bu tablo nasıl olmuş kızlar tabi eger becerebildiysemNO|Kullanıcı Adı|Başlangıç Kilosu|Hedef Kilo|Boy|1. Hafta|2. Hafta|3. Hafta|4. Hafta|5. Hafta
1|absolut|60.7|52|168|59.5| | | | |
2|merve_ahmet|56.5|52|164| | | | |
3|katyperrym|59.2|52|167|58.4| | | | |
4|songulu|58.3|52|164| | | | |
5|esincan|64|59|164|62.6| | | | |
6|27ysmn|61.2|56|168| | | | |
7|tiyatroyaseyirci|70|64|168| | | | |
8|minikk|50.4|44|154|49.9| | | | |
valla kimsenin rejim yaptıgı faalan yok. herkes 2 gun yazıyor gıdıyor.hanı herkes bırbırını kontrol edicekti yaa.
kızlar kocam yıllk ızne ayrıldı sureklı basımda o yuzden ıhmal edıyrm ben sızı bır de kıl donmesınden amelıyt olcam bu aralar hastane fln onlarla ugrasıyrz yoksa aklım hep burda opuldunz
canım çok güzel olmuş eline sağlık
bende çok kızıyorum kimse uğramıyor şonuçta bir yola çıktık
ama ne gelen var ne giden
kızlar bıkacgundur cok cok az yıyodum morel bozuklugundan sabah tartıldım mıde bos tabı 58.8cıktı bu sekılde az yemeye devam etmek ıstıyorum dıyetle sporla anam aglardı haftada 1 kılo bıle veremedıgım olurdu 4gun pek yıyemedım 61.2 61.50 olan kılom bugun bı baktım 58.8 her seyde vardır derler ya gercekten cok ınanırım
arkadaslar 1 yıllık evılıyım evlendıgımde 57 kıloydum suan ıse 61 kıloya kadar cıktım boyum 168 neredeyse hıc gobegım yok ama butun kılom kalcamda ve bacaklarımda toplanmıs ..kılom fazla olmadıgı ıcın zor verıyorum ama ısın sırrını çözdüm gibi:)
tam bır ay surecek olan bu macerayı sonrasında bır hayat seklı halıne getırıp verdıgım kıloyu korumayı hedeflıyorum ..
kılo vermek ıstememın bır dıger sebebı artık bebıs ıstıyorz ve zayıf hamıle kalmak ıstıyorum:)(Allah nasıp ederse tabı)
kısaca yapacaklarımı anlatayım
kahvaltı :bol salatalık ,domates ,maydonoz ..peynır ,zeytin ,yumurta 2 dılım cavdar ekmek
ogle :sebze yemegı yanında bol salata bır dılım ekmek (cavdar yada kepek)
aksamlabıldıgınce hafıf bır aksam yemegı (sebze yemegı yada corba olabılır yanında 1 dılım ekmek )
ve hergün 45 dakıka hızlı tempoda yurunecek hedef 5 kılo
kızlar diyetimi begenenler benımle birlikte bu dıyetı yapar ve bana destek olurlarsa cok sevınırım
yapacagım dıyet hakkında görüş ve önerilere de açığım :)
GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?