Absürd ayrılık

bacım ayrılma iyice erisin bitsin uçkur delisi. ooooh yaparken iyi sonrada ben pişmanım hayatını kararttım. sende onun hayatını karart o halde
Keşke söylediğiniz gibi yapabilsem. İnanın çok isterdim.
Ortada kararan bi hayatta yok aslında bazı insanlar kendilerine böyle acı çektirmeye bayılıyorlar malesef.

Ay saçma yani birlikte oldunuz ve pişman oldu şimdi de ayrılmak filan mı istiyo dıgru mu anladım.Eger böyleyse işi bitti ama şimdi yapışırsınız diye bunalıma girmiş bu yüzden trajedi haline getirmiş ilişkiyi pehhh duyda inanma hayat karartmış vay be bu devirde böyle düşünceli erkek madem hayatınızı kararttı evlensin o zaman yaşlarınız kaç

Bence tam tersi, yakınlaşma yaşadığınız için o sizden ayrılamıyor ama sizin ayrılmanızı sağlamaya çalışıyor.Ayrıca bu nasıl sebep lan.Başkasıyla ilişki yaşamış olmasını dert edeni gördümde bunu ilkkez görüyorum yani.Onunki o yüzden resmen ayrılmayı istemek ama vicdanı el vermemek.Ben şok.

Seven insan gidebilir mi?

Hayır.

Sadece bu kadarı bile yeterli anlamak için ki bu çocuk sizi sevmiyor.

Ama o buradan anlamazsınız da başına bela olursunuz diye yetinmemiş, üstüne tüy dikerek "ayrılırsak bunun vebalini nasıl öderim' demiş yani siz "sözde ayrılmaktan bu kadar korkarken kendi rızasıyla ayrılmasının" garabetini görün de bizzat hayatından çıkın istemiş, hayatındaki insandan kurtulmak isteyenler için kusursuz bir plan, zaten bizim milletimiz ancak böyle şeytanlıklarda kullanır aklını, çocuk bu zehir gibi kafayla atomu parçalayabilirdi oysa.

O da yetmemiş sağlık sorununu size yüklemiş ki bir ihtimal sevilmediğinizi görmezden gelip ortada mücadeleye değer bir ilişki var diye düşünüp başını ağrıtmayın, bari sağlığını düşünüp çocuğu rahat bırakın diye yani zorlayacağınızı düşündüğünüz tüm kapıları kapatmış, siz hala onun için randevu derdindesiniz, oysa psikiyatriste gitse sizden duyduğu rahatsızlığı anlatacak, baksanıza bas bas bağırıyor.

İstediği kızla birlikte olup sonra da sorumluluk almadan kızın hayatından sıyrılmak isteyen oğlanlar için ders niteliğinde çocuğun yaptıkları.

Umarım başkalarına bu uyanıklığını anlatmaz da piyasada türemez böyleleri.

Aksi halde sırf zevkinin peşinde koşan oğlanlar tarafından sevildiğini zannederek karşı tarafın yerine vicdan yapacak kızlarımız, terk edilmelerine bile romantik ve ulvi anlamlar yükleyecekler.

Aldattı gibi geldi bana

sizde roller değişmiş erkek arkadaşın bildiğin bayan tripleri yapıyor

suçlanmamak adına senin ayrılmanı sağlıyor gibi geldi bana da..

Palavra palavra palavra .
İlişki yaşadınız ve o ayrılırsa hem başına bela olmanızdan hemde varsa vicdan azabı yaşamamak için bu yola girmiş.

bu adam aldatıp bunun vicdan azabını sana yüklemiyorsa baska birsey demiyorum.
yakında anlarsın.

Madem adam bunun altında eziliyor ve seni de ayrılman için bu duruma teşvik ediyor
Ben olsam ona şunu derdim ''Hakkımı helal etmiyorum,senden de ben ayrılıyorum ''

İsterse gebersin,umurumda olmazdı.

Yorumlarınızın bir çoğuna aynen katılıyorum.
Bende aynı fikirdeyim. Bir başkası yazsa aynı cevapları verirdim ama insan kendine gelince çok başka oluyormuş. Bugun benden 1-2 ay istedi kafasını toplamak için. Bense ısrarla uzlaşma derdindydim. Neden böle yaptm bilmiyorum. Çok pişman olacağım biliyorm falan ayakları yaptı. 3-4 ayda birini mi bulmayı düşünüyorsun diyor birde bana. Bende sana 1-2 ay değil 10 yıl 10 asır veriyorum ne yaparsan yap dedim bir daha da iletişim halinde olmayı düşünmüyorum.
Ben kendimi rahatlatmak adına son kez konustum elimden geleni yaptm demek için. 2-3 ay sonra gelirse beni bulabileceğini düşünmesi dahada üzdü. Demek ki beni elinin altında görmüş. E haklıda o kdr taviz veren olsaydı bana bende öyle düşünürdüm.

Ben 23 o 28

Genelde kadınlara "yapmasaydın madem ağlıcan" denir ilk defa erkeğe diyesim geldi

senden çoktandır ayrılmak istiyormuş demekki, vebalini aldım ayrılamam diyede dert etmiş etmiş en sonunda midesi kötü olunca, seninde izninle ayrılıyor şimdi. ben bu ayrılıkta absürtlük göremedim, sevgisi bitmiş çoktandır kurtulmak isteyen bir adam gördüm. madem hayatını mahvetmiş evlensin düzeltsin, ayrılmak ne alaka derler adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…