Ablası var mı?

Espiri yapmış ama sadece ona komik. Bende sinir olurdum. Abartabildigin kadar abart burnundan fitil fitil getir. Şaka yapmaninda bir adabı var.

Özür dilemiş çok uzatılacak bişey yok bence

Eşiniz de amcası da çok sınır aşmış, nasıl bir aile yapısıysa beni korkuttu, hadsizlik diz boyu. Eşiniz bekar olsa bile çok abes bir konuşma, evli daha da abes olmuş. Kendimi sizin yerinize koydum da eşini affedebilir miydim bilmiyorum.

Vayyy, ablası var mı sözü basit bir şaka mı?
Peki; off kız taş gibi, baldız da tatlıdır; dese yine basit bir şaka mıdır?

Farklı cümleler aynı anlama gelmiyor mu sizce de?

Üstteki daha kıvrak bir yorum çünkü amcanın gelin adayı.
Alttaki erkek arkadaş grubunda olacak bir cümle stili.

Ölür müsün, öldürür müsün?

Yahu Allah sahibine bağışlasın, inşallah huyu da güzeldir vs bir sürü yorum şansı varken, abla sorma şakası nedir?

Kadın bunu yapsaydı, gözü dışarda, ahlaksız olurdu.

Aynısını bu kadın bir erkek için yazsa şimdi boşanıyor olurlardı,belki de o yüzden tepki gösteriyoruzdur
Güzel bulduysa "güzelmiş" demesi yeterli ayrıca.
Gerçekten, empati yapmaya çalışıyorum. Eşim böyle bir konumda olsa, ‘güzel kızmış’filan demesinib benim açımdan hiçbir sorun olmaz. Ama kalkıp beni hiçe sayıp bu gereksiz espriyi yapamaz, yaparsa da sonucuna katlanır o zaman.

Müstakbel eşimin babasının benim fotoğrafımı çekirdek aile dışındakilere atıp, meze yaptığını duysam çok kötü sinirlenirim. bana vayy ablası da var mı diyen enişteyle karşı karşıya gelmekten belki sapıktır diye kaçınırım.

Abartmıyorsunuz çok haklısınız.

Ayıp yaa! Valla ayıp..

Gelinin fotoğrafını oraya buraya atan adam bir tuhaf bakıp ablasını soran evli adam bir tuhaf bu erkekler niye bu kadar doyumsuz.

Espiriymis çok mu komik, gülsün de rahatlasın bari, sonuna kadar haklısınız böyle birşey bende görsen dar ederim dünyayı adama.

Amcada ne tuhaf amca imiş öyle. Gelin adayının fotosunu gönderip onaya sunuyor.

Eşinizin yaptığı şaka da hiç olmamış

Haklısın ben olsam daha büyük tepki gösterirdim

Şaka da kötü.
Amcasına gelin için yaptığı yorum da. onlara göre normal böyle şeyler heral de.
Bide amca niye foto atar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…