Abur cubur belasi

1 kilo fıstıklı baklava yiyip miden sağlam kaldıysa masaaaallah bide kilo problemim yok demişsin o dahada ilginç :) ama bu kadar asirilikta kilo almasanda sağlığından olacaksın gibi gençlikte pek etki etmiyoda yaşlılıkta çekersin benden demesi

Sürekli abur cubur yemek bir hastalık bence. Şekerin mi düşüyor ne oluyor ya da o çikolataların cipslerin içinde bazı maddeler var çok yediğin için bağımlılık gibi olmuş. Benim hiç midem almaz. Eşim tam tersi sürekli yer ama çok zararlı olduğunu anlatamıyorum bir türlü

Hamileydim onu yediğimde. işin ilginç yanı bulantım bittiği andan doğuma kadar deli gibi yedim yinede tüm değerlerim normaldi. 30 kilo aldım zaten.
Hepsini verdim geri.
Metabolizmam hızlı sanırım. Hamilelik dönemini saymazsak şuan en kilolu halimdeyim. O da 170 boya 54 kilo.
50 nin üzerine çıkmışlığım yoktu önceden.
Yinede böyle kalmayacağını biliyorum. Ne kadar zararlı olduğunuda biliyorum ama gerçekten engel olamıyorum. Şuan bile uykum var ama eşimin gelmesini bekliyorum çünkü çikolata getirecek ve bu gün hiç yemesim. Üstüne reglim aşeriyomuş gibi canım istiyo

Eve almayın bari paket şekerli şeyler hadi tuzlu bisküvi falan yesen bu kadar neysede bu kadar çok şekerli gıda tüketmek Canan Karatay duysa senin yerine kalp krizi geçirirdi :))

her tatlı yediğinde yada meyve yediğinde(çünkü meyvede de früktoz var) bir kaç kaşık yoğurt yada 1 çay bardağı süt için...protein devam etmeyi engelliyor...diyetisyen tatlı krizlerinde bunu önermişti......

Eve almayın bari paket şekerli şeyler hadi tuzlu bisküvi falan yesen bu kadar neysede bu kadar çok şekerli gıda tüketmek Canan Karatay duysa senin yerine kalp krizi geçirirdi :))
Çok denedim ama her adım başı market olunca baya zor oluyo kendini tutmak :)
Bu gün almadım güya ama dayanamadım eşiöe söyşedim gelirken al diye.
Çocuğum görüpte alışmasın diye ondan gizli yiyorum kaçak göçek. İnşallah bırakırım.

İnşallah hayatm tam birakamasanda azaltmaya çalış yani , yazdıklarını okuyunca gözlerime inanamadim bende şuan hamileyim ama azıcık fazla yesem midem patlicak gibi oluyor , senin mide o kadar şeyi nereye aldı oda ilginç :))

Aynı dertten muzdaripiz tek bir çaresi var bilinç altını uyarmak 1 paket çikolatayı yesen ne olur yemesen ne olur sağlığa bir yararı var mı aksine zararı var yiyorsun ve en fazla 2 dakika sonra tadı bile gidiyor ağzından aldığın kalori ve zararını bırakıyor sadece ben böyle düşünerek yendim bu hastalığı çok inatçı bir insanım dir el mi yaman bey mi diyorum adeta psikolojimle savaşıyorum 30 gr. Lık şeyler için unutma canım insanın en önemli şeyi şu hayatta sagligi

Bebek için tedavi görüyorm ben. Eşimle sakalasıyoruz bazen diyo nasip olursa çocuğumuz olsa sen ona aldıklarımı yicen falan diye

Yaaaa bak guzel bi bilgi tesekkur ederim

Aynen canim yaa dizlerime bacaklarima ayaklarima heryerime eziyet ediyorm ve bu yasimda guzel guzel civil civil giyinmem gerekirken giyinemiyprm canim istemiyo uzuluyorm

o dankek ve evde sekerli ne varsa at cope, kola varsa dok lavaboya bak nasil rahatliyorsun.
bn tatli severim ama baktim sinirimi asiyorum, o paketi firlatir atarim cope, bidaha da almam eve cunku biliyorum yine cope gidecek.
islenmis hicbir gida yararli degildir, sen dankek popkek agaci gordun mu hic? Topraktan geleni ye, onlar bizim dna miza uygun

Eft teknigini baska birsey için ogrenmis ve uygulamistim. Eger sabirla yaparsaniz ve kendinize guvenirseniz işe yarayacagina çok inanıyorum. Daha cok gencsiniz bu bagimliliktan kurtulmalisiniz. Ileri yaslarda çok fazla hastaliga sebep olur

Konuyu özellikle takip edeceğim. Bir çözüm bulursanız bende uygulamak isterim. Aynı sorun bende de var. Benim sadece abur cubur değil yemekte de öyle. Sofradan doyup kalksam da eğer sevdiğim bir yemekse muhakkak onu bitirmeden uyuyamam. Gece erken bile yatmış olsam bir ara uyanıp onu yer öyle uyurum. Cips, puding vs. bağımlılıklarımı anlatmıyorum bile. Bana insülin direnci için doktorum hap vermişti ama başka rahatsızlıklarımda vardı. O hap bana baya iyi geldi ve epeyce bir kilo verdim çünkü iştahımı çok kesmişti. Sizin bahsettiğiniz o yöntemi de nette bir araştırayım.

Bugun ilk gunum niyetli gibi bakiyorm herseye sanki oruc tutuyomusm gibi boyle denicem bakalim hic yemicem 1 yil

Konu sahibi bnde senin gibiyim o cikolata olsa yemeden durarmam asla yanliz degilsn bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…