- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Nasıl yani anne ve babanızla birlikte kalmıyor musunuz??ailemle konuşamam ki ben ilk konumda bahsetmiştim annem de babam da ikisi beni istemediklerini söylediler aralarını bozuyomuşum ben. bi tek amcam var işte ona da söylesem mi bilmiyorum.ablamın nişanlısıyla kalmayı da kesinlikle kabul etmem zaten.
Kusura bakma ama ablanın yaptığı resmen sacmalık senin aracılığınla evi dayıyıp döşettirmiş seni de gözden cıkarmıs olmadı sen yurtta kalırsın demişnişanlısı olabilir ama ailenle drumlar ortadayken seni sahipsiz brakmamalı nişanlısı senin önüne gecmemeli sen enişte adayı ile aynı evde yasamak zornda değilsn kimn ne cıkcagı da belli olmuyo kesnlkle evden gtme eniste adaynn gelmesine itiraz et
Enişte de diyodr iyi yere attm kendmi diye valla dayalı döşeli eve damat değil gelin geliyo resmen
Zaten öyle bsey yaparsa amcanda bunu öğrenrse druma el atar ben o masrafa sen nisanlnla otur diye değil sude icn grdm sude yoksa esyalarda yok alıcam der gibi geldi bana
Daha ankaraya gtmeden basına gelenler bak ya
Ablam cok uyanik dikkat et.seni fazla tutmaz orda nisanlisiyla yasar.amcana mutlaka soyle senin tek basina halledebilecegin mesele degilablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
amcama söylerim söylemesine amcam bana babamdan yakındır.ama ablamla çok tartışırlar.benim yüzümden aralarındaki bağların tamamı kopar diye korkuyorum.en azından bayramdan bayrama da olsa amca-yeğen olurlar.benim yüzümden küserlerse içim rahat etmez ki. çok çıkmazdayım çook
Bak şimdi güzel kardeşim, sen şimdi bu birlikte kalma olayına razı olsan bile bu iki düşüncesiz şahsiyet yarın öbür gün seni başlarından atmak isterler. Sana daha şimdiden yurtta kal o zaman diye posta koyan insandan her şeyi beklemelisin. Karşına alacaksın, tehdit edeceksin amcana söylemekle. Ablaya bak ya, saman altından su yürütmeye bu kadar meraklıysa kendi başının çaresine kendisi baksın, kendisi bir ev ayarlasın o zaman kendisine? Önce tehdit et amcana söylemekle, veya tehdit etmenin işe yaramayacağını düşünüyorsan direkt git amcaya anlat durumu. Koparsa kopsun bağları, bi insan iyi niyeti nasıl bu kadar suistimal edebilir? Küserlerse senin yüzünden küsmeyecekler ki, ablan kendi yaptığı şey yüzünden amcanı kaybetmiş olacak. Kesinlikle kabule edeyim deme, ya ablan adam olsun yola gelsin iki kardeş kalın ya da o evi onlara yar etme, ne yap et kendin kal ve onlar olmasın madem. Bulursun yanına bir ev arkadaşı, tamam. Yurtta kal ne demektir ya? Kolay mı yurtta kalmak? Ev gibi olur mu? Olmaz.ailemle konuşamam ki ben ilk konumda bahsetmiştim annem de babam da ikisi beni istemediklerini söylediler aralarını bozuyomuşum ben. bi tek amcam var işte ona da söylesem mi bilmiyorum.ablamın nişanlısıyla kalmayı da kesinlikle kabul etmem zaten.
Nasıl yani anne ve babanızla birlikte kalmıyor musunuz??
Evli olsalar enisten olsa neysede,olmaz bence.Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Evli olsalar enisten olsa neysede,olmaz bence.
Bide sqnki sen sonradan eklenmis muamelesi yapmis,enteresan.
amcam öyle iyi ki..biz gitmeden yengemle evi temizlettirdiler,eşyaları dayattı döşetti.biz sadece elimize valizimizi alıp gidicez yani.böyle kurulmuş bi düzenin üstüne gelinmesi benim sinirimi bozdu.ablam bana en başından ben oğuzla kalıcam sen yurt bak dese ben amcama bunları aldırır mıydım ona karşı da mahçup olurum.en en son çare amcama söyliycem. gözüm çok korktu haklısınız okula gitmeden neler oldu,o okulda ne yaparım düşünmek istemiyorum..
Bak şimdi güzel kardeşim, sen şimdi bu birlikte kalma olayına razı olsan bile bu iki düşüncesiz şahsiyet yarın öbür gün seni başlarından atmak isterler. Sana daha şimdiden yurtta kal o zaman diye posta koyan insandan her şeyi beklemelisin. Karşına alacaksın, tehdit edeceksin amcana söylemekle. Ablaya bak ya, saman altından su yürütmeye bu kadar meraklıysa kendi başının çaresine kendisi baksın, kendisi bir ev ayarlasın o zaman kendisine? Önce tehdit et amcana söylemekle, veya tehdit etmenin işe yaramayacağını düşünüyorsan direkt git amcaya anlat durumu. Koparsa kopsun bağları, bi insan iyi niyeti nasıl bu kadar suistimal edebilir? Küserlerse senin yüzünden küsmeyecekler ki, ablan kendi yaptığı şey yüzünden amcanı kaybetmiş olacak. Kesinlikle kabule edeyim deme, ya ablan adam olsun yola gelsin iki kardeş kalın ya da o evi onlara yar etme, ne yap et kendin kal ve onlar olmasın madem. Bulursun yanına bir ev arkadaşı, tamam. Yurtta kal ne demektir ya? Kolay mı yurtta kalmak? Ev gibi olur mu? Olmaz.
en çok ona üzüldüm zaten kandırılmış gibi hissettim
Valla ben de sırf ablam Ankara'da, beraber yasayalım diye ankara yazdım, 2 senedir beraber yasıyoruz da, ve benden böyle bir sey isteyemez bile o kadar diyim yani! Hayret ya valla şaşıyorum kardeşini kullanan ablalara
Ben olsam amcama soylerdim. Aldigi ne kadar esya varsa alsin evden satsin. O paraylada yurda yerles. Ablanda mutlu mesut yasasin nisanlisiyla. Uyaniklar. Evlenince evleri hazir olacak. Enistenide sevmedim..saygisiz birisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?