Ablası var mı?

Bazı erkeklerin böyle densiz şakaları oluyor maalesef..ama ben de sizinle aynı tepkiyi verirdim bence haklısınız yapılmaması gereken bir şaka.

Bu adam yolunu bulsa aldatır laubali cevaplar.

Bir güzel pişman ettir.

Benim bildiğim bu işleri analar , teyzeler , halalar yapar ... kavun , karpuz mu seçiyorlar birbirlerine foto atmışlar

Yorumlara baktım da ne kadar alıngansınız hanımlar.
Altı üstü bi şaka.
Tamam tatsız, seviyesiz şaka ama şaka yani.
Demek ki kızı güzel buldu, böyle patavatsızca takıldı.

Konu sahibi sen de çok uzatma bence.
Adam anlamış hatasını, özrünü de dilemiş.

Yok artık.
Çok abartı olur.
Biri beni böyle bir şey için arasa güler geçerim yani.

Hayatimda ilk defa boyle biseye sahit oluyorum.niye resmini esinize atmis ki ne alaka yani.sanki o mu evlenecek.hele esiniz vayy deyisi ablasi yok mu deyisi benimki oyle bisey yapsa sacinda tek bi sac birakmazdim.bu ne genislik boyle seylerin sakasi mi olur.yarin obur gun bu kiz evinize gelecek ortamlarda goreceksiniz aklinaiza hep bu konusmalar gelecek

Abarti mi ne abartisi benim esim niye boyle gereksiz bi saka yapiyo ki.ne demek kizi guzel bulmus hadi buldu icinde saklasaymis.

Şaka yapmis orasi belli. Ancak şakanin da bir adabi vardir. Ben olsam ben de bozulur ve tepki verirdim.
Bu erkekler zivanadan cikti yahu!

Aynı durumda siz olsanız , yani o fotoğrafı paylaşılan kızın yerinde olsanız ... sizce altı üstü bir şaka mı ?

Amca yeğen arasındaki muhabbet çok kötü kızın haberi olsa orda burda fotoğraflarının yayıldığından ne kadar üzülür.. yazık

Yok artık.
Çok abartı olur.
Biri beni böyle bir şey için arasa güler geçerim yani.
Ben gülmezdim. Nasıl sapık bir aileye düşüyorum ki ben, evli barklı adamların gözü bana düşmüş derdim. Tabii size bu durum normal geliyorsa bilemem. Benim midem almaz!

Kesinlikle haklısınız... yerinizde olsam bende çok üzülürdüm ve soğurdum eşimden siz varken bu şekilde bir söylemde bulunması büyük bir terbiyesizlik... hiç güven vermedi eşiniz bana...

Gereksiz, densiz bir şaka. Hani sinir bozucu ama ciddiye alınacak bir tarafı da yok.

Elbette amcanın fotoğrafı göndermesi de lüzumsuz. Beğenecek, görüşecek, olup olmayacağına bakacak taraflar belli. Böyle kızın fotoğrafını yaymaya ne gerek var. Çok saygısızca bir hareket.

Abarti mi ne abartisi benim esim niye boyle gereksiz bi saka yapiyo ki.ne demek kizi guzel bulmus hadi buldu icinde saklasaymis.
İnsanlar evliyken başkasını güzel ya da yakışıklı bulamaz mı?
Evet tatsız bir şaka dedim ben zaten adamı onaylamadım.
Konu sahibi tepkisini ortaya koymuş adam da özrünü dilemiş.
Bitti gitti yani elin kızı için huzur bozmaya, kafa yormaya değmez bu kadar

Bir insan neden gelinini bu şekilde tanıtır? Afiş bastırsaymış olmadı. Belki de kız rahatsız olacaktı bu muhabbetten. Hiç hoş değil. Eşinizin de güzelliği ile ilgili yorum yapması mide bulandırıcı. Bir de tutup "ablası var mı" diye soruyor. Yuh diyorum. Liseli ergen mi oldular amca yeğen? Evli barklı adam biraz olgun davranır. Size yaptığı saygısızlık. Bütün aile şimdi eşinizi size saygısı olmayan, gözü dışarıda biri olarak algıladı. Bazı şeyler kağıt kesiği gibidir. Bence alttan almayın.

Aynı durumda siz olsanız , yani o fotoğrafı paylaşılan kızın yerinde olsanız ... sizce altı üstü bir şaka mı ?
Ben çoğu konuya yorum yaparken empati kurarak yorum yapmaya çalışırım zaten.
Bunda da düşündüm ben olsam napardım diye. Evet bende kırılırdım, kızardım küserdim ama gönlümü almak için uğraşıyorsa da fazla uzatmazdım.
Adamın yaptığı patavatsızca bir şaka kabul ama çoookta abartılcak bir konu değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…