ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Amcanız tüm eşyaları da geri alsın o zaman. Faturaları duruyordur. Avukatlar, hak hukuk bilirler, itiraz edemezler.

sonunda konu çözümlenmiş çok sevindim üniversitenin tadını çıkar sen öğrencilik en güzel yılları insanın başarılar dilerim

evi sana döşetip bir de sana sormadan yerleşiliyo mu? kesinlikle uygun degil... kabul etme... bir de aileden gizli...

Sen olmasan bile Nisanlinin henüz evlenmeden Ablanin yanında kalması bile yanlış....Ya evlenmekten vazgecerlerse....Onun için sen evde olsan da olmasan da ,enistenin henüz evlilik olmadan Ablanin olduğu evde kalması yanlış bence...

18 yaşındasın ablandan daha mantıklısın
Burda biri öz kocasındam ihanet gördü, gece baldızına mı ne sarkmıştı
Bu daha nişanlı bi de bilemiyorum sana sormadan emri vaki de hoş değil annemlerden saklayalım demesi de
Yarın birgün bişey olsa vay efendim annem duysa ne der olur, ya yapmayın ya sonuçlarına katlanın diyorum ablan gibiler için ama baktın olmuyor şantaj yap
Ben istemiyorum sen ille de istiyorsan annemlere derim, sorumluluk alamam de

Hadi gözün aydın, haksızlığa pabuç bırakmamak lazım, amcan kapı gibi arkanda. Bundan sonra hiçbir şey olmaz sana. :)

Ne kadar da bencilmiş ablan ya nişanlısı Allah sabır versin gözün aydın ezdirme kendini sakın bak ne güzel amcanda arkanda

Hic baska birsey olmasa bile uygun olmaz. Sen genc kizsin, onlar evli bile degil, basinizda bir buyuk yok.
Gelelim baska seylere.. Emrivaki yapmislar, adam ablana ablan sana. Buyuk saygisizlik. Kirayi amcan oduyor esyalari da o aldiysa zaten ev amcanin, ne yaparsaniz yapin en azindan nezaketen danismaniz lazim. Nisanli bozuntusu acayip uyanik, bu boyle kalmaz daha cok sirtinizdan gecinir. Yarin obur gun buyukler duyarsa sen sorumlu olursun. Ablan mablan, haksiz olduktan sonra konusmalisin. Yola gelmiyorsa amcana soyle o halletsin. Kolay gelsin valla buyuk stres.

Okulun hayirli olsun bu arada! Basarilar dilerim!

Cok guzel olmus cok sukur. Amcanizin ellerinden sizin gozlerinizden operim

Ablanizin nişanlısı açısından:

Nişanlımin amcası ile arası yok ama mustakbel baldizimi severler. Tuttukları evi sagolsun dosediler onun icin eee ben de o evde oturcim:) ha bu arada baldizcigima fikrini sormadık ama bence ok kalabilir.

Pesss.

Ek: sorun çözülmüş ama inş amca kızı bu evi babam dosedi diyip yarin oburgun sizi delirtmez

acaba bunu ablanla enisten daha onceden planlamis olabilirlermi senide arada kaynatmislar. .. amcana eşyaları aldirasin diye. .. aklıma bu geldi. .. nisanliyla aynı evde kalmakta ayrı bir mevzu ilginç yani... ne işi var nisanlisinin sizinle aynı evde. .?

Basinizda buyuk yok dedigime aciklama getireyim yanlis anlasilmasin. Tatsiz bir durum oldugunda arada hakem olacak, adama kizimi nasil uzersin diyecek, seni kollayacak bir buyuk yok. Yoksa bekci yok diye hemen isi pisirme ihtimalimolur demek istemedim.

Amcamla gorustum zaten ben evde kalicam. Ablam kendi kararina kalmis gelicek ya da gelmiycek ama nisanlisi kesinlikle kalmiycak yanimda. Ayrica cok tesekkur ederiim

Katılıyorum nişanlı uyanık sanıyor kendini ,rezil bir tip.

Evlenmeden ayni evde kalmakta ne yaaaa...herseyin bir yeri zamani var benceeee...siz iki kardes evde kalin arada gidio.gelsin ne bu 3 kisi ve daha nisanli pesss.dogrusu..kesinlikle.bunu ablanla konusmalisin..seni de bu sekilde.kullanmalarina izin verme..ablanda olsaaa bazi yerlerde dusunmesi lazim daha 18 yasinda bir kizsinm.bu zamanda kimseye guvenemezsin..dikkatli ol!!!

Ablam evli değil adamın biriyle yasayacak. EVLENSİN O ZAMAN.birde sen varsın aynı evde üstelik. Ateş barut yanyana durmaz,sen genç kızsin.Onlar hazır döşeli ev bulmuşlar seni atıp kenara sahipleniyorlar.Kimseye güvenilmez yatcan kalkan yıkancan elin adamı tövbe tövbe.
Amca na anlatmakla iyi yapmissin

Banada dogru gelmiyor..ne olursa olsun orasi sizinde yasam alaniniz..
Daha gecenlerde(konuyla alakasiz ama)bir arkadasim 1 yil kayinvalide kp ile birlikte yasadi..banyo yaparken ne kadar zorlandigini kiyafetlerini secerken bile stres oldugundan bahsetti..kaldiki o kayinpeder bu ise enisteniz..olmaz.bir genc kiz ile ayri bagdan bir erkek bir arada kalmamali...

Amcanın hazır dayayıp döşediği eve konacak ablanın nişanlısı. Evlenip seni evden atacaklar. Kira kontratında kimlerin adı yazıyor?
Bir de avukat adam seni ters köşeye getirmeye çalışacaktır hep.
Ablan da ayıp etmiş ben olsam anneme söylerim. Gencecik kızın olduğu evde namahremin ne işi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…