1 kilo fıstıklı baklava yiyip miden sağlam kaldıysa masaaaallahAynı ben.
Evde bi çikolata varsa sürekli aklımda olur. Almayayım diyorum yememek için ama bu seferde gece neden almadım diye kendi kendimi yiyorum.
Hamileyken daha beterdim. Uyuyamıyodum gece sürekli aklımdaydı. Bi tek gazlı içeceklerden uzak durabildim. Bi oturuşta bir kilo fıstıklı sarma yedim düşünün artık.
Eve kola girmişse 2.5 litrede olsa o bitecek. Mandalinalı freshayı seviyorum 6 lı paket alıyorum. 6 sınıda bi günde içiyorum. Bi tanede olsa bitiyo 10 tanede olsa.
Ben durduramıyorum kendimi.
Sürekli bunlardan yesem hiç yemek yemesem ömür boyu şikayet etmem.
Şuan kilo problemim olmadığı için çok üzerinde durmuyorum ama ilerde ne olacağım belli gibi
Hamileydim onu yediğimde. işin ilginç yanı bulantım bittiği andan doğuma kadar deli gibi yedim yinede tüm değerlerim normaldi. 30 kilo aldım zaten.1 kilo fıstıklı baklava yiyip miden sağlam kaldıysa masaaaallahbide kilo problemim yok demişsin o dahada ilginç :) ama bu kadar asirilikta kilo almasanda sağlığından olacaksın gibi gençlikte pek etki etmiyoda yaşlılıkta çekersin benden demesi
Eve almayın bari paket şekerli şeyler hadi tuzlu bisküvi falan yesen bu kadar neysede bu kadar çok şekerli gıda tüketmek Canan Karatay duysa senin yerine kalp krizi geçirirdi :))Hamileydim onu yediğimde. işin ilginç yanı bulantım bittiği andan doğuma kadar deli gibi yedim yinede tüm değerlerim normaldi. 30 kilo aldım zaten.
Hepsini verdim geri.
Metabolizmam hızlı sanırım. Hamilelik dönemini saymazsak şuan en kilolu halimdeyim. O da 170 boya 54 kilo.
50 nin üzerine çıkmışlığım yoktu önceden.
Yinede böyle kalmayacağını biliyorum. Ne kadar zararlı olduğunuda biliyorum ama gerçekten engel olamıyorum. Şuan bile uykum var ama eşimin gelmesini bekliyorum çünkü çikolata getirecek ve bu gün hiç yemesim. Üstüne reglim aşeriyomuş gibi canım istiyo
Çok denedim ama her adım başı market olunca baya zor oluyo kendini tutmak :)Eve almayın bari paket şekerli şeyler hadi tuzlu bisküvi falan yesen bu kadar neysede bu kadar çok şekerli gıda tüketmek Canan Karatay duysa senin yerine kalp krizi geçirirdi :))
İnşallah hayatm tam birakamasanda azaltmaya çalış yani , yazdıklarını okuyunca gözlerime inanamadim bende şuan hamileyim ama azıcık fazla yesem midem patlicak gibi oluyor , senin mide o kadar şeyi nereye aldı oda ilginç :))Çok denedim ama her adım başı market olunca baya zor oluyo kendini tutmak :)
Bu gün almadım güya ama dayanamadım eşiöe söyşedim gelirken al diye.
Çocuğum görüpte alışmasın diye ondan gizli yiyorum kaçak göçek. İnşallah bırakırım.
Yok artk o kadar da yapamamBen asiri dayanamazsam cigneyip tukuruyorum. Yesem de tukursem de his ayni nasilsa, daha az seker almis oluyorum :)
Aynı dertten muzdaripiz tek bir çaresi var bilinç altını uyarmak 1 paket çikolatayı yesen ne olur yemesen ne olur sağlığa bir yararı var mı aksine zararı var yiyorsun ve en fazla 2 dakika sonra tadı bile gidiyor ağzından aldığın kalori ve zararını bırakıyor sadece ben böyle düşünerek yendim bu hastalığı çok inatçı bir insanım dir el mi yaman bey mi diyorum adeta psikolojimle savaşıyorum 30 gr. Lık şeyler için unutma canım insanın en önemli şeyi şu hayatta sagligiKizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
Hahahaha evet gebertirdi yada beni vururdu kesin kufur ederdi :)Eve almayın bari paket şekerli şeyler hadi tuzlu bisküvi falan yesen bu kadar neysede bu kadar çok şekerli gıda tüketmek Canan Karatay duysa senin yerine kalp krizi geçirirdi :))
Yaaaa bak guzel bi bilgi tesekkur ederimher tatlı yediğinde yada meyve yediğinde(çünkü meyvede de früktoz var) bir kaç kaşık yoğurt yada 1 çay bardağı süt için...protein devam etmeyi engelliyor...diyetisyen tatlı krizlerinde bunu önermişti......
Hahaha oda iyiymis :)))Ben asiri dayanamazsam cigneyip tukuruyorum. Yesem de tukursem de his ayni nasilsa, daha az seker almis oluyorum :)
Aynen canim yaa dizlerime bacaklarima ayaklarima heryerime eziyet ediyorm ve bu yasimda guzel guzel civil civil giyinmem gerekirken giyinemiyprm canim istemiyo uzuluyormAynı dertten muzdaripiz tek bir çaresi var bilinç altını uyarmak 1 paket çikolatayı yesen ne olur yemesen ne olur sağlığa bir yararı var mı aksine zararı var yiyorsun ve en fazla 2 dakika sonra tadı bile gidiyor ağzından aldığın kalori ve zararını bırakıyor sadece ben böyle düşünerek yendim bu hastalığı çok inatçı bir insanım dir el mi yaman bey mi diyorum adeta psikolojimle savaşıyorum 30 gr. Lık şeyler için unutma canım insanın en önemli şeyi şu hayatta sagligi
Kizlar bakin evde dankek var buyuk paket normalde onu simdiye coktaan bitirmjstim ama aldim onu önume baktim bktim baktim gozlerimj kapattim amacinn ne senin dedim afrikadakj veya yoksul cocuklari dusundum hedefimi dusundum inanin tekrar gozlerimi actigimda bi gr bile yiyesim gelmedi tekrar koydum dolaba
Bugun ilk gunum niyetli gibi bakiyorm herseye sanki oruc tutuyomusm gibi boyle denicem bakalim hic yemicem 1 yilKonuyu özellikle takip edeceğim. Bir çözüm bulursanız bende uygulamak isterim. Aynı sorun bende de var. Benim sadece abur cubur değil yemekte de öyle. Sofradan doyup kalksam da eğer sevdiğim bir yemekse muhakkak onu bitirmeden uyuyamam. Gece erken bile yatmış olsam bir ara uyanıp onu yer öyle uyurum. Cips, puding vs. bağımlılıklarımı anlatmıyorum bile. Bana insülin direnci için doktorum hap vermişti ama başka rahatsızlıklarımda vardı. O hap bana baya iyi geldi ve epeyce bir kilo verdim çünkü iştahımı çok kesmişti. Sizin bahsettiğiniz o yöntemi de nette bir araştırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?