- 6 Ağustos 2017
- 21
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi Endesslove
-
Ya ama.ne ara yapiyo arabaya ses kayit cihazi mi koysamAdam yalan atıyor gözün bu kadar mı kör oldu ya hu?
Her şey gayet açık ortada. İkinci bir telefonu var ve aldatıyor.. hayır bir de madem o değil kadın neden eşini tarif etsin? Şu an kendini inandırmaya çalışıyorsun ama üzgünüm gerçekler acıdır. Erkeklerin klasik yalanları işte arkadaşım telefonu falan filan!Ya ama.ne ara yapiyo arabaya ses kayit cihazi mi koysam
İşte eşinin sesine benzetmişsin dinleyeceğin yere kapatıyorsun telefonu hemen ee sonra acaba öyle miydi böyle miydi dersin. Fırsat ayağına gelmiş az biraz dinlesene.evet evliyim aramasamiydim begendim aradim.ben seni falan dedi
Ya resmen beynim durdu aptal gibi oldum dinleyemedimİşte eşinin sesine benzetmişsin dinleyeceğin yere kapatıyorsun telefonu hemen ee sonra acaba öyle miydi böyle miydi dersin. Fırsat ayağına gelmiş az biraz dinlesene.
Bu arada bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim durumu olmuş...
Arabaya kayit cihazi koymayi dusunuyorum baska sansim kalmadi .İşte eşinin sesine benzetmişsin dinleyeceğin yere kapatıyorsun telefonu hemen ee sonra acaba öyle miydi böyle miydi dersin. Fırsat ayağına gelmiş az biraz dinlesene.
Bu arada bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim durumu olmuş...
Ama getirdigi arkadasi ayni esime benziyrdu yani kadinin anlattigi gibiydi ama kadin esimin resmine evet bu dediHer şey gayet açık ortada. İkinci bir telefonu var ve aldatıyor.. hayır bir de madem o değil kadın neden eşini tarif etsin? Şu an kendini inandırmaya çalışıyorsun ama üzgünüm gerçekler acıdır. Erkeklerin klasik yalanları işte arkadaşım telefonu falan filan!
Ha eğer boşanacaksan bu işin peşine düş ama yok boşanmayacaksan boşa o kadar yüz göz de olma.
Eşin çıksa boşanacak mısın? Bunun cevabını ver.Ama getirdigi arkadasi ayni esime benziyrdu yani kadinin anlattigi gibiydi ama kadin esimin resmine evet bu dedi
Tabi ki bosanacagim isim olmaz o saatten sonra bunu da cok iyi biliyoEşin çıksa boşanacak mısın? Bunun cevabını ver.
Iyi de şu durumda devam etmeyecektir ki. Yani senin dikkatini cekti olay sakince sularin durulmasını bekleyecekArabaya kayit cihazi koymayi dusunuyorum baska sansim kalmadi .
Bu arkadasi kaza yapmis bunun arabaya koymuslar hersey oyle esimi gosteriyor ki ama ispat edemiyorum bir turlu icinden cikamadim ya ne yapacagim ya kafayi yemek uzereyimIyi de şu durumda devam etmeyecektir ki. Yani senin dikkatini cekti olay sakince sularin durulmasını bekleyecek
Ve evet esininde var bi numara. Ustelik evli arkadaşları ikinci tel kullaniyor esinin arabasi pis seyler dönüyor.
Yapmak istedikten sonra zaman bulur.
Ya kusura bakma ama her seye bi kilif bulmus esin. Peki bu esini aldatan adamlarla esinin ne isi varmis niye boyle pislige araci olmus her sey dogru olsa sirf bu yüzden afetmezdim ben.Bu arkadasi kaza yapmis bunun arabaya koymuslar hersey oyle esimi gosteriyor ki ama ispat edemiyorum bir turlu icinden cikamadim ya ne yapacagim ya kafayi yemek uzereyim
Bu arkadasi kaza yapmis bunun arabaya koymuslar hersey oyle esimi gosteriyor ki ama ispat edemiyorum bir turlu icinden cikamadim ya ne yapacagim ya kafayi yemek uzereyim[/QUOTE
Esinizin söyledikleri pek inandırıcı gelmedi.Yapacaginiz şey , her şey normalmis gibi davranip takip etmeniz.
Telefon bende degil arkadasi geldi aldi benim diye elin adami verdim bendeO hattın dökümünü çıkart.eşin evdeyken aranmış tamam arkadaşıdır...ama eşin evdeyken telefondan arama yapılmadıysa kısura bakma eşindir
Oyle yapiyorum normalmis gibi takip ediyorum arabaya kayit cihazi koycam rabbim buyuk insallah oysa bi sekilde karsima cikaracaktirEşinizin söyledikleri pek inandırıcı gelmedi.Yapacaginiz şey,herşey normal is gibi davranip takip etmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?