Acaba aldatiliyormuyum

Endesslove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
21
7
1
32
Arkadaslar isin icinden cikamiyorum unutamiyorum biraz uzun olabilir. 3 hafta once esim aksam gelirken beni arar ekmek istermisin diye sorar her zman yine aradi ama konusmuyor sonra arkadan ses geldi evet evliyim aramasamiydim begendim aradim.ben seni falan dedi ama ben sesi esime benzettigim icin dinleyemeden kapattim sonra 3 defa aradim acmadi bu acinca ben bagirdim falan 1 dakika sonra eve geldi firinin ordaymis sefiyle konusmus arabaya binip beni aramis sef tekrar seslenince tel arabada kalmis bu inmis ben dinlerkende kapi avildi kapandi oyle.sesler geldi gercekten de arabada seyit ve hasan vardi duraga birakacaktim seyitttir dedi ben inanmadim disariya ciktim bu evde kaldi neyse ertsi sabah arabaya baktim telefon var ama sifreli cevapsiz cagri vardi hemen nunarayi yazdim aradim kadin benim esimi tarif etti bana dunya basima yikildi . Esim gidip telefonun sahibi olan arkadasini getirdi tabiki telefonu da inkar etti adam ayni esim yuzugu disinin olmamasi gozunun renkli olmasi ama sorun su ki kadina esimin resmini attim evet bu dedi. Esimin arkadasi da osmaniyeden kacip gelmis kime yıkılsam diye ugrasiyor dedi.o telefonu esimin iki evli arkadasi ortak kullaniyormus guya adam diyo ki herseyi anlatamam olaylar karisik ama esinin alakasi yok diyor. Gelelim esime aksam disariya cikmaz telefonu ortada durur. Bi yere gidecekse ki mac olur genelde saatinde gider saatinde gelir. Aradigim zaman acar. Mesai bitince evde gekir direk. Hafta sonu hep beraberizz..yatak odasinda da problem yok. Arada bir supriz yaoar kucuk de olsa. Bilmiyorum ya hepsi tesaduf olabilir mi. Son 3 haftadir da suclu psikoloji gibi degilde ben cok uzuldugum icin beni mutlu edebilmek icin elinden geleni yapiyor. Sizinde fikrinzii almak istedim. Ve bu arada kendini ispat etmek icin bi suru seyde yapri ama ben hala inanamiyorum icimde hep bi suphe. Arada daha cok sey yasandi sizi sıkmamak icin hepsini yazmadim

Ya ama.ne ara yapiyo arabaya ses kayit cihazi mi koysam
Her şey gayet açık ortada. İkinci bir telefonu var ve aldatıyor.. hayır bir de madem o değil kadın neden eşini tarif etsin? Şu an kendini inandırmaya çalışıyorsun ama üzgünüm gerçekler acıdır. Erkeklerin klasik yalanları işte arkadaşım telefonu falan filan!
Ha eğer boşanacaksan bu işin peşine düş ama yok boşanmayacaksan boşa o kadar yüz göz de olma.

evet evliyim aramasamiydim begendim aradim.ben seni falan dedi
İşte eşinin sesine benzetmişsin dinleyeceğin yere kapatıyorsun telefonu hemen ee sonra acaba öyle miydi böyle miydi dersin. Fırsat ayağına gelmiş az biraz dinlesene.
Bu arada bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim durumu olmuş...

Ne ol
Ya resmen beynim durdu aptal gibi oldum dinleyemedim

Arabaya kayit cihazi koymayi dusunuyorum baska sansim kalmadi .

Ama getirdigi arkadasi ayni esime benziyrdu yani kadinin anlattigi gibiydi ama kadin esimin resmine evet bu dedi

Arabaya kayit cihazi koymayi dusunuyorum baska sansim kalmadi .
Iyi de şu durumda devam etmeyecektir ki. Yani senin dikkatini cekti olay sakince sularin durulmasını bekleyecek
Ve evet esininde var bi numara. Ustelik evli arkadaşları ikinci tel kullaniyor esinin arabasi pis seyler dönüyor.
Yapmak istedikten sonra zaman bulur.

Bu arkadasi kaza yapmis bunun arabaya koymuslar hersey oyle esimi gosteriyor ki ama ispat edemiyorum bir turlu icinden cikamadim ya ne yapacagim ya kafayi yemek uzereyim

Bu arkadasi kaza yapmis bunun arabaya koymuslar hersey oyle esimi gosteriyor ki ama ispat edemiyorum bir turlu icinden cikamadim ya ne yapacagim ya kafayi yemek uzereyim
Ya kusura bakma ama her seye bi kilif bulmus esin. Peki bu esini aldatan adamlarla esinin ne isi varmis niye boyle pislige araci olmus her sey dogru olsa sirf bu yüzden afetmezdim ben.
Kalbini degil mantigini dinle derim ben gercege anca oyle ulaşırsınız

Eşinizin söyledikleri pek inandırıcı gelmedi.Yapacaginiz şey,herşey normal is gibi davranip takip etmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…