Abu Dabi'de aktarma yapanlar varmı?

havalimanindan cikmadiginiz suece sorun olmaz, eger tereddutunuz varsa konsolosluklarini yada bilet almayi dusundugunuz havayolu sirketinide arayabilirsiniz.

havalimanindan cikmadiginiz suece sorun olmaz, eger tereddutunuz varsa konsolosluklarini yada bilet almayi dusundugunuz havayolu sirketinide arayabilirsiniz.
yarın öyle yapacağım. İnternette okuduklarım kafamı karıştırdı ..

Yuh o nedir?? Kebap mı yapıyorlar hayvanla ri nedir???
kebap değil bazı ülkelerden nasıl tohum, böcek vb. sokmak kaçırmak yasak ise buraya hayvan sokulması yasak. kanunlarında gelen hayvanı öldürmek varmış.
ama kore miydi onu bilemedim. geçmiş zaman ohahaa yuu olmuştuk da. kore miydi? bilemedim....hımm hımm

Eti ziyan etmez kebap eder bunlar bence

HUUvv korelı damattt..
konuyla ilgılı bılgım yok ama merak ettım..
ilk gıdısın mı koreye

HUUvv korelı damattt..
konuyla ilgılı bılgım yok ama merak ettım..
ilk gıdısın mı koreye

yok ikinci olacak. Daha bilet almadım. aktarmalı alacağım. Temmuz yada eylül de gideceğim. hangisi daha iyi olur karar veremedim :)

hangi koreye gidiyorsun ? hangisine gidiyorsan sakın bu bende hatıra olsun diye birşeyi alma. sakın sakın.

bir keresinde Geri dönüşte benim çocuğun içtiği suyu yanıma almıştım. hatıra kalır. Nasıl bir sapıklıksa bendeki. el bagajlarının olduğu yerde adam geri çevirdi çantamı felan açtı. Kokladı baktı Su yasak dedi.. Su şişemide attı. nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm hala aklım o su şisesinde

Bu aralar koreye gelin gidip instagramda baya takipçisi olan bayanlar var. Orda bulusup gün falan yapıyorlar.

Onu bilmiyorum. İnstagram kullanmıyorum. ama yapmaları iyi olmuş.
Gelin olup gidersen birgun isimlerini soylerim yabancilik çekmezsin. kocalarina çayı alıştırmışlar aksam oturmasina gidip çay içiyorlar. :) bence simdiden bi hesap aç ve bak sonucta kore gelini olacaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…