Aç olduğum zamanlar da bile hiçbir şey yemek istemiyorum,yiyemiyorum..

burkirist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
22
0
86
İstanbul
milletin karnı tok gözü aç olur ben açlıktan geberıyorum ama canım hiç bişe istemıyor..karnım gurul gurul zorla uyuyorum çok kötü bi huyum var aç olan bi insan ne bulursa yer ya ben tam aksı özellikle çok aç olduğum zaman çok sevdiğim bişeyler yıyıcem yoksa yemez öle uyurum

aaa aynı benn bende öyleyim yaa açlıktan ölsemde kalkıp bişey yemem illa sevdiğim olacak ki onu yeyim ne kötü huyumuz var ya ondan 22 yaşında 45 kilodayım

bende öyleyim,yemek yemem için karnım guruldamamalı yoksa yiyemiyorum..ne değişik huy yarebbim..

xxxx şurup iç şekerim gece kalkıp bile yemek yersin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bi zamanlar bende öyleydim bigün kan tahlili yaptırdım kansızlık olduğu çıktı iki yıla yakındır kan şurupları kullandım altı ay öncesine kadar doktor yine verdi ve inanilmaz şekilde iştahımı açtı ve sekiz kilo aldım altı ay öncesine kadar hiç iştahım yoktu şimdi maşallah ağzım durmuyo ha bire yiyorum sende yaptır belki böyle bi problem olabilir :97:

bende istiyrumm bndeee
yesem yesem kilo amasammm,ne mutlu olurdum

Son düzenleme:
evet evet sizlerden biriyim sanırım. kan şurupları kan iğneleri vitaminler kilo alma dıyetlerı...
hıcbırı bır ıse yaramıyor. 1,62 boya 39-40 kg yım
açlıktan ölsem yemek yememek için direniyorum, en sonunda tansıyonum falan dusuyo oyle yıyorum :S o zamanda vucut dengem bozuldugu ıcın bı kuru ekmek atıyorum agzıma bıraz peynır falan o kadar...
bakınca belkı bıraz komık gelıyo ama cok cıddı bır sorun bu kızlar ne yapsam ne etsem bılmıyorum.

xxxx surubu işe yarıo 1,5 ayda 55den 65 e cıktım ben bile kilo aldıysam herkes alır hatta birz kilo ver dienleri bile görüorum ben bu durumu hayal bile edemezdim umarım kilo almak isteyen herkes istediği kiloya ulaşır cok zor bilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
1.65 CİVARIYIM 38 BEDENİM YANİ ÖYLE AŞIRI ZAYIF DEĞİLİM AMA BEN DE AÇ OLSM DA YEMEK YİYEMİYORUM İNSAN SABAH KAHVALTISINDA BİLE KARPUZ YER MI

Tiyemiyorum ne kadar aç olsam da

senın yemeye yemeye miden küçülmüş. ALLAH göstermesin ama mıdendekı yemeklerı ögüten asit uzun süre mıden boş olusa mıdene hasar verir. bunun en yakın kötü örnegını tanıyorum ama morelını bozmamak için neler yaşadıgımızı yazmayacagım. bak ne yap bılıyo msun
sabah kahvaltını yap ve her 3 saatte bı aç olsanda olmasanda yemek ye saat tut.

ayy benim eski halim
açlıktan bütün organlarım birbirine yapışırdı sanki
ama bir lokma ekmek bile yiyemezdim
halim kaçardı yine yiyemezdim

o bahsedilen şurup aşırı uyku yapıyo onu geç
her gün pekmez ye
gerçekten iştah açıyo ve insanın yüzüne kan geliyo
ben şuan istediğim kilodayım çok şükür

Muhtemelen depresyondasın ve vücudun sana yarralı bulduğu şeyleri istemiyor. Psikolojik yardım alıp vücudun ve ruhunu barıştırmalısın.

aynennnnnnnnnnnnnn ben yaaa :84: :84:

bende oyleyim ya acliktan gebersemde istah yok ya sevdigim biseyi bile zorla yiyorum yani hayatta zevk icin yemek yiyemiyorum ya ... sadece hayatta kalmak icin yiyorum

Prakten surubunu deneyecegim insallah ise yarar istah aciyormus...
bide gun icinde surekli yemek lazimmis ben 2 ögün ancak yiyorum oda zorlaaaa

ama belirtiyorum şerbetli ağır tatlılar değil kızlar.. diyetsyenm ac olmasan bile sütlü tatlı ye aklına geldkce dedi

benim gibi olan hanımları görmek ne güzel aslında kötü ama :26:
en son sabah 10 da zorla bişeyler yedim hala bu saate kadar hiç birşey yemedim ...
kaç yıldır böyle 45 kiloyum ....açlıktan miden guruldasa da yemek görünce midem bulanıyor hiç tat alamıyorum...tüm gün yemek yemeyebilirim zorlamasam
akşam eşim kızdı yine ama zorla yedim ...tat felan da alamaıyorum zaten tahlillere göre hiç bişeyim yok bende anlamadım ...yıllardır böyle misafirlikte felan da yemeyince insanlar tuhaf tuhaf bakıyor bana :26:

Aynı problemi yaşıyorum tansiyonum fln düşçek bööle anca yicem ben yani ( bende 39-40 kiloyum çocuk gibi kahroluyorum yaaa ama bu forumda 1. etap kilo alma yarışamasınıa fln katıldım arada bi gaza geliyorum yiyorum oda ekemksiz fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…