ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Sen olmasan bile Nisanlinin henüz evlenmeden Ablanin yanında kalması bile yanlış....Ya evlenmekten vazgecerlerse....Onun için sen evde olsan da olmasan da ,enistenin henüz evlilik olmadan Ablanin olduğu evde kalması yanlış bence...Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Hadi gözün aydın, haksızlığa pabuç bırakmamak lazım, amcan kapı gibi arkanda. Bundan sonra hiçbir şey olmaz sana. :)Amcamla konuştum. Allah'a şükürler olsun ki beklediğimden az tepki verdi. Ablanla konuşurum eğer nişanlısıyla kalmak isterse evini tutsun ben seni kimsenin oğluyla aynı evde yaşatmam dış kapının dış mandalı dedi..Ayrıca kendi kızı da doktor o da görev için Ankara'ya gelebilirmiş %85 onunla kalıcam ablam olmazsa. Ablan kalırsa kalsın o da benim yeğenimdir ama önceliğim sensin ben o evi kimse için değil senin için döşedim sakın kendini ezdirme ben hep arkandayım dedi. Beklediğimden daha kolay geçti. Babamın da benimle barışmak istediğini öğrendim burda moralim bozuldu ama reelde baya iyiyim şu an :)
Hic baska birsey olmasa bile uygun olmaz. Sen genc kizsin, onlar evli bile degil, basinizda bir buyuk yok.Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Cok guzel olmus cok sukur. Amcanizin ellerinden sizin gozlerinizden operimAmcamla konuştum. Allah'a şükürler olsun ki beklediğimden az tepki verdi. Ablanla konuşurum eğer nişanlısıyla kalmak isterse evini tutsun ben seni kimsenin oğluyla aynı evde yaşatmam dış kapının dış mandalı dedi..Ayrıca kendi kızı da doktor o da görev için Ankara'ya gelebilirmiş %85 onunla kalıcam ablam olmazsa. Ablan kalırsa kalsın o da benim yeğenimdir ama önceliğim sensin ben o evi kimse için değil senin için döşedim sakın kendini ezdirme ben hep arkandayım dedi. Beklediğimden daha kolay geçti. Babamın da benimle barışmak istediğini öğrendim burda moralim bozuldu ama reelde baya iyiyim şu an :)
Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
Basinizda buyuk yok dedigime aciklama getireyim yanlis anlasilmasin. Tatsiz bir durum oldugunda arada hakem olacak, adama kizimi nasil uzersin diyecek, seni kollayacak bir buyuk yok. Yoksa bekci yok diye hemen isi pisirme ihtimalimolur demek istemedim.Hic baska birsey olmasa bile uygun olmaz. Sen genc kizsin, onlar evli bile degil, basinizda bir buyuk yok.
Gelelim baska seylere.. Emrivaki yapmislar, adam ablana ablan sana. Buyuk saygisizlik. Kirayi amcan oduyor esyalari da o aldiysa zaten ev amcanin, ne yaparsaniz yapin en azindan nezaketen danismaniz lazim. Nisanli bozuntusu acayip uyanik, bu boyle kalmaz daha cok sirtinizdan gecinir. Yarin obur gun buyukler duyarsa sen sorumlu olursun. Ablan mablan, haksiz olduktan sonra konusmalisin. Yola gelmiyorsa amcana soyle o halletsin. Kolay gelsin valla buyuk stres.
Okulun hayirli olsun bu arada! Basarilar dilerim!
Amcamla gorustum zaten ben evde kalicam. Ablam kendi kararina kalmis gelicek ya da gelmiycek ama nisanlisi kesinlikle kalmiycak yanimda. Ayrica cok tesekkur ederiimBasinizda buyuk yok dedigime aciklama getireyim yanlis anlasilmasin. Tatsiz bir durum oldugunda arada hakem olacak, adama kizimi nasil uzersin diyecek, seni kollayacak bir buyuk yok. Yoksa bekci yok diye hemen isi pisirme ihtimalimolur demek istemedim.
Hic baska birsey olmasa bile uygun olmaz. Sen genc kizsin, onlar evli bile degil, basinizda bir buyuk yok.
Gelelim baska seylere.. Emrivaki yapmislar, adam ablana ablan sana. Buyuk saygisizlik. Kirayi amcan oduyor esyalari da o aldiysa zaten ev amcanin, ne yaparsaniz yapin en azindan nezaketen danismaniz lazim. Nisanli bozuntusu acayip uyanik, bu boyle kalmaz daha cok sirtinizdan gecinir. Yarin obur gun buyukler duyarsa sen sorumlu olursun. Ablan mablan, haksiz olduktan sonra konusmalisin. Yola gelmiyorsa amcana soyle o halletsin. Kolay gelsin valla buyuk stres.
Okulun hayirli olsun bu arada! Basarilar dilerim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?