Abur cubur belasi

Benimde fazla kilom var ama bitirene kadar ugrasmam evdekileri hatta gunlerce yemedigim de olur... yemedigimde de gayet guzel uyuyabilirim :)) Allah yardimcin olsun

Kizlar iyiki bu konuyu acmisim iyiki yazismisim sizinle cok faydasi oldu bana. Bakin size bugun yasadiklarimi anlatim
Sabah kalktim kahvalti hazirliyom kardesimde yanimda dolabi bi actim halley var inanin birden reflex mi nedir bilmuyorm birden gozl3rim acildi ow halley hemen yemem lazim ama bunu ben demiyorm beynim diyo farkettim onu sonra birden kendim3 geldim dur kizim napiyosn kendine gel sen iradelisin guclusun manyakmisin dedim. Normalde olsa onu kahvaltidan once bi isirikta depmistim agzima. Ve suan yeminle canim istemiyo duruyo dolapta ama alipta yiyesim yok. Kardesime sorudum istermisn diye yok abla ya ne halleyi sabah sabah dedi canim istemiyo dedi. Test etmek icin sormsutum anormalim ben yaaa ama galiba hatami sayenizde yenecem. Sonra kahvaltida ekmege surulen cikolata vardi kardesim birazcik surdu ben normalde birazcik degil baya baya kahvaltimi onunla yapardim ama yeminle bi lokma bile almadim cunku kizlar sunu farkettim yedikce yiyesim geliyo ya hep ya hic. Ve ben inanilmaz karar verdim kurtulcam bu bagimliliktan minnacik bile agzima tatli bisey almicam.pazara gittim orfa halkali tatlilarfan kesin alirfim valla goruncr dusman gormusum gibi baktim alasim gelmedi yencem olum seni dedim. Yazcam kizlar buraya neler hissettigimi

Sabah ogle aksam bol protein ve salata agirlikli dolu dolu öğünler ye.acikmazsin.ara ogun olarak tarcinli yogurt ye.insulin direncin filan varsa dengeler.ana ogunlerinde mumkun olduğunca sekeri azalt.ben yumurta peynir zeytin domates salatalik olan kahvalti yapinca 3saatte acikiyorum.bunlara 1tatli kasigi bal eklersem 1saatte acikiyorum.dusun artik

Evet haklisin aynen artik bal dahi yok tatli adina hic bisey yok hayatimda cikardim bitti gitti. Tarcinli sut yogurt bunlari yicem yeter artik yeteeeer biktim su abur cubur bagimliligimdan kilolarimdan incecik olmak istiyorm irem dericiyi dinledim nasil zayiflamis ne guzel masallah

Eve halley almayın kime ne faydası var?
Bizim evde tek bitter çikolata( kakao oranı en yüksek olan)var. Almıyoruz başka birşey.
Şeker bağımlılık yapar.
O döngüyü bir kırarsanız canınız basit şeker içeren şeyleri istemeyecek. Yedikçe yiyorsunuz kısır döngü.
Unutmayın şeker en tatlı zehirdir!

ben de çiğköfte bağımlısıyım diyete girdiğimden beri yemiyorum ve delirmek üzereyim aklıma çiğköfte geldikçe ağzım sulanıyor çok zor çok

Aynen oyle canim artik daha bilincli yiyorm kesinlikle bi cay kasigi bile yemicem inanilmaz karar aldim cunku devami hep geliyo bi cay kasigi bi tatli kasigina donuyo sonra yemek kasigina zaten sonra suursuz gibi yiyosn kaptiriyosn kendini en iyisi hiic yememek onu anladim. Bu sekil hic denememistim bide boylr yapcam anca bu sekil unuturum

ben de çiğköfte bağımlısıyım diyete girdiğimden beri yemiyorum ve delirmek üzereyim aklıma çiğköfte geldikçe ağzım sulanıyor çok zor çok
Ben ne duymustum biliyomusn ne kadar dogru emin degilim de cig koftenin icinede bagimli yapan bi madde atiyolatmis ki ogrenciler surekli alsin diye ben uni deyken bende baya takmistim cigkofteye evlendikten sonra pek aramadim

Bravoo sana Böyle devam et; 2-3 haftaya tartıdaki o değişimi görünce kendinle acayip gurur duyacaksın. Eve de almayın abur cubur

Ben ne duymustum biliyomusn ne kadar dogru emin degilim de cig koftenin icinede bagimli yapan bi madde atiyolatmis ki ogrenciler surekli alsin diye ben uni deyken bende baya takmistim cigkofteye evlendikten sonra pek aramadim
MSG ya da aroma artırıcı der bazı paketler. MS'in nedeni olduğunu söylüyorlar.

Aslında beş para etmez yiyecekleri, beynin çok lezzetli olarak algılamasını sağlıyor. O aromalı cipslerin hepsinde mutlaka var, çiğ köftede de vardır.

Bravoo sana Böyle devam et; 2-3 haftaya tartıdaki o değişimi görünce kendinle acayip gurur duyacaksın. Eve de almayın abur cubur
Ayy cok mutluyum kurtulcam sayenizde cok destek oldunuz saolun. Yok canim kesinlikle almicam kararliym bide alip almamak artik sorun olmamali cunku cikolata gorunce sakin olmayi ogreniyorum hemen icimden konusuyorum kendimi teselli ediyorum gulup geciyorum. Bu onemli benim icin yoksa illaki evde olmasa baska yerde cikacak karsima. Zafer benim olcak insallahh

Aynen oyle yiyosun zaten agzinda tadi kalmiyp kii hic birinin hepsi benim dusmanim artik

Ben de yiyemem midem bulanır. Hazır yaş pasta hele ki mahvediyor. Kendim yaparsam yiyebiliyorum. Benim metabolizma da tuhaf geliyor bana niye midem bulanıyor diye.

Nasil mideniz bulaniyo ki hep merak etmisimdir ne dusunuyosnz da bulaniyo
Düşünceden değil yedikten sonra bir tuhaf oluyorum. Mideye gittiği anda bulaniyor midemin içinde dönüp duruyor sanki. Keşke yemeseydim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…