Abu Dabi'de aktarma yapanlar varmı?

:KK70: bir keresinde Geri dönüşte benim çocuğun içtiği suyu yanıma almıştım. hatıra kalır. Nasıl bir sapıklıksa bendeki. el bagajlarının olduğu yerde adam geri çevirdi çantamı felan açtı. Kokladı baktı Su yasak dedi.. Su şişemide attı. nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm hala aklım o su şisesinde :KK43:
hatırlıyor musun bilmem. Amerikalı bir çocuk köreye gidiyor. oteldeki bayrağı hatıra olsun diye alıyor ve araştırıyorlar bayrak nerede diye. cocukda bayrak çıkıyor. bu sene başında çocuk ömür boyu hapis cezası aldı. ve yıllardan beri orada tutukluydu.
içim çok acımıştı o çocuğa.

hatırlıyor musun bilmem. Amerikalı bir çocuk köreye gidiyor. oteldeki bayrağı hatıra olsun diye alıyor ve araştırıyorlar bayrak nerede diye. cocukda bayrak çıkıyor. bu sene başında çocuk ömür boyu hapis cezası aldı. ve yıllardan beri orada tutukluydu.
içim çok acımıştı o çocuğa.

kuzey kore orası. Güneyde pek öyle bir şey yok :D

Gelin olup gidersen birgun isimlerini soylerim yabancilik çekmezsin. :KK66: kocalarina çayı alıştırmışlar aksam oturmasina gidip çay içiyorlar. :) bence simdiden bi hesap aç ve bak sonucta kore gelini olacaksin :)

Bir tane arkadaşım söylemişti. Korenin Türk gelinleri diye ama ondan başkası varsa bende hesap açıp bakayım..

demin sordum işte sana hangi köreye gidiyorsun die... kuzey cok dehşet verici de...

Güneyde öyle.. Belki katı kuralları yok ama bu şekilde.. Bence güney daha kötü.. hepsi en güzel en başarılı olma peşinde ve en çok intihar eden ülkeler arasında.. :( benim çocukta sınav sistemleri yüzünden bir sürü bunalım geçirdi. Hep en yüksekte olmak istiyorlar. güney daha kötü :(

Güneyde öyle.. Belki katı kuralları yok ama bu şekilde.. Bence güney daha kötü.. hepsi en güzel en başarılı olma peşinde ve en çok intihar eden ülkeler arasında.. :KK43: benim çocukta sınav sistemleri yüzünden bir sürü bunalım geçirdi. Hep en yüksekte olmak istiyorlar. güney daha kötü :KK43:
hım kardeş sen gene iyi düşün. git gör de iyi düşün. hep en yüksekte olmak isteyen adam yarın istediği yükseklikte olmaz ise intihar mı edecek ? ego ve kompleks kötüdür. türk veya koreli fakr etmez.

hım kardeş sen gene iyi düşün. git gör de iyi düşün. hep en yüksekte olmak isteyen adam yarın istediği yükseklikte olmaz ise intihar mı edecek ? ego ve kompleks kötüdür. türk veya koreli fakr etmez.
Şu ana kadar egosunu pek farketmedim. Sadece hayalindeki mesleği istiyor. Onun içinde bu sene sınavı kazanırsa olacak. Aynı kpss gibi..

Güneyde öyle.. Belki katı kuralları yok ama bu şekilde.. Bence güney daha kötü.. hepsi en güzel en başarılı olma peşinde ve en çok intihar eden ülkeler arasında.. :KK43: benim çocukta sınav sistemleri yüzünden bir sürü bunalım geçirdi. Hep en yüksekte olmak istiyorlar. güney daha kötü :KK43:

Bilemedim, bu kafadan biriyle mutlu olmak zordur bence. Iyice tanımadan, ölçüp biçmeden karar verme. Ben de yabancı biriyleydim yakisikliysa itirazım yok tabi:dondurma: ama iyice ölçüp biç derim. Uzakdoğu kafası başta Japonlar olmak uzere garip bir kafa. Başta aman ne kibar ne şeker ne yumusak adamlar diyorsun ama sonra şeytan ayrıntılardan ortaya cikiyor.

İnşallah değişmemiştir.
Yanılmıyorsam en son geçen Eylül'de Hongkonga gittiğimde bu şekildeydi. Aktarmadan sonra yeni bindiğim uçak Bangkok'ta stop yaptı ama orada 3 saat beklememize rağmen uçaktan inmemize izin verilmemişti mesela.Emirates'i ve bilet almayı düşündüğün firmayı bir arayıp sormak lazım, belki kızların dediği gibi diğer hava yollarında durum değişiyor olabilir...

Bilemedim, bu kafadan biriyle mutlu olmak zordur bence. Iyice tanımadan, ölçüp biçmeden karar verme. Ben de yabancı biriyleydim yakisikliysa itirazım yok tabi ama iyice ölçüp biç derim. Uzakdoğu kafası başta Japonlar olmak uzere garip bir kafa. Başta aman ne kibar ne şeker diyorsun ama sonra şeytan ayrıntılardan ortata cikiyor.

evet tipi yerinde boyu posu hatta bu adam bana nasıl bakar diye çok şaşırmıştım ilk başlarda :D
ama bence hiç kibar değil.. utangaçta değil. bildiğin odun.. Hareketleri bizim türklere benziyor. Yada ben onu kendime benzettim.

evet tipi yerinde boyu posu hatta bu adam bana nasıl bakar diye çok şaşırmıştım ilk başlarda :KK70:
ama bence hiç kibar değil.. utangaçta değil. bildiğin odun.. Hareketleri bizim türklere benziyor. Yada ben onu kendime benzettim.

Japonlar çok çok kibar.

Koreli hiç tanımadım.

Çinli erkekler çok kaba saba, Koreliler de bunlara çekmiş herhal:eğlence:

Yanılmıyorsam en son geçen Eylül'de Hongkonga gittiğimde bu şekildeydi. Aktarmadan sonra yeni bindiğim uçak Bangkok'ta stop yaptı ama orada 3 saat beklememize rağmen uçaktan inmemize izin verilmemişti mesela.Emirates'i ve bilet almayı düşündüğün firmayı bir arayıp sormak lazım, belki kızların dediği gibi diğer hava yollarında durum değişiyor olabilir...

ben uçak değişikliği yapacağım. abu dabideki havaalnında uçak inecek sonra başka uçağa geçiş yapacağım. Ama hava alanı dışına çıkmazsam vize istemezler sanırım.

Aktarmalı uçuşlarda transit geçiş yapacağınız için vize istenmez.zaten dış hatlar bölümünden çıkamayacaksınız bile.isterse 24 saat sürsün orada beklemeniz yinede vize istemezler.

Vaayy arkadaş insanlar tanışmaya Koreye gidiyor. Bize yine Recep İvedikler,öküzümsüler falan :KK76:
Oyyy ben nerelere gidem :halay:
GDragon biz kk olarak bayrakları astık canım merak etme sen güle güle git :KK45:

Back
X