Aç kalarak günde 1 kilo vermek 20 gün sonunda 20 kilo

nazdncr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
1
2
28
Arkadaşlar hiç kimsenin tavsiye etmediği bir yöntem olmasına rağmen bugün itibariyle bu diyete başlıyorum.Kilolarımdan yıllardır çok şikayetçi olmamama rağmen 17 yaşında 50 kiloları kadar gördüm. Fakat sınav senemde dışardan fast food beslenmeden kaynaklı 40 kilo aldım.Evet yanlış duymadınız tam 40 kilo. Bu az bi rakam değil. Üstelik hızlı sonuç almak istiyorum. Açlık diyeti yaparak ve gunde 1 saat oryantal dansı ile 5 litre su ile günümü tamamlamaya çalışıcam. Hepinize sonuçları yazarım. ARTIK KİLOLAR DERT OLMASIN TATLIŞLAR!

Bu söylediklerini bir diyetisyene söylemiş olsa idin kızılcık sopası ile döverdi seni :-D

Merhaba her ne kadar yanlis oldugunu bilsemde bende ayni yontemle zayiflamaya calisiyorum. 6 gun oldu baslayali ve 4 kilo verdim simdiden. Ama normalde yemek yerken kendimi kaybederdim simdiyse yesil cay icerek acligimi bastiriyorum. İnsallah su sinav kilolarindan bi an once kurtulabiliriz

Ben yiyorum herseyden ama cok az yedigim icin kilo veriyorum galiba. Sadece corba salata yiyorum eger sevdigim bi sey varsada sadece tadina bakiyorum. Ve 7 gunde 5 kilo verdim he bide bi saat yuruyorum gunde

Bu şekilde verdiğiniz kilo fazlasıyla geri döner size, benden söylemesi.

Arkadaslar burayi uye olan olmayan bir suru insan okuyor, kusuruma bakmayin haddimi astiysam ama lutfen iyi ornek olalim. Peki bir gun aç kalacaksin bir hafta aç kaacaksin ne olacak biliyor musun? Metabolizman iyice yavaslayacak, sen hicbir sey yemedigin icin yemekleri ozleyeceksin ve canina tak ettiginde yemeklere geri doneceksin lakin metabolizman yavasladigi icin bu defa daha cok kilo alacaksin. Sinav kilosu diyorsunuz, gencecik vücutlariniza yazik canlarim. Her seyden vucudunuzun ihtiyaci olan besinleri alarak 40 kiloyu 1 senede 2 senede verirsen kalici olur hem de saglikli olur. Lutfen bu yazdiklarima kulak verin. Ben de 88,5 kilo ile diyete basladim, 3 ayda 10 kilo gitti hop 78,5 oldum, boyle boyle verecegim insallah.
Hizli kilo verilmez arkadaslar, mucize diyet diye bir sey yoktur.
Lutfen saglikli beslenerek kilolarinizdan saglikla kurtulun, sizlere bir abla tavsiyesi, bu kadarini da soylemek bir sorumluluktur diye dusunuyorum...

Arkadaşlar hiç kimsenin tavsiye etmediği bir yöntem olmasına rağmen bugün itibariyle bu diyete başlıyorum.Kilolarımdan yıllardır çok şikayetçi olmamama rağmen 17 yaşında 50 kiloları kadar gördüm. Fakat sınav senemde dışardan fast food beslenmeden kaynaklı 40 kilo aldım.Evet yanlış duymadınız tam 40 kilo. Bu az bi rakam değil. Üstelik hızlı sonuç almak istiyorum. Açlık diyeti yaparak ve gunde 1 saat oryantal dansı ile 5 litre su ile günümü tamamlamaya çalışıcam. Hepinize sonuçları yazarım. ARTIK KİLOLAR DERT OLMASIN TATLIŞLAR!

Merhaba!

Ben de sınav senemde çok kilo almıştım. Senin dediğini yaptım. Yazın yaklaşık 15-20 günde aşırı spor, aşırı az yeme ile 15 kilo verdim. Sonra ne oldu biliyor musun? Sonra kendime hakim olamamaya başladım, aşırı bir yeme isteği geldi.... Ve aynen hepsini geri aldım, üstüne de eklendi. Çatlaklar oluştu.

Biliyorum çok istiyorsun hemen gitsinler... Ne kadar çok istediğini inan çok iyi biliyorum... AMA YAPMA. Çünkü emin ol, geri gelecekler.

Diyetisyenler ayda 4-5 kilo diyor. Hadi bilemedik daha çok sporla 6-7 olsun. Sınırın bu olsun. Daha fazlası o verilenlerin çok kısa zamanda geri alınmasına yol açar, ve vücudunu çatlaklarla mahvedersin. SABIR GÖSTER, 40 kilo mu vereceksin.. 7-8 ayda hallolur, ve 7-8 ay çabuk geçen bir süre! Düzgün bir diyet yaparsan, metabolizman yavaşlamaz hızlanır. Ama aç kalarak vücudunu mahvedersin, ayrıca bir süre sonra saçların, tırnakların, kısacası her yerin kırılmaya, bozulmaya başlar... Çünkü sağlık gidiyor....

Vazgeç! Ve dengeli bir diyete başla! Tavsiyem; bir diyetisyene git. Ben de 40 kilo vermeye çalışıyorum, ayda 5 kilo vererek ama...İstersen yaptıklarımı yazabilirim sana...

Kendine çok iyi bak

X