Ablanın işi gücü yokmu ya baya boşluktaki erkek kardeşinin özelini açıp okuyor bende bir ablayım erkek kardeşimin özelini okumam bazen facesi açık kalır ozman bile bakmam msjlarına. abla ne kadar meraklıymış öyle sinir bozucu durum
Bana gore cok yanlis, herkesin ozeli kendine.
Kardesi gitsin ablasinin telini kurcalasin bakalim, hosuna gidecek mi?!
ayni şey benimde başıma geldi.
erkek arkadaşım uyurken ablası telefonunu almış, fotoğraflarımıza bakıp mesajlarımızı okumuş.
ve özel konuşmalarımız vardı; tatil planları vesaire...
bana erkek arkadaşım söyledi, hemen bağırmış çağırmış ablasını evden kovmuş.
ben sesimi çıkarmadım, hatta erkek arkadaşıma aşırı tepki vermişsin dedim. sonuçta ablası, neredeyse 25 yaşındaki adamın üzerine titriyorlar resmen. bende bu düşkünlük yüzünden yapmıştır dedim.
sonra bir şey olmadı. böyle şeyler yapabiliyorlar yani.
canım bence sen erkek arkadaşına söyle şifre koysun dikkatli olsun. anlayışlı davran. sana karşı doldurmasınlar bir de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tepki vermesi gereken kişi siz değil sevgiliniz olmalı, çünkü karıştırılan telefon onun ki
Peki kardesi de ablasının telini kurcalıyor mu ? Ablası buyur al kardeşim,bunlar mesajlarım bunlar resimlerim diyor mu ? Yada kardeşide,ablası gibi habersiz telefon karıştırmışsa ablasının tepkisi ne olmuş ? Hiç hoş degil,şifre koysun.. Bu kadar merak iyi degil..
Sevgilin bu duruma tepki vermediği için sen ona tepki ver bence.
Çok çirkin bir şey. Saygısızlık resmen.
Mesaj falan atmazdım uzun süre
aynen, kendi ablası oldugu için yanlış bi durum oldugunu göremiyor heralde ille benim tepki vermem lazım
teşekkürlerr
belki özel mesajlarınız var ne kadar irrite edici bi durum sevgilinin gtepki vermemesi garip. belki aile boyu normal karşılıyorlardır. yarın bi gün evlenseniz mesela özelinizin içine de girebilirler
Benim sevgilimle mesajlarimizi okuyan insana dalarim :)) bu ne yahu. Herkesin bi ozeli var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sevgilim bi dert ablası ayrı dert
şimdi sordum niye böyle bişi yaptı yanlış bi durum diye merak etmiş işte ne var ne güzel kız dedi kötü bişimi söyledi diyor
ben ne derdindeyim adam ne dertte
sevgilini bi sars derim ilişkiniz ne boyutta bilmiyorum yaşları da ama ilerde evlilik vs durumlarında bile özele çok rahat müdahale olacak gibi
Msjları okumak çok büyük terbiyesizlik tabi ki..
Ama ben açık aramak için olduğunu düşünmüyorum. Genellikle meraktan oluyor tel karıştırmaları..
evet sordum beyfendinin cevabı da meraktan bakmış oldu nasıl bi meraksa artık ikinci kez
Bence ona merak denmez, terbiyesizlik denir. "meraksa" bende merak ederim, kardeşim sevgilisiyle acaba neler konuşuyor? Ama bir sefer olsun açıpta asla okumam.
(tabi merak ederim dedimse, meraktan çıldırırım, tırnaklarımı yerim tarzında değil, lafın gelişi)
Erkek kardesim 26 yasinda.
Bir gun olsun telefonunu karıştırmadim.
yakinimdayken calarsa kimin aradigina bile bakmadan uzatirim eline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?