ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Anne babana mutlaka anlat bu konuyu.

Amcamla konustum diye anlatmayi dusunmuyodum aslinda cunku ilgilenmez

Son soylediginiz hic aklima gelmemisti ama sanirim cok cok zor olur oyle bisey. Amcam evi benim ustume alicak hatta evlensen de,coluk cocuk sahibi olsan da o ev senin ben bile karisamam dedi. İnsallah olmaz yani sonucta hayat bu ablamdan bile neler gordum..

Adama bak kurnazlik ediyor aklinca. Ablanda iyi kazik atmis sana. Ben olsam o adami o eve sokmazdim. Sana bisey yapacagi gibi sacma sapan seylerden dolayi degil de bu terbiyesizliginden. Senin orda olmandan rahatsiz olmazmis da bilmem neymis. O kim ki rahatsiz olacak? Terbiyesiz

Kardessiniz burbirinize sahip cikmaniz lazim ablanin yaptigi yanlis yani evli olsalar bile insan rahat etmez sonucta genc kizsin.Bir sure yurtta kalsan bile okul bitince nolucak.kesin cozum amcanla konus olanlari anlat amcanin oturdugu yere yakin bir yerde otur canim uzuldum senin adina Allah yardimcin olsun.

Acaba ablan evin senin sayende tutulduğunu döşendiğini falan nişanlısından saklamış olabilir mi? Adamın kızkardeşinden rahatsız olmam demesi fazla saçma geliyor yamanmaya çalışan insan kimseyi rahatsız etmem falan der.

Bana kalırsa aynı evde kalma teklifini ablan yapmış olabilir

Valla ablan hazır dayalı döşeli eve evlenip gelin gelir, seni de kapı önüne koyar bi de.. Kimseye söyleme demiş, belli k söylesen sana kötü davranacak. Kabul etme, usulüyle çözmeye bak. Avukatsa kendi bir ev açsın ablan da meraklıysa onun evinde yaşasın.

Ablan nasıl bir düşüncesiz yaaa ben olsam çekinirdim kardeşimden. Bence ablanı bir güzel haşla bu ev benim hakkım ya nişanlın gidecek ya da ikiniz birlikte gideceksiniz. Eğer konuşmazsan ortada sen kalacaksın.Nişanlısı ablanı hamile bırakır birde çeker giderse görürsün ne halt olduğunu evliler mi ki aynı evde yaşayacaklar. İşte erkekleri bu duruma biz getiriyoruz. Sonra niye gitti.

kusura bakmayın ama ablanız avukat olabilir ama yarım akıllıymış .
sizi şimdiden sığıntı moduna sokmuş .
şuurunu kaybetmiş bence .

Tabi canım ne olacak enişten o senin sonuçta ne olacak ki sanki. Evlenene kadarmış yok canım evlendikten sonra nereye gidiyorsun kalsın işte sizinle sende enişten ile poz poz resim atarsın facebook a. Ailene de söyleme ne gerek var ki ablan avukat sen +18 gerek yok yani karar verebilecek yaştasınız kimse sizi yadırgamaz sanıyorum şuna bak şuna eniştesi ile aynı evde felan yok yok gerek yok sen kal enişte ile

O değilde ben amcanız size neden bu kadar düşkün onu anlamadım insan kendi öz evladına yaptığı eve laf ediyor amcanız karışmam demiş

O herif alsaymış eşyaları ozaman bırak ya amcana söyle elin herifi otursun diye okadar para harcamadı adam.. Ablan nasıl kendini düşünüyor sende kendini düşün şikayet et

bunu sen deme zaten. niye sen yurda gidiyormuşsun? ablan o eşyaların senin hatırına alındığını bilecek kadar akıllı olmalı. hazıra konmaya çalışıyor enişten. benim anladığım bu. asla taviz verme. bu evi amcam benim için benim hatırıma toparladı, burası senden çok bana ait de ablana. nişanlısının kalmasına da izin verme. gerekirse bu konu için ailenle konuşabileceğini de bilsin ablan.

Dün konunu okudukca bana sinir bastı yazasım gelmedi.

Bana göre enişte ile uzun yıllardır tanısılıyorsa aynı evde kalınabilir ama kardeşin rızası alınarak. Ben kardeşime sorduğumda istemiyorum abla derse o iş orda biter. Nerde kalıyorsa kalsın bana ne.

Ablan gercekten cok vicdansızmış.

Ben senin yerinde olsam amcama herseyi anlatırım. Ablanı kaybetmekten korkma o seni zaten gözden cıkarmış.

Bence amcanı da al yanına gidip ablanla konuş gerekiyorsa kov evden. Ne bu ya ohh hanım efendi nişanlısı ile Berber olacak diye ben sıkıntı çekecem onun değeri varda benim yok mu

Canım evine gir kilidini değiş... ablan gitsin nişanlıyla başka yere... o kadar haksızlar ki... sen değil onlar gidecek o evden... yoksa eşyalarını al başka ev tut koy orada yaşa.

yok daha neler..
ablan ne kadar vurdumduymaz yaklaşmış. bir de nişanlısı sorun etmiyormuşmuşmuş..

kesinlikle kabul etmeyin derim.öyle şey mi olur.dediğiniz gibi ablanız güvendi diye siz neden güvenesiniz.dünya iyisi! bile olsa beraber kalınmamalı bence.

ayrıca siz neden halanızda kalacakmışsınız.gitsin onlar ayrı eve çıksın.

sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle kalacaksın tabi canım
sanki ablan eşyaları aldırman için gibi yaptırmış durumun varsa o eşyaları da al
kiraya çıksan olur mu

Abla değil düşman mübarek , böyle saçma düşünce mi olur , ne münasebet , gidecek olan ablan ,sen değilsin , senin hatrına alınan eşyalar yani , herşey hazır .Planlı yapılmış bir iş bu bence .

ablan baska eve cıksın ev ablanın değil kira bir kaç ay idare et okul acılınca kendine bir ev arkadası bulur beraber yasarsın ögrencisin sonuçta ablan nişanlısıyla tutsun evini alsın esyasını otursun o zaman yok öyle hazıra konmak. cok sıkışırsan amcana da ailenede söyle kardesini daha evlenmeden eloglundan altta gören ablaya yakışır!

ailenize bu durumu soyleyeceğinizi söylemesin çok saçma gereksiz sorun çıkmaya müsait uygun deil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…