Keşke söylediğiniz gibi yapabilsem. İnanın çok isterdim.bacım ayrılma iyice erisin bitsin uçkur delisi. ooooh yaparken iyi sonrada ben pişmanım hayatını kararttım. sende onun hayatını karart o halde
Aldattı gibi geldi banaZaten ben evliliği uzun süre düşünmüyordum kendiside biliyordu. Komplekse girecek olan benken onun girmesini çok anlamsız buldum. Baskasının bişeyler söylediğini yada akıl aldığını bende düşünüyorum. Bilmiyorum sevmıyor desem gelip ağlayıp seviyorum demez diyorum kendi kendime. Benim elimi kolumu bağlayan sebeb de bu. Yardımcı olmak istiyorum ona benimle olsun ya da olmasın. Halini görseydiniz belki de bana hak verirdiniz. Yarın randevu aldım gidip götürsem mi yoksa sessizliğe boğulup yanlız mı bıraksam bilmiyorum
Kızlar mrb.
Önceki konumda endişelerimden bahsetmiştim ilişkimle ilgili. Simdi gerçekten artık çok çıkmazdayım.
Erkek arkadasım aylarca süren bir mide rahatsızlığı vardı. Ne kadar doktor şehir gezsede maalesef geçmedi , hepsi psikolojik olduğunu söyledi.
Bizim bir tartısmamızda bana hepsinin sebebinin ben olduğunu, benim yüzümden strese girdiğini beni çok sevdiği için herşeyi içine attığını falan söyledi. Ben çok üzüldüm tabi.
Bugun bana gelip ayrılmak istedğini söyledi. Biz cinsel manada yakınlaşmıştık. Sürekli bunu düşündüğünü eğer onunla olmazsam benim vebalimi nasıl alacağını söyleyip ağlamaya basladı. Çok seviyorum ama olmuyor kafamı yastığa her koyduğumda keşke yasamasaydım senin hayatınıda mahvetmeseydim diye düşünmekten 14 kilo verdim diye anlatmaya basladı.
Ben çok anlamsız buldum. Madem bu kdr seviyorsun neden gidiyosun. Ben bu durumu kabullenmişim sevdim yasadım deyip seni hiç suçlu bulmamışım bu olayı suç olarak görmemişim sen neden böyle yapıyosun ki.
Ben gerçekten artık düşünmekten çok yoruldum. Psikiyatriye randevu aldım onun için gidelim diye. Ben deli miyim diye baslıyor. Beni terkettikten snra 2 ay zaman ver kendimi toplayım diyor.
Kızlar gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Karsıma geçip o bitmiş halini gördükçe bende kendimi suçluyorum çok üzülüyorum. Onun o haline mi kendi halime mi yanayım bilmiyorum. Napmalıyım vaz mı geçmeliyim yoksa ona destek mi olmalıyım hiç bilmiyorum[/QU
bazı insanlar mutluluktan bile rahatsız oluyorlar.. bu da öyle bir vaka.. kimse sevmeyi bilmiyor tek sıkıntımız bu.
bu yorumun sonuna bir nokta da ben koyuyorum.. daha güzel ifade edilemezdi..Seven adam vazgecer mi yahu?
Ilk senle birlikte oldum muamelesine maruz kalmaktan kortugu icin acitasyona bağlamış resmen.
Yazik boyle karaktersiz adama uzuldugune degmez.
Ben 23 o 28Ay saçma yani birlikte oldunuz ve pişman oldu şimdi de ayrılmak filan mı istiyo dıgru mu anladım.Eger böyleyse işi bitti ama şimdi yapışırsınız diye bunalıma girmiş bu yüzden trajedi haline getirmiş ilişkiyi pehhh duyda inanma hayat karartmış vay be bu devirde böyle düşünceli erkek madem hayatınızı kararttı evlensin o zaman yaşlarınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?