ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Bencede kalma canim ablan cok istiyosa kalmak nisanlisiyla ayri eve ciksin seni rahatsiz etmeye hatta evsiz birakmaya hakki yok ablan diretirse amcanla konus bence..

Nasıl yani anne ve babanızla birlikte kalmıyor musunuz??

amcam öyle iyi ki..biz gitmeden yengemle evi temizlettirdiler,eşyaları dayattı döşetti.biz sadece elimize valizimizi alıp gidicez yani.böyle kurulmuş bi düzenin üstüne gelinmesi benim sinirimi bozdu.ablam bana en başından ben oğuzla kalıcam sen yurt bak dese ben amcama bunları aldırır mıydım ona karşı da mahçup olurum.en en son çare amcama söyliycem. gözüm çok korktu haklısınız okula gitmeden neler oldu,o okulda ne yaparım düşünmek istemiyorum..

Ablam cok uyanik dikkat et.seni fazla tutmaz orda nisanlisiyla yasar.amcana mutlaka soyle senin tek basina halledebilecegin mesele degil

Bak şimdi güzel kardeşim, sen şimdi bu birlikte kalma olayına razı olsan bile bu iki düşüncesiz şahsiyet yarın öbür gün seni başlarından atmak isterler. Sana daha şimdiden yurtta kal o zaman diye posta koyan insandan her şeyi beklemelisin. Karşına alacaksın, tehdit edeceksin amcana söylemekle. Ablaya bak ya, saman altından su yürütmeye bu kadar meraklıysa kendi başının çaresine kendisi baksın, kendisi bir ev ayarlasın o zaman kendisine? Önce tehdit et amcana söylemekle, veya tehdit etmenin işe yaramayacağını düşünüyorsan direkt git amcaya anlat durumu. Koparsa kopsun bağları, bi insan iyi niyeti nasıl bu kadar suistimal edebilir? Küserlerse senin yüzünden küsmeyecekler ki, ablan kendi yaptığı şey yüzünden amcanı kaybetmiş olacak. Kesinlikle kabule edeyim deme, ya ablan adam olsun yola gelsin iki kardeş kalın ya da o evi onlara yar etme, ne yap et kendin kal ve onlar olmasın madem. Bulursun yanına bir ev arkadaşı, tamam. Yurtta kal ne demektir ya? Kolay mı yurtta kalmak? Ev gibi olur mu? Olmaz.

Nasıl yani anne ve babanızla birlikte kalmıyor musunuz??

kalıyorum. evin üst katına çıktım yemeğe bile inmiyorum. konuşmuyorum,gülmüyorum,yanlarında oturmuyorum bile.bunlar da olunca ablamı da görmek istemedim babaanneme geldim.geri eve gitmem sanırım..

Evli olsalar enisten olsa neysede,olmaz bence.
Bide sqnki sen sonradan eklenmis muamelesi yapmis,enteresan.

Bu devirde böyle amca zor bulunr kendi kızı gbi sahip cıkmıs sana sakın bu adamı ciğneyip o evden cıkma adam sana baya masraf yapmıs yengende ilgilenms bak dediğine göre bu drum onlarn evlilklerine bile zarar verr kriz cıkmasına sebep olur ablandr canındr kanndr tmm ama sırf senn icn aclms evide kendisi ve nisanlısına ev yapamazki cocugn hcbr katkısı yok sende böyle bi ev varken niye yurtta kalcakmssnki
Otur karsına ciddi ciddi konus bastan söylicektm ben kendmi ona göre hazrladm senn nisanln olablr ama ben evmde rahat davranmak istyrm de enste gelrse bir süre sonra sana davranslarndan dolayı sen kendni fazlalk hisseseran ben söylim cok brlkte yasamak istiyolarsa esyalı bir ev tutup otursnlar

Kabul etmeyin. Ev kalmadan önce soyleseydi sizde ona göre kendinizi ayarlardınız.
Haksızlar. Çık huzursuz olursunuz.

Nişanlısı ev tutsun o da gitsin onunla kalsın.

Resmen ev için sizi kullanmış ablanız. Açıkça kalmak istemediğinizi ve ısrar ederse amcanıza söyeyeceğinizi söyleyin. İnsan ablasına bile güvenemeyecek mi bu nasıl dünya

çok haklısınız,bi cesarete gelirsem amcama her şeyi anlatırım zaten asla kabul etmem kalmayı ama kimseyi kırmadan halledemezsem amcama söyliycem..

en çok ona üzüldüm zaten kandırılmış gibi hissettim

Ablani tehdit et bence kardes kardes kalalim de,arada gelip giderde muhtemelen ona engel olamazsin,bide ev senin hatruna kurulmus,ohhh ne uyaniklar ya hazira konucaklar,bide seni diskalifiye etmeye calisiyolar.

Bu işte her türlü biri kırılcak kacıs yok bndan

Valla ben de sırf ablam Ankara'da, beraber yasayalım diye ankara yazdım, 2 senedir beraber yasıyoruz da, ve benden böyle bir sey isteyemez bile o kadar diyim yani! Hayret ya valla şaşıyorum kardeşini kullanan ablalara

Valla ben de sırf ablam Ankara'da, beraber yasayalım diye ankara yazdım, 2 senedir beraber yasıyoruz da, ve benden böyle bir sey isteyemez bile o kadar diyim yani! Hayret ya valla şaşıyorum kardeşini kullanan ablalara

işte bende ablamın beni kullandığını anladım,bundan sonra nişanlısı olmadan bile kalabilir miyim bilmiyorum.bana hep farklı bakar.nişanlımla kalmamıza engel oldu der.der de der yani..çok kötüyüm yani içinden çıkılmaz haldeyim

Ben olsam amcama soylerdim. Aldigi ne kadar esya varsa alsin evden satsin. O paraylada yurda yerles. Ablanda mutlu mesut yasasin nisanlisiyla. Uyaniklar. Evlenince evleri hazir olacak. Enistenide sevmedim..saygisiz birisi gibi

Ben olsam amcama soylerdim. Aldigi ne kadar esya varsa alsin evden satsin. O paraylada yurda yerles. Ablanda mutlu mesut yasasin nisanlisiyla. Uyaniklar. Evlenince evleri hazir olacak. Enistenide sevmedim..saygisiz birisi gibi

ben yurtta kalamam ki. burda böyle yazdığıma bakmayın gerçekte biri karşıma çıksa bişey dese ağlar dururum yani.ters bişey olsa tanımadığım bir sürü insanın içinde yapabilir miyim hiç bilmiyorum

İnşAllah en kısa sürede cözülür bu problem ben bile burda sinir krizine grdm yani o kadar ! Hakkını sakın yedirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…