absolut'un zayıflama macerası :)

evet arkadaslar bugun yarım saat kosu bandında hızlı tempoada yurdum ..oglen koca bıt tabak dogranmıs domates salatalıgın yanına bır parca peynır koyup ıkı dılım ekmekle yedım ...arada bır bardak dıyet sutle dıyet buskuvı yedım ..ve aksama mısler gıbı bır pırasa yemegı pısırdım ..bayılırım pırasaya ..

tamam icerim yesil cayımı bırakmaya hiç niyetim yok zaten bu kilolar gidecekk !!! bu bi kaç gun biraz yogunum sonra daha sık girmeye başlıcam :)

kızlar nerelerdesınz ben bugun kahvaltım aceleye geldı tost yedım yarım bardak da dıyet kola ıctım oglen bıraz pırasa ve yanında yogurt bır dılım de ekmek yedım az once bır tane elma yedım ..pazartesıye az kaldı kızlar hareket bırazz

arkadaşlar ben hiç spor yapamıyorum. çünkü uzun saatler çalışıyorum ve akşam 9,30 dan sonra eve gel spora git saat 10 olacak. ee zaten bizim sitedek spor salonu 10,30 da kapanıyor. yarım saat içinde okadar para vermeme değmez yani.

isim vermek dogrumu bılmıyorum ama nesfit in sitesine girdim. şu 14 gün programı nedir diye. orda 2 tane video gördüm. eve gidince onları yapmaya çalışıcam akşamları. benim tek problemim karnımda. onu kasa çevirirsem başka hiç sorunum yok. sizde sadece o egzersiler bir işe yarar mı_ yada nesfit yiyen varmı aranızda?

Ben nestle nesfit tüketiyorum, dengeli beslenme ve evde yapılan bir takım egzersizlerle işe yarıyor, bir kaç gündür dikkat ettim aksam 7den sonra yemedim bol su ve yesilçay 1 kilo vermişim. ..Daha yeni basladım üstelik ..

Ekmekten de sogudum iyice zaten

YANİ KİLO VERİYM DERKEN ALDIRMASINDA :) vicdan azabı çekiyorum çünkü corn flakes yediğimde. nesfitte bir kere almıştım kaç sene önce noldu hatırlamıyorum. denesemmi acaba?

YANİ KİLO VERİYM DERKEN ALDIRMASINDA :) vicdan azabı çekiyorum çünkü corn flakes yediğimde. nesfitte bir kere almıştım kaç sene önce noldu hatırlamıyorum. denesemmi acaba?

Yok aldırmaz, düzeli yapacaksın yaptıgını .. Onu yedikten sonra birde üstüne yemek yemiyeceksin .. Ben çok seviyorum onu yogurtla tüketiyorum hmm enfes ...Nesfit ten çok K-Flakes seviorum ikisinden de var bende, çok acıktım diyelim yemek yok hemen ondan yapıp yiyorum.. Üstüne bol su ve yeşilçay Birde egzersiz tamam yani daha ne olsun .. Zaten senelerdir beyaz ekmek yemem diyetten dolayı değil küçüklüğümden beri sevmem, çavdar sever ve ondan yerim Fazla da abartmam çavdar diye .. Çavdar kepekliden daha etkili zaten ..

K-Flakes- Nesfit bunlara yeni başlamadım senelerdir kullanıyorum ben bunları .. Öncesinde de kilo vermişliğim var bunlar sayesinde .. Aslında çok kilom yok 53 tüm 52 oldum .. Hedefim 50 olmak ...

Her ne kadar , sevgilim , annem, babam sen delimisin nereden vereceksin deselerde, 50 olsun düz hesap olsun ... Göbeğimde yok Bu yönden şanslıyım .. Biraz daha inceleyim, az buçuk balık etli hatunum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bugün hiç giremedim ama çok yoğundum misafir vardı yeni gittiler bugün nasıl geçti derseniz ,,,,,,
sabah, yarım dilim peynir, 3 zeytin 1 tane salatalık yedim 1 bardak süt içtim...
öğlen, 2 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek,,......
akşam 2 kepçe kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı bol salata
aralarda form büsküvi yedim
pazartesiyi iple çekiyorum diyetimi bozmadım temkinliyim buna rağmen veremem diye korkuyorum
yaa vermediysem yaaaa

selam arkadaşlar nerdesiniz yarın büyük gün heyecanlıyım çok hepimiz aynı anda tartılıp yazalım olurmu?????
dün hiç giremedim abimin nişanı vardı yazamadım şimdi yazayım
sabah pastane boğaçası yedim 2 tane açık şekersiz çay 1 fincan
öğlen 3 köfte salata ayran
akşam 5 sarma yoğurt salata
maalesef tatlı yedim çünkü regliyim anlarsınız resmen krize girdim yaaa dayanamadim yarım dilim ekmek tatlısı yedim
sizler hiç yazmamışsınız neredesiniz sizzz yaaaaaa:44:

evet canımcım haklısn burayı bıraz bos bıraktık ama benım nedenlerım var ..dun reglı oldum maalesef ve dunden berı neler yedım hatrlamıyorum bıle benım reglı donemlerım bıraz ıstahlı gecıyor..pazartesı tartılıp yazıcm ama pek sanmıyorum zayıfladgmı ,hatta kılo almadysm sukredıcm ..

ama bız bu yola 40 gun ıcın cıkmıstk ,bu ayın 26sına kadar burdayım 26sında dersanem baslıyor kpssye hazrlanmam lazım ondan sonra pek nete gıremycm

bu arada esım dun bılgısayarı ısyerıne gotrdu dun gece nobetcıydı orda bu sabah getrdı ben de evde tablet var ondan yazılanları takıp edebıldım sadace (ondan yazmak zor gelıyor beceremıyrm)

durum boyle bu pazartesı pek zayıflamamıs olsamda 26sına kadar vercm kıloarımı

yine erkenden yazıyorum bayanlar maalesef bu hafta sadece 3 gun diyet yapabildim gecmistede cok diyet yapmıslıgım var o diyetlerlede verip verip sonra hepsini tekrar aldım :84: bu yuzden bu hafta tam adapte olamadım yine alırsam diye :84: Allahtan yuruyus yaptım yuzmeye gittim yoksa yerimde sayıyo olcaktım kızlar bu haftaki kilom ''58.4'' biraz vermisim bunada sukur

günaydın kızlar erkenden kalktım çok heyecanlıydım hemen tartıldım şu anki kilom 62,600 gr çok şükür azda olsa vermişim inşallah dahada sevindirecek beni baskülüm yakında

bormalde benım tartıma gunum salı. ama pazar gunu tartıldıgımda 49,9 gösteriyordu. 50,4 um başladıgımda sadece 0,5 gr vermişim. bakalım yarın ne çıkacak.

tam yapamadım galıba ama

kızlar sunu becerebılen varsa herkes kılosunu yazdktan sonra duzenleyebılır mı ben bu konuda bıraz becerksımzm de bu arada bu sabahkı kılom 59.5

yeni hafta inşallah daha iyi olur kızlar bayrama bir ay kaldı sıkalım dişimizi bizler nefsimize hakim olucaz ve başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…