Sen ne diyebilirsin ne yapabilirsin? Telefon cocugun, vermek isterse verir. Yasak mi koyacaksin?
Bence yaptığı terbiyesizlik, sizi görmek istiyorsa söyler sevgilinize o da gösterir fotoğrafınızı. Ama mesaj okumak çok terbiyesizlik bence ikinizin özeli o. Siz karışmayın yine de ama mesaj okunmasından hoşnut olmadığınızı da belirtin sevgilinize
canım bence sadece meraktandır..bi defasında bende ablamla sevgilisinin yazışmalarını okumustum tabi o zamanlar cocuktum yani merak iştebence o da merak etmiş art nieti yokdur
Aile içi tercihler, sevgiliniz bir şey demiyor demek ki. O da bakıyor...
bende böyle düşünüyorum açıkçası herkesin bi özeli var şimdilik bişi demedim ama iç içimi yiyor
umarım öyledirr
demesi gerekiyormu işte yaptıgı yanlış mı buna tam emin olamıyorum ki..
benimde erkek kardeşim var elbette sevgilisini merak ederim ama telini kurcalamam bunun için.hele msjlarını okumak çok terbiyesizce bi davranış.kardeşinin özeline müdahale resmen.
yani aslında kendi ablası onlar karar verir, ama onun telefonunu kurcalarken senin özeline de girmiş oluyor, bakmasın deme hakkın var bu açıdan bakınca.
bence sorun su bunun ikinci kez tekrarlanmasi demekki erkek arkadasiniz ailesi.icinde.pasif cep telefonu karıştırmak ne yahu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ediyorum.benim 2 tane abim var onlar bile açıp okumaz msjlarımı.. kadın merakımıdır dicem ama sizde bi ablasınız işte..
demekki ortada bi yanlış var .. teşekkür ediyorum..
evet benimde özelime girmiş oluyor :26: teşekkür ediyorum
Merhaba KK
Evet başlıkta belirttiğim gibi sorun var. haberi olmadan ablası sevgilimin telefonunu karıştırmış.
benle birlikte olan birsürü fotosu var onlara bakmış ve msjlarımızı okumuş.
bişi oldugundan değil hatta güzel kız falan demiş. ilişkimizi biliyor zaten.
normal fotolara baksa neyse özellikle bişiyimi görmeyi bekliyodu anlamadım çünkü bizim fotoların hepsi retrica albümünde özellikle orayı açıp bakmış yani.
hadi bakabilir fotolara ama msjları okuması biraz abes değilmi ?
ben bi tepki vermedim bundan sonra şifre koy teli istediği zamanda msjları sil öyle ver dedim
ama içten içe de bu duruma anlam veremedim.
sanki açığımızı arıyor gibi hissettim
daha önce böyle bişi oldu çünkü benim sağlık problemim olmuştu ve o ara hiç benle ilgilenmedi evde ablası falan oldugu için bende sitem etmiştim ablanlarla ilgilenmekten bana fırsat kalırsa yazarsın falan diye. ablası da o msjı görmüş sevgilime çıkışmış bu ne falan diye o da beni savunmuş biraz sert çıkmış.
bu yüzden msjları kontrol etme geregimi duyuyor sizce ???
kardeşi olanlar ablalar böyle açıp kontrol ederlermi içinizde varmı acaba merak ettim ???
ben kardeşimin telefonunda ki fotograflara bakarım.. bunun "terbiyesizlik" olarak görüleceği hiç aklıma gelmemişti..
ablasının terbiyesiz olduğunu anlamış oldunuz
özellikle retrica albümünü açıp baktıgı için bizim fotolarımıza ve msjlarımızı ikinci kere okudugu için yaptıgının yanlış oldugu söylenmiş
direk böyle demek istemiyorum ama yaptıgı yanlış geldi bana buna ragmen sadece şifre koy isterse telini sil msjları öyle ver dedim kii bunu ikinci defa yapıyor yine msjlarımızı okumuştu
e tabii ablasına direk öyle bi ithamda bulunmanız sizin değerinizi düşürebilir bu tarz durumlarda anlayışlı kadın olmakgerek:) evlenince çıkarılıyor acısı zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?