Acaba aldatiliyormuyum

Yalanlar yalanlar.sakın inanma.hep arkadaşın üstüne atılır zaten böyle şeyler.arkadaşını arayın ya bana doğru düzgün anlat olanı biteni yada ben herşeyi karına anlatcam deyin.belki dökülür o zaman.o kadını arasaydınız olanı biteni anlatır heralde.

O buldugim numarayi aradim salak salak konustu celiskili bi dedigi digerini tutmuyor sadece esimi tarif etti esimin tek.disi yok yanda onu da ssoyledi kadin ben o zman inandim ama esimin telefonun sahibi dedigi arkadasinin da ayni yerde disi yok. Peki o kadin neden esimin resmine eminim buydu dedi. Diyo ki kadin bise yasamadik arakamdan geldi begendim seni dedi numara verdi bana diyo evli oldugunu bilmiyordum diyo ama yuzugu vardi diyo kadinda da var problem. Bi kere konusmuslar guya onda da ben duymusum

Ha bide bana numarayi at dedim sildim dedi aksam da esimin arakadasini o numaradan arayip birileri tehdit etmis esimin dedigine gore bu kizi calistiyormus iki adam kiz kacmis ellerinden kime kendimi yamasam diye ugrasiyormus

Kusura bakmayın ama bu aynı şunun gibi olmuş liseye giderken sigara içerdik paketi de annemiz görünce " aaa arkadaşımın evde saklayamıyor bana verdi bende duruyor " derdik.. Eşini sizi aldatıyor bir an önce bununla yüzleşin ve boşanın bence yuva yıkmak kolay değil biliyorum ama kabullenmek istiyorsanız o ayrı konu..

Canım akıl mantık işimi arkasından gitmişte bilmem ne.kim tanımadığı bi kadının arkasından gitmeye cesaret eder.var bişeyler altında bak.keşke telefonu vermeseydin.

Canım akıl mantık işimi arkasından gitmişte bilmem ne.kim tanımadığı bi kadının arkasından gitmeye cesaret eder.var bişeyler altında bak.keşke telefonu vermeseydin.
Diyorum ya esim o kadin arkadaslari hepsi celiskili bi yalan var ortada kadini tehdit mi ettiler anlamadim ki bilmiyorum delirmek uzreyim

Keske elimde kanitim olsaydi telefonu kapattmk yerine dinleseydim yada buldugum o telefonu ne olursa olsun vermeseydim

Kusura bakmayin lutfen kirici olmak istemem ama siz israr la kabule tmiyosunzu kanit olsa diyosunuz ama zaten yeterli kanita sahipsiniz.esinizin karakterini bilirsiniz ama 2.bi telefnla herturlu aldatabilirler ole size karsi tutumu ya da evden ise isten eve falan geliyo diyerekte emin olamazsiniz isten erken cikar gec gider yapar 1 saatlik is.lutfen bence kabul edin ve bosanin 15 gundur devam ediyo olmaniz bile kendi adima fazlasiyla raahatsiz edici.Allah buyuk ve zaten size gostericegini goztermis ole telefon yanlislikla falan kolay aramaz.

Ben herseyden çok hem eşinizin hem arkadaşının aynı yerde dişi olmayışına takıldım tesadüfe bak ayıptır sorması noldu ki böyle dişlerine
Ya kadin disi yoktu dedi benm esimin yuzune bakinca da direk disi dikkat ceker getirdigi adam da ayni yerde disi olamayinca sasirdim o yuzden yazdim

Esiniz hikaye yazıyor.Allah yardimcin olsun.Hic ama hiç mantıklı değil söyledikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…