Ablasının, sevgilinizin telefonunu karıştırmasına ne tepki verirsiniz ?

Merak etmiştir. Eşimle çıkarken eşimin ablasida telini karıştırmak için çocuk gibi elinden almaya çalışıyormuş. Ben kizamadim.neden derseniz kardeşim de benim telimi almaya çalıştırdı. Sadece kizdirmak için yada meraktan.

Evlendikten sonra hepsi bitti.

O zamanlar kardeşim 21, onun ablası 35 yaşındaydı :).

Ailesi hakkında kötü birşey yazmadığın sürece sıkıntı olmaz.

merak olsa bile bakmasını tasvip etmesem de umarım sadece meraktır diyorum
teşekkürler

Meraktan yapılmış son derece nahoş bir hareket, asıl erkek arkadaşının rahatsız olması lazım çok ayıp şeyler.

Daha önce bu konuda bir tartisma yasanmis ve sevgilin hala teline neden şifre koymuyor? Hem şifre koymayip hem sitem etmesi saçma...

Ve bu nahoş durumu sana neden anlatıyor ki sen ne yapabilirsin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraktan yapılmış son derece nahoş bir hareket, asıl erkek arkadaşının rahatsız olması lazım çok ayıp şeyler.

hiç işte onda bi rahatsızlık yok benim abim okusa msjları ne tepki verirdi acaba kendi ablasına laf yok

erkek arkadaşım sitem etmiyor ki aksine normal bulmuş bunu ne var diyor ablam güzel dedi sana, çok begendi diye gelip bide bana bunu anlatıyor

soguk soguk mesajlar atarim foto filan da cektirmem. sorarsa da ablan bakiyor cekiniyorum dersin. bak bakalim nasil baktiriyo ondan sonra.

Ne kadar hastalıklı bi davranış !
Ben olsam çok sinirlenirdim, bir şeyin özel olması için ahlaksız bir şeyler barındırması gerekmez, iki arkadaşın konuşmaları dahi özeldir
Ve sizin haberiniz yokken bunun yaşanması da kul hakkına girer, bu insanlar ne yapacaklarını şaşırmış

bende bi ablayım ve kardeşimin telefonunu habersiz elime hiç almam... kız arkadaşı var, ama daha bugüne kadar tek mesajına bakmış bile değilim..
bazen fotolarına bakmak isterim, ama art niyetle değil sevdiğim için görmek isterim....sorarım bi bakayım mı diye, bak der zaten bakarım o kadar...
ama araştırmak veya bi açık aramak maksadıyla bakmak çok ayıp...

soguk soguk mesajlar atarim foto filan da cektirmem. sorarsa da ablan bakiyor cekiniyorum dersin. bak bakalim nasil baktiriyo ondan sonra.

daha şimdiden görümce vakası yaşıyorum resmen ya

ablasına mı sinirlenirsin kardeşine mi yahu.. sevgilimin ne var bunda diye tepki vermesi fotolara bakılmasından daha çok çıldırttı beni

siz sorarmışsınız en azından bunda öyle bişi de yok
kii kaldı ki benim fotomu daha önce de gördü merak etmiş beni sevgilimde whatsapptan atmış ilk defa bakcak olsa merak etmiştir derim
daha ne diye bakılıyor yani ne görmeyi umuyordu acaba

canım hani mesajları okuması ayıp bikere onu belirteyim ama resimlere bakmak istemesi çok kötü gelmedi bana..çünkü abla yani bende ikisini de sevdiğimden resimlerine bakmak, hoşuma gidiyor...kardeş sonuçta kardeşimin sevdiği ile güzel hallerini görmek heves eder insan ne bileyim art niyetli gelmedi bana...
mesajlara bişey deiyemiyorum tabi o ayrı..ayıp etmiş bencede...

hııım bu yönden düşünmedim aslında olabilir tabi
msjlara da gözü değmiş diyelim madem içimi rahatlatim
teşekkür ediyorum

ablasına mı sinirlenirsin kardeşine mi yahu.. sevgilimin ne var bunda diye tepki vermesi fotolara bakılmasından daha çok çıldırttı beni [/QUOTE]

şuan abla kardeş ikisine de çok sinirliyim ama sorunlu olan abla, sevgilin de ne yapsın ablası diye bi şey diyememiştir bu erkekler hep böyle zaten bir arkadaşımın sevgilisinin ablası da koca kız böyle saçma saçma işlere girişirdi az daha kızı kesmeye gidecektik :)) Yaşadıklarımızı hatırlayınca bi sinir geldi.

ablasına mı sinirlenirsin kardeşine mi yahu.. sevgilimin ne var bunda diye tepki vermesi fotolara bakılmasından daha çok çıldırttı beni

şuan abla kardeş ikisine de çok sinirliyim ama sorunlu olan abla, sevgilin de ne yapsın ablası diye bi şey diyememiştir bu erkekler hep böyle zaten bir arkadaşımın sevgilisinin ablası da koca kız böyle saçma saçma işlere girişirdi az daha kızı kesmeye gidecektik :)) Yaşadıklarımızı hatırlayınca bi sinir geldi.[/QUOTE]

alemsinizz güzel kız dedi ne var keşke çirkin deseymiş diyor bi de ya hasta olan sevgilim

bence o ilk gördüğü mesajdan sonra kontrol etmek istemiş acaba neler yazıyor hakkımızda diye
ama o ilk gördüğü mesaja da ne niyetle baktı
tesadüfen mi görmüş yoksa yine kasıtlı mı

bence o ilk gördüğü mesajdan sonra kontrol etmek istemiş acaba neler yazıyor hakkımızda diye
ama o ilk gördüğü mesaja da ne niyetle baktı
tesadüfen mi görmüş yoksa yine kasıtlı mı

yok onu tesadüfen gördü, bende öyle düşündüm bu yüzden altında bişi aradım açıkçası yine bizim hakkımızda konuşuyormu falan diye kontrol etmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…