Abu Dabi'de aktarma yapanlar varmı?

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
541
493
103
Damat adayının ailesiyle tanışmak için Koreye gideceğim.
Ordan birlikte istanbula dönüş yapacağız.
Uçak biletlerine baktım ve aktarmasız uçuşlar 2500 ün üzerinde.
Bizde yarı fiyatına aktarmalı uçuş bulduk.
Abu Dabi de 3-4 saat kadar bekleme yapıp diğer uçağa bineceğim.
İnternetten araştırdım ama, girişte vize istiyormuş. acaba Türkiyeden de istermi vize?
vize isterse alması uzun sürermi. Temmuzda Gideceğim. Şimdiden başvurayımmı.
Daha önce aktarmalı uçuş yapanlar varmı.
Gitmeden önce vize sorunu çıkarmı?
Koreye vize istemedikleri için sorun yok. Şimdi Arapemirliklerinde kalmiyim tek başıma :KK57:

Birsürü soru sordum. az kaldığı için hem heyecan hem de korkum var. Tek başıma gittim. ama aktarmalı hiç gitmedim ve . 3-4 saat orda tek başıma diğer uçağı bekleyeceğim.. dönüşte tek olmayacağım için sorun yok. Ama inşallah vizem yok diye sınır dışı etmezler.

Transitte istenmez ama arayın elçiliklerini sorun zira bazı kurallar da dünden bugüne bile değişir

Ama o zaman kimse aktarmalı uçuş yapamazdı ki uçak şirketleri mesela ABD Fransa istanbul aktarmalı uçak koyuyor

Yolcu ara bölgede kalıyor aktarılıp gidiyor gideceği yere ist a girmiyor ki

Transit gecmicek misiniz?

Ülkeye girerseniz vize isteniyor, transit gececekseniz istenmiyor. Siz ülkeye girmiceksiniz, havaalani transit bolgesi ülke toprağı sayılmıyor, uluslararası bölge sayılıyor.

Havaalanında bekleyip diğer uçağa geçiş yapacağım. İntenette okudum. dubaiye transit geçiş olsa da vize istiyorlarmış. ama ben Abu Dabi de bekleyeceğim. İkisi de aynı ülkede olduğu için sorun çıkar diye korkuyorum. Çünkü bu tür olaylarda başım beladan kurtulmuyor.. hep bir aksilik çıkıyor.

Havaalanında bekleyip diğer uçağa geçiş yapacağım. İntenette okudum. dubaiye transit geçiş olsa da vize istiyorlarmış. ama ben Abu Dabi de bekleyeceğim. İkisi de aynı ülke olduğu için sorun çıkar diye korkuyorum. Çünkü bu tür olaylarda başım beladan kurtulmuyor.. hep bir aksilik çıkıyor.

Dubai ye emirates havayollarından bilet alınca direkt vize veriyorlardı hiç uğraştırmıyorlardı o değişmiş mi acaba

Elçiliği arayın en iyisi

Dubai ye emirates havayollarından bilet alınca direkt vize veriyorlardı hiç uğraştırmıyorlardı o değişmiş mi acaba

Elçiliği arayın en iyisi
Emiratesten almayacağım. Başka bir arap havayolllarından ayırdım. Onun sitesindede bulamadım. Bakıyorum internete bazıları Türkiyeden almaz yazmış, bazı yerlerde transit için vize alıyorlar yazmışlar. Belki burda birileri gitmiştir diye düşündüm.

Havaalanında bekleyip diğer uçağa geçiş yapacağım. İntenette okudum. dubaiye transit geçiş olsa da vize istiyorlarmış. ama ben Abu Dabi de bekleyeceğim. İkisi de aynı ülkede olduğu için sorun çıkar diye korkuyorum. Çünkü bu tür olaylarda başım beladan kurtulmuyor.. hep bir aksilik çıkıyor.

Elçiliği ara panpa doğrusunu onlar bilir.

Transsitte de mi vize istenir yahu topu topu 2 3 saat ;)

Birisi yazmış akratmada diğer uçağa bindiği zaman 100 dolar mı o kadar para alıyorlarmış :KK70:
Zaten fakirlikten aktarmalı gidiyorum :KK70: Yarın sorayım.

O zaten Allahın emri uçakla seyahat ediyorsan söğüşleniceksin:halay:

Benden de 3 kg fazla bagaj icin 100 tl aldi pegasus abi.

transit geçiş vizesi gibi (adını yanlış hatırlıyor olabilirim )bir şey var.
örneğin türkiyeden sırbıstana oradan almanyaya geçiş yapacaksan araba ile geçeğin her ülkeye bildirimde buluuyorsun.
ben senin ülkenden transti geçiş yapayım diye. ama uçaklı aktarımlarda böyle istenmemesi lazım.

Birisi yazmış akratmada diğer uçağa bindiği zaman 100 dolar mı o kadar para alıyorlarmış :KK70:
Zaten fakirlikten aktarmalı gidiyorum :KK70: Yarın sorayım.
ya birde vize neden sorulsun ki. sen alandan cıkmıcanki alanda bekleyip ucaga geri binmicen. dışarı çıkarsan vize ister.

O zaten Allahın emri uçakla seyahat ediyorsan söğüşleniceksin:halay:

Benden de 3 kg fazla bagaj icin 100 tl aldi pegasus abi.

Zaten bir sürü vergi alıyorlar.. 3 kg cuk biryere sıkıştırsalardı sanki nolcaktı :D

transit geçiş vizesi gibi (adını yanlış hatırlıyor olabilirim )bir şey var.
örneğin türkiyeden sırbıstana oradan almanyaya geçiş yapacaksan araba ile geçeğin her ülkeye bildirimde buluuyorsun.
ben senin ülkenden transti geçiş yapayım diye. ama uçaklı aktarımlarda böyle istenmemesi lazım.

Uçakla Sadece Havaalanında bekleyeceğim. en fazla 3 saat. :(

bildiğin durdum düşündüm hee :KK70: acaba ben mi yanlış biliyorum diye..
birde kore başka ülkeden her ne olursa olsun aşıları düzgün bile olsa ( yerleşik olarak gidiyorsan ) götürdüğün hayvanı kedik köpek vb.. karantinaya alıp öldürüyor. yasaları böyle. dışardan hayvan sokmak yasak.
ama transit geçiş yapacaksan kedine köpeğine dokunmuyorlar.

birde kore başka ülkeden her ne olursa olsun aşıları düzgün bile olsa ( yerleşik olarak gidiyorsan ) götürdüğün hayvanı kedik köpek vb.. karantinaya alıp öldürüyor. yasaları böyle. dışardan hayvan sokmak yasak.
kendimi düzelteyim: acaba o ülke kore değil miydi ya..eşimin arkadaşının köpeğini öldürüyorlardı da zor kurtarmışlar hayvanı ama kore diye aklımda kalmış. Singapur değildi de acaba nereydi...

ama tek bidigim konu sahibi kore başka ülkeden her ne olursa olsun aşıları düzgün bile olsa ( yerleşik olarak gidiyorsan ) götürdüğün hayvanı kedik köpek vb.. karantinaya alıp öldürüyor. yasaları böyle. dışardan hayvan sokmak yasak.

Şimdilik Ziyaret için belki ileride bütün hayatım orda geçer :KK48:
Eğer yerleşmeye gidersem kaplumbağamı alamayacağımmı :( 5 seneden beri benimle bırakamam onu..
Ne kadar canilik .. :sinirli:

Yuh o nedir?? Kebap mı yapıyorlar hayvanla ri nedir???

Kiz onlar gelsinler tanismaya. Bosver sen niye gidiyosun, kiz kismi kendini biraz agirdan satar :KK53: saka saka :KK70::KK70:

Back
X