Abur cubur belasi

Birakan varmi ki aceba cikolatayi cok sevipte tamamen birakan azcik bile yemeyen cok merak ediyorm
Ben varim. Deli severim, evde olmayinca kakaoya toz seker katip kasikladigimi bilirim. 1 ay sifir seker tuketirseniz bunyeniz bir daha asla aramiyor.

Ayrica ham cikolatalar var, hic seker icermeyen, arada yenilebilir.

Yok onlari bayadan beri yemiyorum pirinc yerine bulgur yiyorm beyaz ekmek almiyorm kepek aliyorm bak onlara alistim inan hic aramiyorm

Ben de aynıyım bişey almayınca da sürekli mutfağa gidip of yiyecek bişey yok deyip geri dönüyorum o günlerde çok sinirli oluyorum.Resmen bağımlılık.

Ben varim. Deli severim, evde olmayinca kakaoya toz seker katip kasikladigimi bilirim. 1 ay sifir seker tuketirseniz bunyeniz bir daha asla aramiyor.

Ayrica ham cikolatalar var, hic seker icermeyen, arada yenilebilir.
Harbi biraktinmi ama bir ay 1 lokma bile yemedin dimi yani tamamen unutacaksin tadlarini belki ozaman unutrm bitti artik benim icinde canim yemitorm bende

Ayrıca sigrayaı 1 günde bıraktım ama aur cuburu bırakamıyorum duygusal açlığımı bastırıyorum bir şekilde.

Nasil bi bela bu ki resmen alkol sigara dan beter bissey icinde kafein var ondan bagimlisi oluyoz

Eve sokma o zaman unutulup gidiyor. Abur cubur dolabi yapma kendine sakın. İçlerine neler neler koyuyorlar raflarda ömrü uzun olsun diye düşün.cornflex muz bal karistir ye kriz gelirse. Faydali ve kalorisiz yiyeceklere yönel.

Nasil bi bela bu ki resmen alkol sigara dan beter bissey icinde kafein var ondan bagimlisi oluyoz
Gerçekten alkoldan sigaradan daha zor benim için ..O mide bulanmasını ben hiç anlamazdım yani bir insanın nasıl midesi bulanabilir ki abur cuburdan derdim hamilelikte oldu Allah bana gösterdi Resmen herşeyden tiksindim ama doğum yapınca eski günlere döndüm

Harbi biraktinmi ama bir ay 1 lokma bile yemedin dimi yani tamamen unutacaksin tadlarini belki ozaman unutrm bitti artik benim icinde canim yemitorm bende
Evet, inan 1 ay bile sart degil, 3 hafta belki. Ya ben ne deli yerdim goflet, biskuvi, kek...ama 1 ay bir tek kesme seker bile tuketme, sonra pastanin en alasi tezgahta dursun, gida olarak bile algilamiyorsun, birak caninin cekmesini.

Hatta bayramda kendimi odullendiricem diyordum, ama insanlara ayip olmasin diye ufacik tatlinin tadina baktigimda ogurme hissi geliyordu. Seker kesinlikle bagimlilik, yoksa verdigi zevk yok.

Ciddimsn canim ya bak bunlari okuyunca inanilmaz hirslaniyorm bende yemicem soz veriyorm herkese inanki

Ciddimsn canim ya bak bunlari okuyunca inanilmaz hirslaniyorm bende yemicem soz veriyorm herkese inanki
Cok ciddiyim, mutlaka yap sekersiz 1 ay. Hem bak iradeni denemek icin bir firsat olacak. Bugun yemicem, bugun de yemicem diye bak olaya. Sonra bir bakmissin aklina bile gelmiyor hic

Saglikli gunler dilerim. :)

Bende abur cubur duskunuydum mesela bı cesite takiyordum diyelimki gofret bı markanın paket paket bı hafta yerdim ama sonra yüzüne bakmazdim . Genelde şekerli paket gıdalar tuketiyorsan emin ol bağımlılık yaratıyor , ama yaklaşık 1 ay hiç yemezsen evede almazsan unutuyorsun geçiyor hatta ben bayadir tatlı bile yemiyorum puding gibi sütlü tatlılar yiyorum. Allah'a şükür hareketliyim öyle çok kilo derdim olmadı ama sagligimiz açısından şekerli şeyler çok tehlikeli dediğim gibi 1 ay sabret unutacaksin zaten , evede misafir gelsede paket alma kendin kek poğaça yap geçiştir

Insallah yemicem canim ve burda surekli paylascam durmumu

Şeker o kadar zararlı ki bildiğimiz zehir , imkanın varsa spora başla spor yaptığın için belki vicdan yaparsın yemezsin .
Zamanla zaten o istekler gider, yaklaşık 1 yıldır cips yemiyorum aklıma gelse bile bana bi yararı yok 10 dklık mutluluk peki sonrası ? Bunları düşün

Aynı ben.
Evde bi çikolata varsa sürekli aklımda olur. Almayayım diyorum yememek için ama bu seferde gece neden almadım diye kendi kendimi yiyorum.
Hamileyken daha beterdim. Uyuyamıyodum gece sürekli aklımdaydı. Bi tek gazlı içeceklerden uzak durabildim. Bi oturuşta bir kilo fıstıklı sarma yedim düşünün artık.
Eve kola girmişse 2.5 litrede olsa o bitecek. Mandalinalı freshayı seviyorum 6 lı paket alıyorum. 6 sınıda bi günde içiyorum. Bi tanede olsa bitiyo 10 tanede olsa.
Ben durduramıyorum kendimi.
Sürekli bunlardan yesem hiç yemek yemesem ömür boyu şikayet etmem.
Şuan kilo problemim olmadığı için çok üzerinde durmuyorum ama ilerde ne olacağım belli gibi

En azindan kilo problemin yok ben neyime guvenip yiyosam ama biraktim artik bitti cikolata hayatimdan cikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…