ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

bence baştan hata yapmışsın evin içini amcana niye baştan aşağı döşettin ki insanlara bu kadar minnet duymak için fırsat verme kendi ayakların üstünde durmayı öğren. yurda çıksaydın keşke veya eşyalı bi öğrenci evi kiralasaydınız ablana da ne kadar güvenilirmiş görmüş oldun

Bence de kalinmaz. Sevgilisi olsa gene kalinmaz,evli olsa uzun sureligine yine kalinmaz!
Dedigin gibi ablan ewde olmasa? Adam belki sapık,alkollu olacak? Kim verecek hayatini geri sana?
Hadi diyelim duşa gireceksin, adam geldi mi gitti mi kapi onunde mi ,dur birazdan cikayim mi diyeceksin hep? Ayrica yazin hawa sıcak belki askili bluz _sort giyeceksin ama enisten olunca esofman giyeceksin.. yada ayagini uzatip yatmak isteyeceksin enisten olunca oturacaksin.. eve hic arkadasin gelmeyecek mesela... birdee onlar nisanli,yeri gelir sarılır_elele tutusur_öpusurler,birlikte yatarlar.. sen ustune gelirsin..
Sen onlari mi izleyeceksin??
Bunu ablanin dusunmesi lazim,aynen bu sekilde acikla durumu ablana.. anlar umarim.
Son caren amcanla konusmak olabilir belki,ama once ablanla konus derim aile isine karismasin birde adamcagiz.. yada ablana dersin benim sartlarim bu,arkadaslarim gelir kalmaya siz rahat edemezsiniz,ders calisirim ben sizin gurultunuzu mu cekcem de.. degilse de kiraya cikin ne munasebet de.. yada ben esyalarimi tasiyim ozmn sen burda kal de

Amcanın kiraladığı evde, annenden babandan saklayarak seni bi adamla aynı evde yaşatmaya, yaşamazsanda git diyecek ha.

Amcana da ailede haber ver. Direk

Ablam çok uyanikmis evlenene kadar diyor ama eşyaları aldirmis evlendikten sonra seni evden gönderecekler.
Seni düşünmeyen ablaya hiç acıma. Ailene söyle durumu. Amcana da söyle eşyaları iade etsin ya da ikinci el de olsa satsin ablam kalsın ortada. Sen de üniversiteyi yurtta geçirirdim ne olacak.

Kesinlikle kalınmaz neden, her şeyi açıkça yazdım kusura bakmayın:
Duş aldığında rahat rahat bornozunla banyodan çıkamazsın bir gün değil beş gün değil sana sıkıntı verir.
Rahat rahat ağda yapamazsın.
Biz kadınlar evde sütyensiz dolaşabiliriz ama evde erkek varken bunu yapamazsın.
İstediğin gibi giyinemezsin dikkat etmek gerekebilir.
Adet olduğunda sancın olduğunda herşeyini anlatamazsın.
Ablan nişanlısı ile daha çok vakit geçireceğinden yalnız hissedersin.
Özgürlüğün kısıtlanır.

Aynı ev içinde anlaşmazlık çıkma ihtimali yükselir ablan daha evlenmeden kocası ile papaz olabilirsin.

Ablan da bi enteresan yani hani arada gelsin dese tamam ama bari evlensinler o zaman madem çalışıyorlar bir de aynı evde yaşıyorlar beklemeye ne hacet.

Enişten de ablanla onun evine seni kabul edermiş gibi sorun olmaz benim için demiş. Bence yol yakınken ablanla konuş.

bence ailene söyleme durumu önce ablanla konuş aileye söylersen işler kontrolünden çıkar.

ohh eşyalı dayalı döşeli ev ne güzel.. bence kesin ve sert bir dille konuş ablanla.. hala diretirse amcana söyle böyle böyle oldu diye eşyaları da alın başka ev tutun .. ne yaparlarsa yapsınlar iki nişanlı.. o evi ikiniz tutmuşsunuz size sorulmalıydı..eğer mecbur kalır da üç kişi yaşama yolunu seçerseniz birkaç tane gürültücü arkadaşınızı toplayın birkaç gün sizde kalsınlar bunlar da bizle yaşayacak diyin.. onların başı ağrısın birazda

Aklıma bir fikir geldi, madem siz hayır dediğinizde ablanız evde kalmanızı istemiyor.O zaman yurt masraflarınızı kendisi karşılasın. Düğün hazırlığı için para biriktiriyor olabilir ama siz de öğrencisiniz sonuçta.

İnşallah söylediği söz verdiği gibi olur kuzenin de bunun farkında olur. Maalesef insanlar enteresan.

Amcan senin hatrına evi dayayıp döşemiş ablanla arası iyi değilmiş.
Amcana karşı yüzünü nasıl eğeceksin ablanın bu işgüzarlığı yüzünden.
Asla ve asla yurda falan da çıkma.
Ablanı uyar anlamazsa evden gitmesi gereken sen değilsin ablan!
Amcana da gerekli açıklamayı yapmalısın.Adamı hem sevmiyor ablan hem de aldığı dayalı döşe yere nişanlısı ile kamp kurma hayalleri kardeşe de yurda git demeler.
Oh ne ala!
Yüz vermişsiniz çok gelip resmen sıçmış yani.
Amcana anlat durumu ya ablana ayar verirler ya da nişanlısı tutsun ev.

Sen de zamanla yanına ev arkadaşı bulursun.Sakın evi bırakıp yurda gitme.

Kesinlikle kabul etme birlikte kalmak istiyorlarsa alsınlar kendi eşyalarını ki nişanlıyken neden birlikte kalıyorlar onuda anlamadım ablana söyle ben böyle kalamam sölerim de senin keyfin için ben keyfimi bozamam de

olmadı ablana bunu sen soyleyeceksın

Ablanı da anlamadım nişanlısı ile kalmak için seni yurda göndermeyi düşünüyor
Yani sen yok dediğinde tamam sen git yurda demek yerine nişanlım gidiyor ok demeliydi.

Asil sorun enistede bence. Nasil midesi kaldirmis, amcanin esyalarini aldigi eve gelecek. Ustune ustluk evde genc kiz varken.

Cok biliyorsa tutsun ablana ev kalsinlar birlikte.

Sakin cikma, gerekiyorsada amcana durumu anlat beni evden cikartmaya calisiyorlar diye

Tabiki kabul etme defolup gidip kendilerine rahat fingirdeyecekleri ev tutsunlar...amcana soyle hatta agzini burnunu kirsin ikisininde

Ha bide yurda gidecekmissin...valla anahtar falan verme arada misafir gibi gelecekse Enisten gelir yoksa kilidi degistirirsin ablaninda akli basina gelene kadar gelmesin birak.....çok biliolar madem yapsalardi evlerini ne halt yiyolarsa yeselerdi ayni banyo tuvalet elin adamiyla allah allah ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…