Ablasının, sevgilinizin telefonunu karıştırmasına ne tepki verirsiniz ?

o eşşek kafalı bunu doğal buluyor sanırım hatta ablası beni güzel buldugu için gelip övüne övüne bana bunu anlatıyor
şimdi tartışma durumundayız ve keşke çirkin deseymiş kadın suçlu oldu diyor
ben özelimiz derdindeyim adam güzellik derdinde

Senin ozelini senin haberin olmadan ablasi okumus. Rezalet yani. Bu benim icin ayrilik sebebi olmustu. Annesi okumustu mesajlari ve annesi benden nefret ediyodu resmen. Ben de dogrudan annesinin telefonuna korkmayin oglunuzla evlenmek gibi bi niyetim yok zaten ailesiyle problem yasayacagim biriyle devam edemem. Oglunuz cok pesimde kosmasa zaten bu birliktelik olmazdi yazdim gonderdim. Ohhh o mesaj okunmasi son damla olmustu gerci bizde. Yine de bu senin ozelin. Onun telefonu cani isterse okutur diyemezsin. O zaman mahreminizi da anlatsin onun hayati karisamazsin diyelim.

valla ne desem bilemedim.aslında bunlar tercih meselesi.şöyle bir örnek vereyim kendimden.benim erkek kardeşim veya abim yok.1 ablam var o kadar.yakın zamanda evlendi ablam.her ablamlara gittiğimde telefonunu kurcalarım.kurcalamak derken.mesajlarına,whatsap mesajlarına asla bakmam ama foto albümüne mutlaka bakarım ki ablam kendisi bile seve seve verir.kızma huyu asla yok.belki sizin erkek arkadaşınızda böyledir.ablası sonuçta.telefonunu eline alınca kızmıyor.
ama aynı şeyi ben yaşasam çok kızarım.annemin,ablamın eline dahi vermiyorum telefonu.içinde gizli saklı hiçbirşey yok.hatta belki telefona baktıklarında ne kadar sıkıcı bir telefon der bir kenara atarlar ama ellerde dolaşmasını,kurcalanmasına tahammül edemiyorum.
düşünenler olabilir "niye o zaman sen ablanın telini karıştırıyorsun ama kendi telefonun sözkonusu olunca tahammül edemiyorsun"diye.işte orasını bende bilmiyorum.:18: belki ablam birkere azarlasa beni veya sakın dille anlatsa telefonu asla elime almam ama kızmıyor işte. buna hakkım var mı kesinlikle hayır.telefon da insanın özeli sonuçta.

Erkek arkadaşın rahatsız olsaydı teline şifre koyardı bence.
Bir de madem mesajlar okunmuş,gelip sana söylemesinin ne manası var.Söylemese nerden bileceksin.
Demek ki o sakınca görmüyor,zaten sana da öyle söylemiş.

uww sizinki daha sert olmuş ama gel gör ki çok haklısınız bu mevzuyu böyle kapatmıcam yoksa 3. seferde 30. seferde yine olur bu durum birinin ona yanlış yaptıgını söylemezse tabi beyfendiye yanlış oldugunu ikna edebilirsem kaz kafalı

iki kız kardeş arasında çokta abes durmuyor aslında ama yinede yanlış elbet
en azından msjları okumuymuşsunuz siz

hoş değil tabiki savunduğumdan da değil ama bence merak etmiş art niyet olduğunu pek sanmıyorum. öyle çekişmeli bir haliniz yoksa tabi:26:

erkek kardeşim şifre koymaz ama çok kızar böyle şeylere biz bakmayız bilmiyorum,erkek arkadaşı uyarabilir ablasını bir daha okuma diye..ayrılmazdım ben olsaydım ama mesajda yazmazsım ayrıntılı herhalde..:26:

evet evet o da ayrı bi dert zaten gelmiş beni suçluyor kötü bişi mi söylemiş ne var diye üstüme iyilik sağlık yahu ben sıkıştırdım da öyle koydu şifre

ablanlarla ilgilenmekten bana fırsat kalırsa yazarsın

canım sana tavsiyem sakın böyle şeyleri mesajla yazma birdaha..yanlış anlaşılır..okuması çok ayıp..ama görsem bende kızardım

hoş değil tabiki savunduğumdan da değil ama bence merak etmiş art niyet olduğunu pek sanmıyorum. öyle çekişmeli bir haliniz yoksa tabi:26:

yüz yüze telde falan hiç görüşmüşlüğümüz yok kendisiyle sevgilimde merak etmiş dedi ama bu ikinci kez olunca altında bişi aradım doğrusu

yüz yüze telde falan hiç görüşmüşlüğümüz yok kendisiyle sevgilimde merak etmiş dedi ama bu ikinci kez olunca altında bişi aradım doğrusu

abla ya işte ille ablalık yapacak.. neler yapıyorsunuz falan, ilişkinin boyutunu merak etmiş olabilir canım. seni üzen bir durumsa bence erkek arkadaşına söylemelisiin. bilsin düşüncelerini. düzgünce anlatırsan ablasıyla da seninle de sorun büyümeden kapanır.

ablanlarla ilgilenmekten bana fırsat kalırsa yazarsın

canım sana tavsiyem sakın böyle şeyleri mesajla yazma birdaha..yanlış anlaşılır..okuması çok ayıp..ama görsem bende kızardım

ya ben o gün çok hastaydım ve insan ister istemez bi msjına ihtiyaç duyuyor ve ablası hergün yanında yani o durumdayken ilgilenemedi benle yigeniyle ugraşmaktan bende öyle yazdım ama ablası rahatsız oldugumu bilmediginden öyle çıkışmış

Canim ikna olmasin sen tepkini koy. Sana normal geliyosa da bana gelmedigi icin bunu yapmani istemiyorum. Gerekiyosa artik mesajlasmayalim de.Sadece telefonla konus bi sure. Mesajlarda ozel bisey yazma resmi kisa oz arkadasa yazar gbi yaz. Sorarsa ablan okuyo diye cekiniyorum dicen.

sevgilime anlattım normal karşıladı önce ne var falan dedi ama sonradan şifre koydurmaya ikna ettim kaç yaşında insanlarız hala tele şifre koyuluyor olaya bak

Merak ediyodur, +18 bişiler var mı filan diye

halbuki 18 yaş üstüyüz de bulsa napıcak acaba merak ediyorum kendisinin daha çok utanması lazım

Kendisinde yoksa ondan merak ediyodur bilirsin cinsel hayatı olmayan veya kötü giden kişilerin aklında fikrinde o vardır

Merak ediyodur, +18 bişiler var mı filan diye
evet bir de bu boyutu var işin.. düşününce şahsen kendi kardeşimin öyle bir msjını flaan görmek istemezdim ya.. sırf bu yüzden bile bakılmaz kimsenin özeline, utançtan ölürdüm herhalde:26::26:

Son düzenleme:
Kendisinde yoksa ondan merak ediyodur bilirsin cinsel hayatı olmayan veya kötü giden kişilerin aklında fikrinde o vardır

ayy çok acımasız oldu böyle de şifre koydu bakalım inşallah anlar ablasıda bidaha bakmak istediginde şifreyle karşılaşınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…