yanlış okudum dimi hem börek hem salata. valla bende gecen hafta annemın gununde aynısını yaptım. yerken ooooooooooooh ne guzel ama sonrasında nasıl bır vıcdan azabı bır hafta bosuna geçti. birde arkadasım noddle yapmıs 2-3 gun sonrada onu yedim. nişanlımın annesıyle bulustuk suffle yedık. mana nolcaak ya benım alt tarafaı 5-6 kg fazlam var herturlu verırım dedım veee puuf hüsraan ne kg vermesi. oldugu gibi duruyoo kilolar yerinde. ama bundan sonra kim ne derse desin yemıycem.
canım salatayı akşam yemekte yicem oda sırf marul maydanoz domates yağsız ve tuzsuz
öğlen küçük dilim kek yarım dilim peynirli börek ayyy bu kadarda olsun
ayyy bende bayılırım milkshake yeama aaaa elimi ayağımı kestim öle şeylerden sende kes
onlar pis eeeeee onlarrr bida duymıyımmm sakınkilolrı verelim birlikte içeriz
ne güzel olur toplansak tanışsak ben izmirde oturuyorum bornovada biliyosunuzdur belki buraları
çok sveerim izmiri. halam bornovada benim. hersene giderim mutlaka. bu sene daha gidemedim :) çok güzel yerdir izmir.
bornovada ege unıversıtesının onunden arabayla gecmıstık bır kez,ama ızmırı bılırım ve cok severım hatta en buyuk hayalım emeklı olunca ızmırde oturmak ..unıversıte son sınıfta 1.5 ay dokuz eylulden ders almıstım yaz okulnda ah ahhh ne gunlerdı ..esımle sevgılıydık o zmnlar beraber almıstık dersı ..
ben ıstanbuldayım ama aslında ankaralıyım esımn ısınden dolayı burdayız gelırsenz beklerım
canım benım sabahtan berı arkadasımın bebegıne bakıyorum emanet dıye de gozumu ayrmyrm gıremedım bır ara grdım hemen uyandı cıkmak zorunda kaldım bu yuzden rapor veremdm kızlar cok haklısnz
sımdı yasemıncım evet adasız :)ben eskıden berı hep cok az seker atardım ama hıcbır zaman da tamamen bırakamıstım sekerı sonra bız yurtta paraszlıkltan seker alamadık kızlarla (ogrencılık malum)sonra bız bır ıkı denedık oyle baktım harıka oluyr ....tıryakısı oldum ben ..esıme de ben baskı yaptım sureklı ama o cok seker atıyordu acıkcası once azalttı tek sekere dusurdu sonra cayın yanında tatlı yedıgı zaman seker atmamaya basladı ..sonra tamamen bıraktı ..ve sımdı herkese sekerı bırakmasını tavsıye edıyor :)ve sımdıye kadar nasıl sekerlı ıctgne sasrdgnı seker atınca mıgdesının bulandgnı soyluyor ..canım bu dıyet yapmak gıbı bıle degıl dıyet yaptgnda kılo veryrsn enınde sonunda gerı alıyorsun ama kendıne bu ıyılıgı yaparsan omur boyu surecek bır alıskanlık sahıbı olursun ..inşallah basarrsn canım yanındayım
pek giremiyorum bu bi kaç gundur.. belki akşam yine gelirim neyse yediklerimi yazayım en iyisibenim gunumun cogu dısarda gectigi icin sadece aksam ev yemegi yiyebiliyorum..
sabah az yedim cok az peynir 1 zeytin azcık bal yarım dilim ekmek
oglen orta boy bi tost yedim yanındada ayran
aksam yemegimide az once yedim 6dan once yemeye calısıyorum2 kasık corba, yagsız tuzsuz makarna yine yanında ayran ayran tiryakisi oldum iyice
anladım canım cok haklısın cok dogru soluyosun ya denıcem bıgun sekersız cay ıcmeyı acı gelsede ıceyım demı ogun hemen alısırım ınsallah sekersız cay ıcmeye yurtta parasız kalmanız cok ısıne yaramıs desene canım bende sekerı bıtırıp almasammı acabaama esım sekersız ıcmez kı ya cok dogru zaten spor yapıyorum sekerı bıraksam cok saglıklı kılo verırım aslında ya denıcem canım kendımı bu fıkre bır alıstırayım ıyıce benlıgıme enpoze edeyımde cok sagolasın
ege üniversitesine yakın sayılırım beklerim her zaman bende istanbulu görmeyi istiyorum daa eşim işinden dolayı hiç bir yere gidemiyoruz sadece pazar günleri evde ama kısmet inşallah buluşup görüşürüz izmire yolunuz düşerse beni es geçmeyin
kızlaar napıyorsunuz bakalım.. nasıl gıdıyor dıyetler? pazartesi anyayla konya belli olucak. ben boşa kürek sallıyorum gıbı gelıyor. veremıyorum bişey. bıraz daha bakıcam bole eger veremezsem şok diyet yapıcam. 3 gun boyunca her öğün haşlanmış tavuk ve yanlış hatırlmaıyosam yoğurt yiyorsun ve bunyeyi şok edıyorsun :)) o hazır şoklanmışken tekrar eski diyetine dönüp onun şaşkınlığından faydalanıp başlıyosun kilo vermeye. :))
mınıkcım sakın canım sakınben de cok yaptım o sok dıyetlerı onumuzde zamanımz varken yavas yavas verıp bı daha almıycz bu kıloları ,daha tarılmadan bılemezsın verıp vermedını aksam 6da sonra bırsey yemeyıp (tabı bol su ıcxıp)gece yatmaya yakın yagsız sut ıcmeyı dene hakıkaten cok farkedıyor sabah yarım kıloya yakın eksık cıkıyrsn ..ama hergun tartıda farketmez tabı vucut yavas yavas verck ..onemlı olan devamlılk canım belkı de pazartesı de kılo vermycz ama boyle devam edersek bır ayın sonunda en 3er kılo vercz ve 3 kılodan sonsuza kadar kurtulcz ..sok dıyetle 3 kılo verıp 5 kılo gerı almaktan cok daha ıyı bence
doğru söylüyorsun ama ne biliym işte moralim bozuldu. dün gece nişanlımla konustuk. kotlarımın hiçbiri olmuyor dedim. sen artık kocaman bı kız oldun. evlenıcez yakında. bende kendıne yeni kotlar al dedi. alt tarafı 5-6 kg fazlam var. ne kadar moralim bozuldu. veremezmişim.. dedim ben okuyorum devamlı 80 kg dan 55 kg ya inen kişileri. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?