Ablasının, sevgilinizin telefonunu karıştırmasına ne tepki verirsiniz ?

yok onu tesadüfen gördü, bende öyle düşündüm bu yüzden altında bişi aradım açıkçası yine bizim hakkımızda konuşuyormu falan diye kontrol etmiş olabilir

evet bende olsam kontrol ederdim yani
sonuçta seni tanımıyorsa ve tededüfen kendi hakkında kötü bir şey duymuş görmüş
irdelerdim.

ama foto bakmazdım ona anlam veremedm
görmüş mü sevgilin fotolara da kesin baktığını ve izin mi istemiş bakıcam diye gizli mi almış bakmış

Bizim de böyle bi'vakamız olmuştu. Benimkinin abisi olsa iyi yengesi bakmıştı fotoğraf çekinmişler kendilerininkine bakarken sıradan tüm fotolara bakmış mesajlara girdi mi bilmiyorum sevgilim görünce almış hemen...

Ben karışmam sevgilimin telefonu da, ben de ozaman şey demiştim "ben sana şirinlik olsun diye neler yazıp, atıyorum birinin görmesini istesem sosyal medyada yapardım, böyle biri bakabilir diyosan bi'daha sana fotoğrafla mesaj falan atmam".

Benim özelim gidiyo çünkü, tam şımarmış bi'şekilde foto çekinip atıyorum bi'bakıyorum benden 3 yaş büyük yengesi bakıyo.

Ben ablamın fotoğraflarına bakarım ama onda bile sorarım bakayım mı diye:44:

Merak etmistir ama dogru degil tabiki. Gorumce degil kaynana mubarek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fotoğraflara bakmak bi nebze tolere edilebilir bişey ama mesajları okumak nedir yaaa

Birincisi hic hos degil. Ama soylede bi durum var, erkek arkadas da buna ediyor gibi. Hadi basa cikamiyor sifre koyar bes dakikasini almAz. Bi de sana soylemesi de dogru degil kendi ablasi sonucta tolere edebilir ama sen etmek zorunda degilsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam birde ne foto çektiririm nede samimi mesaj yazarım. Hatta telefonu alıp tüm mesajlarımı silerim. Özelinize sahip çıkmayı bilsin o zaman... Ablasının yaptığı terbiyesizlik ama sevgilinizde de suç var.

yorum yapan arkadaşlar teşekkür ediyorum herbiriniz ayrı ayrı haklısınız ablasında suç oldugu kadar sevgilimde suç var
dün zaten atıştık önce ne var bunda falan kötü bişimi dedi falan ama sonra ben gereken cevabı verdim ablama zaten hiçç inanmıyorum ama neyse şifre koydu bakalım.

Sevgilinde ne boş boğaz bir insanmış ya, senin bunu bilmen şart mıydı yani?

benim de yetişkin erkek kardeşim var. eğer ben de onun telefonunda ablanlarla ilgilenmekten vakit bulursan yazarsın tarzı hiç de hoş olmayan, direk benle alakalı bir mesaj görsem evet sanırım ben de ister istemez kardeşimin mesajlarına bakabilirdim. bakalım benim ve ailem hakkında ileri geri konuşmaları var mı diye.

fotolarınıza da meraktan bakmış olabilir. illa bir art niyet aramanız anlamsız. evet herkesin özeline saygı dyymak gerekir ancak abla önceden sizin kendisi hakkında bir mesajınızı görmüş. yani sebebi var. eğer öyle olmasa direk özel hayata müdahale derdim ama bana kontrol amaçlı gibi geldi.

Şöyle yapabilirsin mesela foto çekinirken 'ayy bi çekidüzen vereyim kendime malum telefonun herkesin elinde' yada senden foto istediğinde 'artık öyle rahat rahat yollayamam sadece sen görmüyosun sonuçta' gibi cevaplar verip yada 'şimdi sana bi foto yollıyacağım ama sadece sen bakacaksın dimi'diyip telefonun kişiye özel bişey olduğunu hatırlatan cümleler kurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…