Demekki bunye meselesiDüşünceden değil yedikten sonra bir tuhaf oluyorum. Mideye gittiği anda bulaniyor midemin içinde dönüp duruyor sanki. Keşke yemeseydim diyorum.
Tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin❤Diyetteyken tatlı istediğim zaman kahvaltılık gevreklerin çikolatalısını yiyorum. Bir de gofret yerine tahıllı barlar var, tavsiye ederim. Markaları aklımda değil, tahıllı bar çok çeşit var, diğeri kellogs K sanırım.
Evet aynen ortasini bulamiyorum bende hic yememeye karar verdim tadini unutmam lazimYa ye ya da yeme ortası yokki biraz iradeli olmazsan bu konu canini sıkar cok.
ne kadar doğru bilemiyorum ama biz genelde hep evde yaparız zatenBen ne duymustum biliyomusn ne kadar dogru emin degilim de cig koftenin icinede bagimli yapan bi madde atiyolatmis ki ogrenciler surekli alsin diye ben uni deyken bende baya takmistim cigkofteye evlendikten sonra pek aramadim
Zaten eve bayadir almiyodum kardesim gelene kadar ama ben hep tatli pesindeydim cikolata yoksa bal bal yoksa hurma o yoksa baska bisey. Ama anladm artik sorunumu tatliyi yedikce devami geliyo canin surekli tatli istiyo ben onu bilmiyodum. Bygun hic yemedim tatli biseu hicte aramadimmmeve almasaniz olurmu ?
Heee ozaman baska :) benim gorumcemde tatliyi sevmez ama cigkofte hastasi ona dogum gununde cigkofte pastasi yapmislardine kadar doğru bilemiyorum ama biz genelde hep evde yaparız zaten
bunye sekere aliisk olmadigi için mide kendiliginden bulaniyor biz bulandirmiyoruzNasil mideniz bulaniyo ki hep merak etmisimdir ne dusunuyosnz da bulaniyo
Ema aslında yenebilir. Ama arkadaş 80 gramlık paketlerden 2 tane yiyormuş. 160 gram ediyor ve cidden fazla. 40 gram bitter falan yese tamam. Koca bir pastayı tek günde yiyormuş, 1 kavanoz balı 3-4 günde falan. Yani şekerle bir sıkıntısı var.Sanırım çikolata yemeyen insan yok , hep yedikten sonra
rüya gibiydi derim
kim vazgeçebilir ki?
Ema aslında yenebilir. Ama arkadaş 80 gramlık paketlerden 2 tane yiyormuş. 160 gram ediyor ve cidden fazla. 40 gram bitter falan yese tamam. Koca bir pastayı tek günde yiyormuş, 1 kavanoz balı 3-4 günde falan. Yani şekerle bir sıkıntısı var.
Yani sınırı bilse sıkıntı kalmayacak. Yani ben de pasta yerim, gözüm dönerse biraz büyük bir dilim alırım ama tüm pastayı yiyemem. Zaten tatlı bir süre sonra içini kıymaya başlar insanın ve tiksindirir. Yani bana öyle oluyor. Baldan ve şerbetten pek hoşlanmıyorum nedense. Sütlü tatlılar neyse de şerbet olayı üfff.
Lokum, badem şekeri, çikolata, helva gibi şeyleri yerim mesela. Kahvenin yanına, birkaç parça alırım bazen. Yani o birkaç parçada kalmasına özen gösteriyorum. İleri gitmemeli. Böyle az az olunca gözün de dönmüyor, özlemediğin için saldırma durumun olmuyor. :)
Evet mantikli simdi anladim :)bunye sekere aliisk olmadigi için mide kendiliginden bulaniyor biz bulandirmiyoruz
dun arkadas salep yapti, ben nomal almamda içmemde oyle hazir seyler
acayip sekelri geldi, iki yudum aldim birakdim koca bardak kaldi ama napayim çok sekerliydi içiliecek gibi deildi
ama benden sonra iki kisi içti sekeri normal çok deil dediler
onlar ayni br çaya benim attigimin 4 kati seker atiyor ordan ghesap et neden bulandi midem :)
Beni baya bi ozetlemissn aynen oyleydimm ama artik daha bilincliyimmmEma aslında yenebilir. Ama arkadaş 80 gramlık paketlerden 2 tane yiyormuş. 160 gram ediyor ve cidden fazla. 40 gram bitter falan yese tamam. Koca bir pastayı tek günde yiyormuş, 1 kavanoz balı 3-4 günde falan. Yani şekerle bir sıkıntısı var.
Yani sınırı bilse sıkıntı kalmayacak. Yani ben de pasta yerim, gözüm dönerse biraz büyük bir dilim alırım ama tüm pastayı yiyemem. Zaten tatlı bir süre sonra içini kıymaya başlar insanın ve tiksindirir. Yani bana öyle oluyor. Baldan ve şerbetten pek hoşlanmıyorum nedense. Sütlü tatlılar neyse de şerbet olayı üfff.
Lokum, badem şekeri, çikolata, helva gibi şeyleri yerim mesela. Kahvenin yanına, birkaç parça alırım bazen. Yani o birkaç parçada kalmasına özen gösteriyorum. İleri gitmemeli. Böyle az az olunca gözün de dönmüyor, özlemediğin için saldırma durumun olmuyor. :)
Aynen kesinlikle bi lokma bile yemicemmmKendini tut eve asla alma bir paket bile. Bir ara bende çok yiyordum artık frenledim kendimi. markete gittiğimde o reyonları teğet geçiyorum kafamı çevirip bakmıyorum bakarsam alırım diyeevde olmayınca alışıyor Sun bir süre sonra. Kuruyemiş çekirdek falan al onlar iyi idare ediyor :)
pastadan kat kat iyi vallaHeee ozaman baska :) benim gorumcemde tatliyi sevmez ama cigkofte hastasi ona dogum gununde cigkofte pastasi yapmislardi
Tabikide iyidir en azindan vucudumuzun ihtiyac duydugu seylerpastadan kat kat iyi vallayanında salatası turşusu ayranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?