- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Ben de aynı tepkiyi verirdim abartmıyorsunuz, iyi olmuş empati yapmasını sağlamışsınız.Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?
KızArdım küserdim dediğinize göre altı üstü bir şaka değil ... insanlar başlarına gelirsenin yorumunu yapıyor ve hoş karşılamıyor ... bu abartı olamaz ...Ben çoğu konuya yorum yaparken empati kurarak yorum yapmaya çalışırım zaten.
Bunda da düşündüm ben olsam napardım diye. Evet bende kırılırdım, kızardım küserdim ama gönlümü almak için uğraşıyorsa da fazla uzatmazdım.
Adamın yaptığı patavatsızca bir şaka kabul ama çoookta abartılcak bir konu değil bence.
Yorumlara baktım da ne kadar alıngansınız hanımlar.
Altı üstü bi şaka.
Tamam tatsız, seviyesiz şaka ama şaka yani.
Demek ki kızı güzel buldu, böyle patavatsızca takıldı.
Konu sahibi sen de çok uzatma bence.
Adam anlamış hatasını, özrünü de dilemiş.
Ya çoğu erkek çoğu kadının hakkında evli bekar dinlemeden böyle düşünür ki zaten.Ben gülmezdim. Nasıl sapık bir aileye düşüyorum ki ben, evli barklı adamların gözü bana düşmüş derdim. Tabii size bu durum normal geliyorsa bilemem. Benim midem almaz!
Ya bende zaten çok olağan bir durum demiyorum. Basitte demiyorum.KızArdım küserdim dediğinize göre altı üstü bir şaka değil ... insanlar başlarına gelirsenin yorumunu yapıyor ve hoş karşılamıyor ... bu abartı olamaz ...
Konu sahibi demek ki hala memnun değil durumdan ki başkaları neler düşünür diye bir konu açmış , konu sahibi için bitmemiş yani bu konu ...
Ortada çift taraflı düşünüldüğü zaman boşanmayı gerektirecek bir cümle yok bence.Aynısını bu kadın bir erkek için yazsa şimdi boşanıyor olurlardı,belki de o yüzden tepki gösteriyoruzdur
Güzel bulduysa "güzelmiş" demesi yeterli ayrıca.
Tek kelimeyle abartmıyosunuz ben olsam aynısını yapardım belki o sinirle daha fazlasını bazen erkekler hadsizleşebiliyorlar.Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?
Ortada çift araflı düşünüldüğü zaman boşanmayı gerektirecek bir cümle yok bence.
Evet bir erkek olsa daha fazla kızardı, tepki verirdi ama şuna da boşanma davası açan olursa ben altında başka neden ararım. Zira ortada sadece patavatsızlıkla yapılan bir beğeni yorumu var
+ ben amcasının konu sahinin eşine resim göndermesine şaşırdımBir garip aile
Ben eşinizin yazdığındansa,amcasının yazdığına takıldım...
Ya bir ben mi böyle düşünüyorum diye baktım senin yorumu gördüm.Yok artik daha neler. Adam sizinle evli nereye alacak? Siz neye alinsam diye uzun sure dusundunuz galiba. Saka yapmis
Ay bu da var yani.. Eşinize sorun bakalım baban da benimkini yeğenine attı mı? O da bana vauuvv demiş mi? Bu seni rahatsız etmez mi ??Umarım evlenmeden önce sizin de fotoğrafınızı KP millete atıp boyle bir muhabbete girmemislerdir
Ya işte bazı yorumlar bana o kadar abartı geldiki hani boşan demelerine ramak kaldı resmen.Genelde herkes burnunu sürtün diyor zaten ? Boşanın diyen bir yoruma gözüm çarpmadı.
Yaptığı şaka konu sahibini de,evliliklerini de küçük düşürücü.Bunu anlaması lazım eşinin bir daha yapmaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?