda bu arada.
Mesela erkek arkadasim yabanci surekli bu konu hakkinda bosuna gorusuyorsun olmayacak ki annemler hayir derse onlari mi ezeceksin bosuna gezme tozma vs diyip duruyor. Annemde yabanci oldugu icin olumsuz ama ablam kadar olumsuz konusmuyor. Ne kadar olumsuz konussada olumlu cumlelerde kuruyor senin hayatin iyi dusun vs diye.
Is gezisine gidecektim ki gercekten dogru. Birsey oldu ve anneme orada neler yapacagini biliyor musun yok bilmiyorsun tabi vs dedi. Lafi sevgilimle gizliden tatile gidiyormusuma cekti.
Arkadasima kalmaya gittigim zamanlar ben senin neler yaptigini bilmiyorum sanki demeler... ki cidden bisey yapmiyorum. Disarda oldugum zamanlar annem biliyor nerede oldugumuda biliyor. En fazla 11 de evde oluruz diyorsam bur kac saat gec gidiyoruzdur.
Cuma gunu arkadasima kalmaya gitmek istiyorum ama bu psikolojik baski ve dedigi laflar yuzunden gitmeye hevesim bile kalmadi.
Surekli bana izin vermediniz onada vermeyeceksiniz oda yapmayacak modunda ama o kadar abartiyor ki sanki benden 10 yas buyuk. Ona nasil davranildiysa banada ayni davranildi.
O kadar verilecek ornek var ki surekli kavga halindeyiz ama Ozellikle erkek arkadasim konusunda yaptigi yorumlar sinirimi bozuyor tanimadan etmeden. Sizce nasil bas edebilirim bu tavirlariyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?