Abu Dabi'de aktarma yapanlar varmı?

ben uçak değişikliği yapacağım. abu dabideki havaalnında uçak inecek sonra başka uçağa geçiş yapacağım. Ama hava alanı dışına çıkmazsam vize istemezler sanırım.

Mantık olarak transit noktasında vize istenmez ama havalimanında bir sürpriz yaşamamak için bileti alacağın firmaya sor.

Ben cok uzak bi ulkede yasiyorum hem abu dabi veya dubai aktarmali gidiyoruz 3-4 saat bisey degil zaten ucagin yerini bulana kadar 1 saat geciyor cok buyuk havaalani. Vize filan istenmez transit gecislerde

İnternette tanışmıştık dil sitesinde. Ozamanlar istanbuldaydı. Sonra buluştuk öyle devam etti :)

vaayy şansa bak :)) Allah tamamına erdirsin. korelıler pek bır sevımlı oluyorlar.bu arada hangı sıte bu mjla atabılır mısın ?
ben de bir ara deli gibi dil öğrenme hevesine girmiştim ama korece bana zor gelmişti bırakmıştım.

Ben cok uzak bi ulkede yasiyorum hem abu dabi veya dubai aktarmali gidiyoruz 3-4 saat bisey degil zaten ucagin yerini bulana kadar 1 saat geciyor cok buyuk havaalani. Vize filan istenmez transit gecislerde

rahatladim.. yarin firma birde elciligi arayayim. internette okudum. cok kafami karistirdilar. baska ucaga bindiklerinde dubaide degilde abu dabi de transit vizesi istiyorlarmis. oyle yazmislar.

vaayy şansa bak :)) Allah tamamına erdirsin. korelıler pek bır sevımlı oluyorlar.bu arada hangı sıte bu mjla atabılır mısın ?
ben de bir ara deli gibi dil öğrenme hevesine girmiştim ama korece bana zor gelmişti bırakmıştım.

evet cok zor korece. hala tam ogrenemedim. gidene kadar. kelime calismasi yapacagim. o dil ogrenme sitesinde cok yakin 2 koreli abim ve ablamda oldu. cok yardim ettiler ordayken. abilerim bi suru hediye almislardi oraya gittiimde ve birde kankam. kanka olan koreliyle ayni mahalleden ciktik. ama ben hic girmemistim onu :) koreceyi ondan ogreniyorum. ama sapiklari da cok zor. hatta bizim bazi turk erkekleri orayada dadandilar. bizdeki erkeklerde daha sapik korelilerde var.. onlara dikkat etmek gerek.

evet cok zor korece. hala tam ogrenemedim. gidene kadar. kelime calismasi yapacagim. o dil ogrenme sitesinde cok yakin 2 koreli abim ve ablamda oldu. cok yardim ettiler ordayken. abilerim bi suru hediye almislardi oraya gittiimde ve birde kankam. kanka olan koreliyle ayni mahalleden ciktik. ama ben hic girmemistim onu :) koreceyi ondan ogreniyorum. ama sapiklari da cok zor. hatta bizim bazi turk erkekleri orayada dadandilar. bizdeki erkeklerde daha sapik korelilerde var.. onlara dikkat etmek gerek.

sen benım kankımsın bundan sonra :)) hehe şaka bir yana hemen hemen aynı seylerı yasamısız ama ben oyle abı abla falan bulamadım ben de mı sıkıntı vardı acep

Canım ben dubai aktarmali maldivlere gittim. Vize dediği şey uçaktan inince eline 2 kağıt veriyo. Bu yani. Ama 15dolar ödemesi vardı ve tur şirketi önceden ödemişti. Dubai havalimanı öyle büyük ki içinde metro falan var:oha: zaten bi ara kaybolduk. Sende sıkılmazsın beklerken:KK45:

Canım ben dubai aktarmali maldivlere gittim. Vize dediği şey uçaktan inince eline 2 kağıt veriyo. Bu yani. Ama 15dolar ödemesi vardı ve tur şirketi önceden ödemişti. Dubai havalimanı öyle büyük ki içinde metro falan var:oha: zaten bi ara kaybolduk. Sende sıkılmazsın beklerken:KK45:

abu dabi aktarmali yaziyor. evet dubaide yokmus. vize. ikisi farkli sehir sanirim. dubai ve abu dabi. :) bn yinede gitmeden iyicene arastirim.

Damat adayının ailesiyle tanışmak için Koreye gideceğim.
Ordan birlikte istanbula dönüş yapacağız.
Uçak biletlerine baktım ve aktarmasız uçuşlar 2500 ün üzerinde.
Bizde yarı fiyatına aktarmalı uçuş bulduk.
Abu Dabi de 3-4 saat kadar bekleme yapıp diğer uçağa bineceğim.
İnternetten araştırdım ama, girişte vize istiyormuş. acaba Türkiyeden de istermi vize?
vize isterse alması uzun sürermi. Temmuzda Gideceğim. Şimdiden başvurayımmı.
Daha önce aktarmalı uçuş yapanlar varmı.
Gitmeden önce vize sorunu çıkarmı?
Koreye vize istemedikleri için sorun yok. Şimdi Arapemirliklerinde kalmiyim tek başıma :KK57:

Birsürü soru sordum. az kaldığı için hem heyecan hem de korkum var. Tek başıma gittim. ama aktarmalı hiç gitmedim ve . 3-4 saat orda tek başıma diğer uçağı bekleyeceğim.. dönüşte tek olmayacağım için sorun yok. Ama inşallah vizem yok diye sınır dışı etmezler.

aktarmali ucuslarda ulkeye giris yapmayip, iki ucus arasindaki sureyi zaten duty free'de geciriyorsunuz. sizin icin eglenceli dahi olacaktir. detayli bilgi icin Abu Dhabi'nin araci vize kurumunu arayin. en saglikli bilgiyi oradan alacaksinizdir.

pegasusla ucmamak lazim yakinda tuvalet kullaniminda da para alacaklar diye korkuyorum ben
Thy avusturya ucaginda fazla kilonuz varsa para odemiyorsunuz cunku kabul edilmiyor bagajiniz ona buna itelicem diye gezinip duruyorsunuz :D en azindan bagaj parasi odeyip gecmek daha mantikli geldi bana :)

Tatlim shanghai ucusumu dubai uzeri aktarmali yapmistim 2014 yilinda transit gecis yaptigin icin sikinti yoktu.. ama mevzuat ne oldu bilgim yok ondan sonrasi icin..

Back
X