ablasina hasta bu kadin demis

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
dun konu acmistim burda koy neselesi vs.
kendisi su an koyde bosanacagimizi soylemis ablasi da aradi beni bana kziiyor.ve aynen dedigi soyle hasta diyor sana bitirmisin adami....benden yorumsuz bosanmaya kararliyim
dunku konum bu da

ben de dogru hastayim kardesiniz mukemmel koca bebek agliyor kapatmaliyim diyip kapattim

Ailesine herseyibyetistiren kocadan koca olmayacagini once kendi esimden ve burdaki arkadaslarimin eslerinden ogrendim.gercekten oyle adamlar goruyorumki bunlarinki kocaysa bizimki ne diyorum.benim gecirdigim bir cinnet ise yaramisti suan icim benim sikintim kalmadi bu konuyla alakali.ama ben dunku konunda tatil meselesine biraz sinirlenmistim.yani sen haklisin.ama onun ailesi onu tutar genelde boyledir

Ailesine herseyibyetistiren kocadan koca olmayacagini once kendi esimden ve burdaki arkadaslarimin eslerinden ogrendim.gercekten oyle adamlar goruyorumki bunlarinki kocaysa bizimki ne diyorum.benim gecirdigim bir cinnet ise yaramisti suan icim benim sikintim kalmadi bu konuyla alakali.ama ben dunku konunda tatil meselesine biraz sinirlenmistim.yani sen haklisin.ama onun ailesi onu tutar genelde boyledir
nasil bir cinnet gecirdin neler oldu anlatir misin.ben de bosanma isini sonuna kadar goturerek ona dersini vermeyi dusunuyorum.ilk karisi ayrilmis bundan bir cocukla simdi ben de ayrilacam bir cocukla ne b..k yerse yesin artik

dun konu acmistim burda koy neselesi vs.
kendisi su an koyde bosanacagimizi soylemis ablasi da aradi beni bana kziiyor.ve aynen dedigi soyle hasta diyor sana bitirmisin adami....benden yorumsuz bosanmaya kararliyim
dunku konum bu da
Siz terapiye devam ediyor musunuz? Yardıma ihtiyacınız olduğu çok ortada. Boşanmak, koca falan sonraki işler bence sizin için.

Siz terapiye devam ediyor musunuz? Yardıma ihtiyacınız olduğu çok ortada. Boşanmak, koca falan sonraki işler bence sizin için.
Ben onceki konulari goremiuorum bir ogrenemedim su siteyi senelerdir.cahillik basa bela hakkaten.ne sorunu var esinden baska.terapilik.

nasil bir cinnet gecirdin neler oldu anlatir misin.ben de bosanma isini sonuna kadar goturerek ona dersini vermeyi dusunuyorum.ilk karisi ayrilmis bundan bir cocukla simdi ben de ayrilacam bir cocukla ne b..k yerse yesin artik
Yani ailesime anlatmisti olanlari. Ben asla aileme birsey anlatmiyordum.en sonunda aileme bir kere anlatmamla ailem beni hemen gelip aldi.ailem guzel bir ders verdi bunlara.o olaydan sonrada ayri kaldik bir donem.ama suan icin pek sorunumuz kalmadi.her zman kendi bildigimi okuyordum millet bana kiziyordu ailem dahi.onlari dinledim esimle cok zman gevirdim baktim seviyoruz birbirmizi ama cok bir arada olunca hep kavga.yine kendi bildgme dondum.valla yemeklerde beraberiz haftada iki gun disarda cay kahve . Beraber bir kac saat film izliuoruz.ben hemen arka odalarda islerimi hallediyorum.sonrada yatiyoruz.birde mutfak alisveriinde bir iki saat cikip donuyoruz genelde.onun disinda vallahi cok vakit geciince kavga cikiyor ohh suan kafam rahat valla hem kendime zaman ayiriyorum hemde onu bogmuyorum

Back
X