mesaj okumak doğru değil, ama bunu sevgilin neden sana anlatıyor ben orasını anlamadım.. bu anlatmaları senin güvenini kazanmak gibi görünse bile uzun vadede seninle-ailesi arasında ki ilişkilerde onarılmayacak hasarlara yol açacak..
normal şartlarda çok küçük veya unutulacak olaylar, ileride ki yaşayacağın sıkıntılara zemin hazırlayacakdaha kötüsü, onu sana anlatan sevgilin, seni de ailesine anlatıyordur muhtemelen..
Senin ozelini senin haberin olmadan ablasi okumus. Rezalet yani. Bu benim icin ayrilik sebebi olmustu. Annesi okumustu mesajlari ve annesi benden nefret ediyodu resmen. Ben de dogrudan annesinin telefonuna korkmayin oglunuzla evlenmek gibi bi niyetim yok zaten ailesiyle problem yasayacagim biriyle devam edemem. Oglunuz cok pesimde kosmasa zaten bu birliktelik olmazdi yazdim gonderdim. Ohhh o mesaj okunmasi son damla olmustu gerci bizde. Yine de bu senin ozelin. Onun telefonu cani isterse okutur diyemezsin. O zaman mahreminizi da anlatsin onun hayati karisamazsin diyelim.
valla ne desem bilemedim.aslında bunlar tercih meselesi.şöyle bir örnek vereyim kendimden.benim erkek kardeşim veya abim yok.1 ablam var o kadar.yakın zamanda evlendi ablam.her ablamlara gittiğimde telefonunu kurcalarım.kurcalamak derken.mesajlarına,whatsap mesajlarına asla bakmam ama foto albümüne mutlaka bakarım ki ablam kendisi bile seve seve verir.kızma huyu asla yok.belki sizin erkek arkadaşınızda böyledir.ablası sonuçta.telefonunu eline alınca kızmıyor.
ama aynı şeyi ben yaşasam çok kızarım.annemin,ablamın eline dahi vermiyorum telefonu.içinde gizli saklı hiçbirşey yok.hatta belki telefona baktıklarında ne kadar sıkıcı bir telefon der bir kenara atarlar ama ellerde dolaşmasını,kurcalanmasına tahammül edemiyorum.
düşünenler olabilir "niye o zaman sen ablanın telini karıştırıyorsun ama kendi telefonun sözkonusu olunca tahammül edemiyorsun"diye.işte orasını bende bilmiyorum.:18:belki ablam birkere azarlasa beni veya sakın dille anlatsa telefonu asla elime almam ama kızmıyor işte. buna hakkım var mı kesinlikle hayır.telefon da insanın özeli sonuçta.
Erkek arkadaşın rahatsız olsaydı teline şifre koyardı bence.
Bir de madem mesajlar okunmuş,gelip sana söylemesinin ne manası var.Söylemese nerden bileceksin.
Demek ki o sakınca görmüyor,zaten sana da öyle söylemiş.
Erkek arkadaşın rahatsız olsaydı teline şifre koyardı bence.
Bir de madem mesajlar okunmuş,gelip sana söylemesinin ne manası var.Söylemese nerden bileceksin.
Demek ki o sakınca görmüyor,zaten sana da öyle söylemiş.
Merhaba KK
Evet başlıkta belirttiğim gibi sorun var. haberi olmadan ablası sevgilimin telefonunu karıştırmış.
benle birlikte olan birsürü fotosu var onlara bakmış ve msjlarımızı okumuş.
bişi oldugundan değil hatta güzel kız falan demiş. ilişkimizi biliyor zaten.
normal fotolara baksa neyse özellikle bişiyimi görmeyi bekliyodu anlamadım çünkü bizim fotoların hepsi retrica albümünde özellikle orayı açıp bakmış yani.
hadi bakabilir fotolara ama msjları okuması biraz abes değilmi ?
ben bi tepki vermedim bundan sonra şifre koy teli istediği zamanda msjları sil öyle ver dedim
ama içten içe de bu duruma anlam veremedim.
sanki açığımızı arıyor gibi hissettim
daha önce böyle bişi oldu çünkü benim sağlık problemim olmuştu ve o ara hiç benle ilgilenmedi evde ablası falan oldugu için bende sitem etmiştim ablanlarla ilgilenmekten bana fırsat kalırsa yazarsın falan diye. ablası da o msjı görmüş sevgilime çıkışmış bu ne falan diye o da beni savunmuş biraz sert çıkmış.
bu yüzden msjları kontrol etme geregimi duyuyor sizce ???
kardeşi olanlar ablalar böyle açıp kontrol ederlermi içinizde varmı acaba merak ettim ???
hoş değil tabiki savunduğumdan da değil ama bence merak etmişart niyet olduğunu pek sanmıyorum. öyle çekişmeli bir haliniz yoksa tabi:26:
yüz yüze telde falan hiç görüşmüşlüğümüz yok kendisiyle sevgilimde merak etmiş dedi ama bu ikinci kez olunca altında bişi aradım doğrusu
Merak ediyodur, +18 bişiler var mı filan diye
ablanlarla ilgilenmekten bana fırsat kalırsa yazarsın
canım sana tavsiyem sakın böyle şeyleri mesajla yazma birdaha..yanlış anlaşılır..okuması çok ayıp..ama görsem bende kızardım
uww sizinki daha sert olmuşama gel gör ki çok haklısınız bu mevzuyu böyle kapatmıcam yoksa 3. seferde 30. seferde yine olur bu durum birinin ona yanlış yaptıgını söylemezse tabi beyfendiye yanlış oldugunu ikna edebilirsem kaz kafalı
iki kız kardeş arasında çokta abes durmuyor aslında ama yinede yanlış elbet
en azından msjları okumuymuşsunuz siz
abla ya işte ille ablalık yapacak.. neler yapıyorsunuz falan, ilişkinin boyutunu merak etmiş olabilir canım. seni üzen bir durumsa bence erkek arkadaşına söylemelisiin. bilsin düşüncelerini. düzgünce anlatırsan ablasıyla da seninle de sorun büyümeden kapanır.
o daha kötü bulsa mesela o tarz mesajlaşmaları utanmayacak mı ?
sevgilime anlattım normal karşıladı önce ne var falan dedi ama sonradan şifre koydurmaya ikna ettim kaç yaşında insanlarız hala tele şifre koyuluyor olaya bak
halbuki 18 yaş üstüyüz debulsa napıcak acaba merak ediyorum kendisinin daha çok utanması lazım
Kendisinde yoksa ondan merak ediyodur bilirsin cinsel hayatı olmayan veya kötü giden kişilerin aklında fikrinde o vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?