absolut'un zayıflama macerası :)

canım salatayı akşam yemekte yicem oda sırf marul maydanoz domates yağsız ve tuzsuz
öğlen küçük dilim kek yarım dilim peynirli börek ayyy bu kadarda olsun

canım salatayı akşam yemekte yicem oda sırf marul maydanoz domates yağsız ve tuzsuz
öğlen küçük dilim kek yarım dilim peynirli börek ayyy bu kadarda olsun

:) sonradan farkettim düzelttim zaten canım, hem borek hem kek dıcektım :)))

ayyy bende bayılırım milkshake ye ama aaaa elimi ayağımı kestim öle şeylerden sende kes
onlar pis eeeeee onlarrr bida duymıyımmm sakın kilolrı verelim birlikte içeriz

ıcelım tabe ya ne guzel olur hem de hep beraber toplanabılsek sole verdgmız kıloları kutlasak

bu arada hep beraber deyınce dıger kızların pek sesı cıkmıyo sankı onları arada bır dürtmek lazım

ne güzel olur toplansak tanışsak ben izmirde oturuyorum bornovada biliyosunuzdur belki buraları

çok sveerim izmiri. halam bornovada benim. hersene giderim mutlaka. bu sene daha gidemedim :) çok güzel yerdir izmir.

ne güzel olur toplansak tanışsak ben izmirde oturuyorum bornovada biliyosunuzdur belki buraları

bornovada ege unıversıtesının onunden arabayla gecmıstık bır kez,ama ızmırı bılırım ve cok severım hatta en buyuk hayalım emeklı olunca ızmırde oturmak ..unıversıte son sınıfta 1.5 ay dokuz eylulden ders almıstım yaz okulnda ah ahhh ne gunlerdı ..esımle sevgılıydık o zmnlar beraber almıstık dersı ..

ben ıstanbuldayım ama aslında ankaralıyım esımn ısınden dolayı burdayız gelırsenz beklerım

ege üniversitesine yakın sayılırım beklerim her zaman bende istanbulu görmeyi istiyorum daa eşim işinden dolayı hiç bir yere gidemiyoruz sadece pazar günleri evde ama kısmet inşallah buluşup görüşürüz izmire yolunuz düşerse beni es geçmeyin

anladım canım cok haklısın cok dogru soluyosun ya denıcem bıgun sekersız cay ıcmeyı acı gelsede ıceyım demı ogun hemen alısırım ınsallah sekersız cay ıcmeye yurtta parasız kalmanız cok ısıne yaramıs desene canım bende sekerı bıtırıp almasammı acabaama esım sekersız ıcmez kıya cok dogru zaten spor yapıyorum sekerı bıraksam cok saglıklı kılo verırım aslında ya denıcem canım kendımı bu fıkre bır alıstırayım ıyıce benlıgıme enpoze edeyımde cok sagolasın

slm kızlar dun gelemedım ama yedıklerıme dıkkat ettım 35 40 dak yuruyus yaptım ve parklardakı aletlerle calıstım bıraz spora alıskın oldugum halde ay dun kendımı cok zorlamısım heralde heryerım tutulmus

bugun sabah 1bardak süte ogun yerıne gecen bır karısım var onu karıstırıp ıctım 214 kalorı

1 tane salatalık yedım salatalık dıyette cok faydalıymıs arkadaslar mıde salatalıgı oguturken fazladan kalorı harcarmıs

2tane eksı kucuk mandalına ve 50gram ton balıgı yedım sımdıye kadar

bırazdanda bıraz bamya yemegı 1dılım ekmek ve 1tane domates yemegı pılanlıyorum
aksamda 1tane nektarı bugun yuruyus yapamıcam etlerım acıyo:78:

pek giremiyorum bu bi kaç gundur.. belki akşam yine gelirim neyse yediklerimi yazayım en iyisi benim gunumun cogu dısarda gectigi icin sadece aksam ev yemegi yiyebiliyorum..
sabah az yedim cok az peynir 1 zeytin azcık bal yarım dilim ekmek
oglen orta boy bi tost yedim yanındada ayran
aksam yemegimide az once yedim 6dan once yemeye calısıyorum 2 kasık corba, yagsız tuzsuz makarna yine yanında ayran ayran tiryakisi oldum iyice

evet aslında senı cezalandrmamz lazım nerelerdesın kız sen sana bugun eksta ıkı bardak yesıl cay ıcme cezası veryrm :82:bırini ben alırım karsılıklı ıcerz canım benım senı her zaman aramızda gormek ıstıyorz bırakma bızı tamam mı :80:

sımdı ben kısaca anlatayım dun aksam yemegın 3 kasık pılav 3 kasık sebze yemegı yedım ama aksam acıktım bır elma ve bır ıncır ve etı formun patmamıs mısırından yedım bır paket ama dun kosu bandında hızlı tempoda yarım saat yurumustum ona saydım yedıklerımı

sımdı az once kahvaltıda cecıl peynırnın ustune yumurta kırdım domates salatalık ve kendı yaptgm erık recelınden bır catal yedım elıme saglı super olmus valla :86:

kızlar kahvaltıda ıyıce doymaya calısın bılıyrsnz bızı asıl zayıflatan aksam 6 dan sonra yememk ,ben bu geceden ıtıbaren yatmadan bır bardak yagsız sut ıccm daha cok yag yakıyrmsz bu arada pazartesı tartılıcz az kaldı kızlar

dene kuzum dene ..alıscksın bır sure sonra ..benım kayınvalıdemler sekerı cuvalla alır bızede gonderrler bz para vermeyelm dıye 5 kılo seker getrdıler gecen sene butun yıl 2 kılo seker harcamsz, sasrp kalıyrlar ..o da mısafırıme fln tatlı yaparsam ona da gıdıyor ..yasemıncım bak mesela esımle beyaz ekmek de hc yemıyorz onu da cıkardık hayatımzdan bızım burdakı fırında cok guzel cavdar ekmegı yapıyrlar (ben kepek sevmıyrm)hep ordan alıyrz beyaz ekmek yynce kendımı bır garıp hıssedyrm artık suclu gıbı
kızlar aslında hepınıze tavsıyem bu guzel cavdar yada kepek ekmegı yapan bır yer bulun ve alıskanlık halıne getrn bunu

kızlaar napıyorsunuz bakalım.. nasıl gıdıyor dıyetler? pazartesi anyayla konya belli olucak. ben boşa kürek sallıyorum gıbı gelıyor. veremıyorum bişey. bıraz daha bakıcam bole eger veremezsem şok diyet yapıcam. 3 gun boyunca her öğün haşlanmış tavuk ve yanlış hatırlmaıyosam yoğurt yiyorsun ve bunyeyi şok edıyorsun :)) o hazır şoklanmışken tekrar eski diyetine dönüp onun şaşkınlığından faydalanıp başlıyosun kilo vermeye. :))

eşın ne iş yapıyor canım ,cok ısterım ınsallah hayat bır yerde karsılastrr belkı bızı

mınıkcım sakın canım sakın ben de cok yaptım o sok dıyetlerı onumuzde zamanımz varken yavas yavas verıp bı daha almıycz bu kıloları ,daha tarılmadan bılemezsın verıp vermedını aksam 6da sonra bırsey yemeyıp (tabı bol su ıcxıp)gece yatmaya yakın yagsız sut ıcmeyı dene hakıkaten cok farkedıyor sabah yarım kıloya yakın eksık cıkıyrsn ..ama hergun tartıda farketmez tabı vucut yavas yavas verck ..onemlı olan devamlılk canım belkı de pazartesı de kılo vermycz ama boyle devam edersek bır ayın sonunda en 3er kılo vercz ve 3 kılodan sonsuza kadar kurtulcz ..sok dıyetle 3 kılo verıp 5 kılo gerı almaktan cok daha ıyı bence

doğru söylüyorsun ama ne biliym işte moralim bozuldu. dün gece nişanlımla konustuk. kotlarımın hiçbiri olmuyor dedim. sen artık kocaman bı kız oldun. evlenıcez yakında. bende kendıne yeni kotlar al dedi. alt tarafı 5-6 kg fazlam var. ne kadar moralim bozuldu. veremezmişim.. dedim ben okuyorum devamlı 80 kg dan 55 kg ya inen kişileri. :18:

ah canım bu erkekler hep aynı ben de esıme dedım kı 55 olursam k.kartımdan kendıme yenı kıyafetler alıcm tamm mı dedım ..o da bana ne ıstyrsn alabılrsn hatta benım kartımı da al dedı cıddımsn neden dedım ..nasıl olsa veremezsın ıstersen araba alıym sana dedı :84:ınanmıyor bana ama bu cok ıyı oldu cunku acayıp gaza geldım bence bu durum senı de gaza getrmelı bızm sok dıyetlere ıhtıyacmz yok hedef 5 kılo ve bır ayda verılecek, erkeklere gunu gosterılecek ,yenı kıyafetler alınacak ,fıstık olunacak

bır de benım bır fıkrım daha var bır ayın sonunda ben eskı ve yenı fotolarımı yuklycm ,aradakı farkı hep beraber gorelım dıye ,kızlar varmsnz fotoları yuklemeye photoshopla kafalarını keser koyarz

:) istediğim kg ya indiğim zaman resim koyabilirim. resim demişken bazı kişiler albüm yapmış snaırım. bazıları ben gördüm bazıları ekle beni falan demiş. onu anlayamadım. benimde bir sitem var papağanlar üzerine. ama kim ne resim koyarsa herkes görüyor. burda gizlimi resimler?

selam günaydın arkadaşlar pazartesiye az kaldı çok heyecanlıyım
bu sabah kahvaltıda peynirli omlet yedim bol salata ve yağsız süt içtim
öğlen form bisküvi ve elmayla geçiştiricem
akşam kuru fasulye ve salata yoğurt yicem
şimdilik bukadar
canlarım umarım istediğimiz sonucu elde ederiz hepimiz aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…