Absürd ayrılık

bude40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
13
9
1
Kızlar mrb.
Önceki konumda endişelerimden bahsetmiştim ilişkimle ilgili. Simdi gerçekten artık çok çıkmazdayım.
Erkek arkadasım aylarca süren bir mide rahatsızlığı vardı. Ne kadar doktor şehir gezsede maalesef geçmedi , hepsi psikolojik olduğunu söyledi.
Bizim bir tartısmamızda bana hepsinin sebebinin ben olduğunu, benim yüzümden strese girdiğini beni çok sevdiği için herşeyi içine attığını falan söyledi. Ben çok üzüldüm tabi.

Bugun bana gelip ayrılmak istedğini söyledi. Biz cinsel manada yakınlaşmıştık. Sürekli bunu düşündüğünü eğer onunla olmazsam benim vebalimi nasıl alacağını söyleyip ağlamaya basladı. Çok seviyorum ama olmuyor kafamı yastığa her koyduğumda keşke yasamasaydım senin hayatınıda mahvetmeseydim diye düşünmekten 14 kilo verdim diye anlatmaya basladı.
Ben çok anlamsız buldum. Madem bu kdr seviyorsun neden gidiyosun. Ben bu durumu kabullenmişim sevdim yasadım deyip seni hiç suçlu bulmamışım bu olayı suç olarak görmemişim sen neden böyle yapıyosun ki.
Ben gerçekten artık düşünmekten çok yoruldum. Psikiyatriye randevu aldım onun için gidelim diye. Ben deli miyim diye baslıyor. Beni terkettikten snra 2 ay zaman ver kendimi toplayım diyor.
Kızlar gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Karsıma geçip o bitmiş halini gördükçe bende kendimi suçluyorum çok üzülüyorum. Onun o haline mi kendi halime mi yanayım bilmiyorum. Napmalıyım vaz mı geçmeliyim yoksa ona destek mi olmalıyım hiç bilmiyorum

Bir başkası onu böyle düşünmeye sevk etmiş gibi geldi bana. " bak çok seviyorsun ama bu ilişki seni bu hale getiriyor"

Artık seni sevmiyorum diyememiş de pişman ayağına yatmış
Senden çoktan vazgeçmiş nasıl söyleyeceğini de bilemediği için strese girmiş bariz belli
Sakın gitme peşinden
Seni seviyo olsaydı seni asla bırakmazdı mutlu olmak varken streslere girmiş deli mi ne

ilişkiye girip bunalım olan kzı gördüm de erkeğini ilk defa görüyorum
hani senin sorumluluğunu almak istemesi güzel de
çok negatif bir yapıdaymış
sorumluluğun altında ezilmiş resmen
boşver gitsin bence:/

çok mantıklı
kendi yorumum saçma geldi okuyunca hehe
haklısınız valla

Benim anladığım, seninle cinsellik yaşamamış olsaydı ayrılmış olurdu. Yaşadığı için bırakıp gidemiyor tam olarak. Siz gidin bence, geçmişi için sizinle olan birisiyle ne kadar mutlu olunabilirki?

Bu kadar laftan sonra kene gibi onunla devam etme bence. Peki yoluna git de ve bitir. Delimidir nedir ya adamın dediklerine bak. Cidden grur kırıcı buldum ben. Bi bırak sensiz kalsın.

Zaten ben evliliği uzun süre düşünmüyordum kendiside biliyordu. Komplekse girecek olan benken onun girmesini çok anlamsız buldum. Baskasının bişeyler söylediğini yada akıl aldığını bende düşünüyorum. Bilmiyorum sevmıyor desem gelip ağlayıp seviyorum demez diyorum kendi kendime. Benim elimi kolumu bağlayan sebeb de bu. Yardımcı olmak istiyorum ona benimle olsun ya da olmasın. Halini görseydiniz belki de bana hak verirdiniz. Yarın randevu aldım gidip götürsem mi yoksa sessizliğe boğulup yanlız mı bıraksam bilmiyorum

Buradan baskasini bulmus ama ayrilmak icin bahane bunu bulabilmis gibi duruyor.

Birak gitsin. Yasadigin icinde pisman olma. Bence hickimse hayatta yasadiklari icin pisman olmasin zaten.
Garip gercekten, tuhaf geldi yani.
Sen olmazsan bunun vebalini nasil tasiyacam diyip ayrilmak istedigini soyleyeni de ilkkez duydum. Kendi icinde celismis trajikomik bir hikaye geldi bana.

Onceki konuna vaktim ana kafam karisti :) 4 yil bi ikiskin varmis.ondan ayrildiktan sonra 4 aylik yeni bi iliskiye baslamissin.buraya kadar tamam.bu konudaki sevgilin sonraki olan mi.eger oyleyse neden cinsellik yasadiginiz icin vebal altina girme bunalimlarina dusmus. Hmm ama bi dakka onceki 4 yillikla cinsellik yoktu. Neyse neyse karisti biraz.erkek arkadasin belki dogru soyluyo.iliskiniz onu yipratiyo olabilir. O sana ayrilik gerekcelerini soylediginde ;hangi davranislarim seni uzuyor, neleri icine atmak zorunda kaliyosun diye sorsan olurdu. En azindan ayrilik yerine sorunlari ortadan kaldirirdiniz. Rahatsiz oldugu konularda uzlasmaya varabilirsiniz. Sende bi hata varsa duzeltmeye calisirdin. Bu yolu deneyelim derse seviyordur.kabul etmezse ayrilmak icin bahane uretiyo olabilir. Annesi her cagirdiginda kosup giden kisiyse -onceki konundaki- buyuk ihtimal aile isin icinde.

bacım ayrılma iyice erisin bitsin uçkur delisi. ooooh yaparken iyi sonrada ben pişmanım hayatını kararttım. sende onun hayatını karart o halde

Önceki ilişkimde neden mi cinsellik yasamadığımı soruyorsunuz bende sizi anlamadım. Eski sevgilimlik bi konu yok ortada siz neden eskiyi karıstırdınız.
Sordum neler onu üzüyor neleri içine atıyorsun diye zaten. Cevap bu oldu. Konumda yazdığım gibi. Yinede tekrardan dediğiniz gibi uzlaşmaya meyilli olmalıyımıyım ondan emin değilim. Sonucta benimde bir gururum var diyorum sonrada normal düşünemediğini düşünüp destek olmak istiyorum çelişkim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…