Utanacak karakteri olsa okumaz ki.hatta diyelim okudu öyle şeyler kardeşine de laf vurur bence
Merak etmiştir. Eşimle çıkarken eşimin ablasida telini karıştırmak için çocuk gibi elinden almaya çalışıyormuş. Ben kizamadim.neden derseniz kardeşim de benim telimi almaya çalıştırdı. Sadece kizdirmak için yada meraktan.
Evlendikten sonra hepsi bitti.
O zamanlar kardeşim 21, onun ablası 35 yaşındaydı :).
Ailesi hakkında kötü birşey yazmadığın sürece sıkıntı olmaz.
Meraktan yapılmış son derece nahoş bir hareket, asıl erkek arkadaşının rahatsız olması lazım çok ayıp şeyler.
Daha önce bu konuda bir tartisma yasanmis ve sevgilin hala teline neden şifre koymuyor? Hem şifre koymayip hem sitem etmesi saçma...
Ve bu nahoş durumu sana neden anlatıyor ki sen ne yapabilirsin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana yapılsa olay çıkartırım herhalde. Saygısızlık terbiyesizlik yahu!
Merhaba KK
Evet başlıkta belirttiğim gibi sorun var. haberi olmadan ablası sevgilimin telefonunu karıştırmış.
benle birlikte olan birsürü fotosu var onlara bakmış ve msjlarımızı okumuş.
bişi oldugundan değil hatta güzel kız falan demiş. ilişkimizi biliyor zaten.
normal fotolara baksa neyse özellikle bişiyimi görmeyi bekliyodu anlamadım çünkü bizim fotoların hepsi retrica albümünde özellikle orayı açıp bakmış yani.
hadi bakabilir fotolara ama msjları okuması biraz abes değilmi ?
ben bi tepki vermedim bundan sonra şifre koy teli istediği zamanda msjları sil öyle ver dedim
ama içten içe de bu duruma anlam veremedim.
sanki açığımızı arıyor gibi hissettim
daha önce böyle bişi oldu çünkü benim sağlık problemim olmuştu ve o ara hiç benle ilgilenmedi evde ablası falan oldugu için bende sitem etmiştim ablanlarla ilgilenmekten bana fırsat kalırsa yazarsın falan diye. ablası da o msjı görmüş sevgilime çıkışmış bu ne falan diye o da beni savunmuş biraz sert çıkmış.
bu yüzden msjları kontrol etme geregimi duyuyor sizce ???
kardeşi olanlar ablalar böyle açıp kontrol ederlermi içinizde varmı acaba merak ettim ???
soguk soguk mesajlar atarim foto filan da cektirmem. sorarsa da ablan bakiyor cekiniyorum dersin. bak bakalim nasil baktiriyo ondan sonra.
Ne kadar hastalıklı bi davranış !
Ben olsam çok sinirlenirdim, bir şeyin özel olması için ahlaksız bir şeyler barındırması gerekmez, iki arkadaşın konuşmaları dahi özeldir
Ve sizin haberiniz yokken bunun yaşanması da kul hakkına girer, bu insanlar ne yapacaklarını şaşırmış
bende bi ablayım ve kardeşimin telefonunu habersiz elime hiç almam... kız arkadaşı var, ama daha bugüne kadar tek mesajına bakmış bile değilim..
bazen fotolarına bakmak isterim, ama art niyetle değil sevdiğim için görmek isterim....sorarım bi bakayım mı diye, bak der zaten bakarım o kadar...
ama araştırmak veya bi açık aramak maksadıyla bakmak çok ayıp...
siz sorarmışsınız en azından bunda öyle bişi de yok
kii kaldı ki benim fotomu daha önce de gördü merak etmiş beni sevgilimde whatsapptan atmış ilk defa bakcak olsa merak etmiştir derim
daha ne diye bakılıyor yani ne görmeyi umuyordu acaba
canım hani mesajları okuması ayıp bikere onu belirteyim ama resimlere bakmak istemesi çok kötü gelmedi bana..çünkü abla yani bende ikisini de sevdiğimden resimlerine bakmak, hoşuma gidiyor...kardeş sonuçta kardeşimin sevdiği ile güzel hallerini görmek heves eder insan ne bileyim art niyetli gelmedi bana...
mesajlara bişey deiyemiyorum tabi o ayrı..ayıp etmiş bencede...
ablasına mı sinirlenirsin kardeşine mi yahu.. sevgilimin ne var bunda diye tepki vermesi fotolara bakılmasından daha çok çıldırttı beni
Merhaba KK
Evet başlıkta belirttiğim gibi sorun var. haberi olmadan ablası sevgilimin telefonunu karıştırmış.
benle birlikte olan birsürü fotosu var onlara bakmış ve msjlarımızı okumuş.
bişi oldugundan değil hatta güzel kız falan demiş. ilişkimizi biliyor zaten.
normal fotolara baksa neyse özellikle bişiyimi görmeyi bekliyodu anlamadım çünkü bizim fotoların hepsi retrica albümünde özellikle orayı açıp bakmış yani.
hadi bakabilir fotolara ama msjları okuması biraz abes değilmi ?
ben bi tepki vermedim bundan sonra şifre koy teli istediği zamanda msjları sil öyle ver dedim
ama içten içe de bu duruma anlam veremedim.
sanki açığımızı arıyor gibi hissettim
daha önce böyle bişi oldu çünkü benim sağlık problemim olmuştu ve o ara hiç benle ilgilenmedi evde ablası falan oldugu için bende sitem etmiştim ablanlarla ilgilenmekten bana fırsat kalırsa yazarsın falan diye. ablası da o msjı görmüş sevgilime çıkışmış bu ne falan diye o da beni savunmuş biraz sert çıkmış.
bu yüzden msjları kontrol etme geregimi duyuyor sizce ???
kardeşi olanlar ablalar böyle açıp kontrol ederlermi içinizde varmı acaba merak ettim ???
bence o ilk gördüğü mesajdan sonra kontrol etmek istemiş acaba neler yazıyor hakkımızda diye
ama o ilk gördüğü mesaja da ne niyetle baktı
tesadüfen mi görmüş yoksa yine kasıtlı mı
evet bir de bu boyutu var işin.. düşününce şahsen kendi kardeşimin öyle bir msjını flaan görmek istemezdim ya.. sırf bu yüzden bile bakılmaz kimsenin özeline, utançtan ölürdüm herhalde:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?