eşın ne iş yapıyor canım ,cok ısterım ınsallah hayat bır yerde karsılastrr belkı bızı
tamam icerim yesil cayımıevet aslında senı cezalandrmamz lazım nerelerdesın kız sensana bugun eksta ıkı bardak yesıl cay ıcme cezası veryrm :82:bırini ben alırım karsılıklı ıcerz canım benım senı her zaman aramızda gormek ıstıyorz bırakma bızı tamam mı :80:
sımdı ben kısaca anlatayım dun aksam yemegın 3 kasık pılav 3 kasık sebze yemegı yedım ama aksam acıktım bır elma ve bır ıncır ve etı formun patmamıs mısırından yedım bır paketama dun kosu bandında hızlı tempoda yarım saat yurumustum ona saydım yedıklerımı
sımdı az once kahvaltıda cecıl peynırnın ustune yumurta kırdım domates salatalık ve kendı yaptgm erık recelınden bır catal yedım elıme saglı super olmus valla :86:
kızlar kahvaltıda ıyıce doymaya calısın bılıyrsnz bızı asıl zayıflatan aksam 6 dan sonra yememk ,ben bu geceden ıtıbaren yatmadan bır bardak yagsız sut ıccm daha cok yag yakıyrmsz bu arada pazartesı tartılıcz az kaldı kızlar
Ben nestle nesfit tüketiyorum, dengeli beslenme ve evde yapılan bir takım egzersizlerle işe yarıyor, bir kaç gündür dikkat ettim aksam 7den sonra yemedim bol su ve yesilçay 1 kilo vermişim. ..Daha yeni basladım üstelik ..
Ekmekten de sogudum iyice zaten
YANİ KİLO VERİYM DERKEN ALDIRMASINDA :) vicdan azabı çekiyorum çünkü corn flakes yediğimde. nesfitte bir kere almıştım kaç sene önce noldu hatırlamıyorum. denesemmi acaba?
selam arkadaşlar nerdesiniz yarın büyük gün heyecanlıyım çok hepimiz aynı anda tartılıp yazalım olurmu?????
dün hiç giremedim abimin nişanı vardı yazamadım şimdi yazayım
sabah pastane boğaçası yedim 2 tane açık şekersiz çay 1 fincan
öğlen 3 köfte salata ayran
akşam 5 sarma yoğurt salata
maalesef tatlı yedim çünkü regliyim anlarsınız resmen krize girdim yaaa dayanamadim yarım dilim ekmek tatlısı yedim
sizler hiç yazmamışsınız neredesiniz sizzz yaaaaaa:44:
nerdesiniz millet hadi rapor vercektik yaaaaaa kimsecikler yok yine
NO|Kullanıcı adı|Şimdiki kilo|Boy|Hedef Kilo|1 hafta sonra
1|absolut|60.7|168|55-59.5
2|merve_ahmet|56.5|164|52-
3|katyperrym|59.2|167|55-58.4
4|songulu|58.3|164|52
5|esincan|64|164|59-62.6
6|27ysmn|61.2|168|56
7|tiyatroyaseyirci|70|168|64
8|minikk|50.4|154|44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?