Anne babana mutlaka anlat bu konuyu.
Ablanizin nişanlısı açısından:
Nişanlımin amcası ile arası yok ama mustakbel baldizimi severler. Tuttukları evi sagolsun dosediler onun icin eee ben de o evde oturcim:) ha bu arada baldizcigima fikrini sormadık ama bence ok kalabilir.
Pesss.
Ek: sorun çözülmüş ama inş amca kızı bu evi babam dosedi diyip yarin oburgun sizi delirtmez
Kardessiniz burbirinize sahip cikmaniz lazim ablanin yaptigi yanlis yani evli olsalar bile insan rahat etmez sonucta genc kizsin.Bir sure yurtta kalsan bile okul bitince nolucak.kesin cozum amcanla konus olanlari anlat amcanin oturdugu yere yakin bir yerde otur canimAmcamla konustum diye anlatmayi dusunmuyodum aslinda cunku ilgilenmez
Son soylediginiz hic aklima gelmemisti ama sanirim cok cok zor olur oyle bisey. Amcam evi benim ustume alicak hatta evlensen de,coluk cocuk sahibi olsan da o ev senin ben bile karisamam dedi. İnsallah olmaz yani sonucta hayat bu ablamdan bile neler gordum..
kusura bakmayın ama ablanız avukat olabilir ama yarım akıllıymış .Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Tabi canım ne olacak enişten o senin sonuçta ne olacak ki sanki. Evlenene kadarmış yok canım evlendikten sonra nereye gidiyorsun kalsın işte sizinle sende enişten ile poz poz resim atarsın facebook a. Ailene de söyleme ne gerek var ki ablan avukat sen +18 gerek yok yani karar verebilecek yaştasınız kimse sizi yadırgamaz sanıyorum şuna bak şuna eniştesi ile aynı evde felan yok yok gerek yok sen kal enişte ileNe çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
O değilde ben amcanız size neden bu kadar düşkün onu anlamadım insan kendi öz evladına yaptığı eve laf ediyor amcanız karışmam demişAmcamla konustum diye anlatmayi dusunmuyodum aslinda cunku ilgilenmez
Son soylediginiz hic aklima gelmemisti ama sanirim cok cok zor olur oyle bisey. Amcam evi benim ustume alicak hatta evlensen de,coluk cocuk sahibi olsan da o ev senin ben bile karisamam dedi. İnsallah olmaz yani sonucta hayat bu ablamdan bile neler gordum..
bunu sen deme zaten. niye sen yurda gidiyormuşsun? ablan o eşyaların senin hatırına alındığını bilecek kadar akıllı olmalı. hazıra konmaya çalışıyor enişten. benim anladığım bu. asla taviz verme. bu evi amcam benim için benim hatırıma toparladı, burası senden çok bana ait de ablana. nişanlısının kalmasına da izin verme. gerekirse bu konu için ailenle konuşabileceğini de bilsin ablan.ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Bence amcanı da al yanına gidip ablanla konuş gerekiyorsa kov evden. Ne bu ya ohh hanım efendi nişanlısı ile Berber olacak diye ben sıkıntı çekecem onun değeri varda benim yok mubunu sen deme zaten. niye sen yurda gidiyormuşsun? ablan o eşyaların senin hatırına alındığını bilecek kadar akıllı olmalı. hazıra konmaya çalışıyor enişten. benim anladığım bu. asla taviz verme. bu evi amcam benim için benim hatırıma toparladı, burası senden çok bana ait de ablana. nişanlısının kalmasına da izin verme. gerekirse bu konu için ailenle konuşabileceğini de bilsin ablan.
Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
eniştemle akşam akşam delirmeceler diye foto atıp faceye atmak istemiyosan kalınmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?