• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aldatlyor muyum?

hem bu saatte nette ne işi var kocanın işe gitmiyomu gitsin yatsın benimki uyuyalı hanii oldu çayını içti iki lafın belini kırdık ohh gitti uyudu ilginç bi evlilik sizinki madem uyanık neden birlikte vakit geçirmiyosunuz birde bu yönden bakın eşim uyanıkken yada evdeyken onunla ilgilenirim birlikte paylaşımlarda bulunuruz 10 yıllık evliyim bu hep böyle oldu

cnm esim 1 kac aydır calısmıyor kriz dolayısıyla isten cıkarttılar is bakıyor o yüzden bu aralar evde ama zamanının cogunu pc basında geciriyor facebookta aynı odadayız görüyorum kimle konustugunu hep tanıdık akrabalar bu olaylar ne ara oldu anlamadım hersey konturolum altında oldugunu sanıyordum benim evde olmadıgım zamanlar biseyler karıstırıyor demek ben bundan bunu cıkartıyorum 2 mizin pc side aynı odada cunku kimle konustugunu görüorum hep buzamana kadar yanlıs bi olay görmedim net acısından iste tlf olayına kadar acaba netten deilde gercekte tanıgı birimi aklıma bir sürü soru geliyor hangisi bilmiyorum bu olayı ortaya cıkartamazsssam cıldırcam delikafaduldendelikafadulden

öncelikle geçmiş olsun..bence sende aldatıldıgına yada aldatma girişiminde bulunduguna eminsin ama inanmak istemiyorsun..seviyorsan devam et diyemeceğim kişisel gelişim kitabında okumustum aldatan erkeğe ikinci bi hak veriyorsunuz aldatması için diyordu..ama sadece eşinden olmayabilir suç..belki de senin ilgisizliğin onu yalnızlıga itti..offf kendim dertliyken sana yorum yazıorum...şöyle aldatan erkekleri görünce nşanlıma daha cok sahip cıkasım gelio ama yarın yüzüğü atmayı düşünüorm allah zordakilerin yardımcısı olsun.

yaa birazda zamana bırak sanki unutmuş gibi yap açık verir elbet eminim verir yani sen tedirgin olunca oda dikkatli davranır yani bu açıdan diyorum

öncelikle geçmiş olsun..bence sende aldatıldıgına yada aldatma girişiminde bulunduguna eminsin ama inanmak istemiyorsun..seviyorsan devam et diyemeceğim kişisel gelişim kitabında okumustum aldatan erkeğe ikinci bi hak veriyorsunuz aldatması için diyordu..ama sadece eşinden olmayabilir suç..belki de senin ilgisizliğin onu yalnızlıga itti..offf kendim dertliyken sana yorum yazıorum...şöyle aldatan erkekleri görünce nşanlıma daha cok sahip cıkasım gelio ama yarın yüzüğü atmayı düşünüorm allah zordakilerin yardımcısı olsun.

cnm sanada gecmis olsun neden atıyorsun bilmiyorum ama gecerl bi sebebin vardır elbet ben esime karsı hic bir zaman ilgisiz olmadım bunu laf olsun die sölemiyorum gercektende öyle tüm sevgimi ona verdim tabiri caizse derlerya sacımı süpürge ettim o sekil yani eger bu sevgide yetmiyorsa ona bende deil onda sorun var ben bunu anlarım ben artık aldatmasını da gectim bana karsı nasıl bukadar piskin oluyor onu anlamadım ama bunu cok fena bi sekilde ödicek onu sölim sanırım ben ona beni hic bizaman kaybetmicegi izlenimi verdim o yüzden bu kadar rahat ama bunun böyle olmadıgını anlamaı lazım farkında deil ama benim kaybedicek hic birseyim olmıcak bir tek hayal kırıklıgı ve aldatılmanın acısı bunu atlatırmıyım bilmiyorum ama grurumu bu kadar yerler altına atmam bi insanın iyi niyetligi bukadar sömürülmez babam hep beni saf kızım die severdi gercektende dogru ben biraz safım galiba kabul ediyorum:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

arkadaslar derdime ortak oldugunuz icin tekrar cok tesekkur ederim sanırım ben bi uyuyan güzelmisim uykumdan uyandım acıklamalarınız bana yaptıgım hataları gösterdi

eger kizi,kardesi olarak gorseydi senin yaninda konusma cesareti olurdu..
gizlisi saklisi olmazdi..
keske hic belli etmeden sabirli sekilde takibe alsaydin..simdi daha dikkatli davranacaktir..
gozunun icine soksanda inkar ederler.bende eski erkek ark.yakalamistim..
bana hep iyiydi benden vazgecmiyordu vs..(cok ilgili,fedakarim,guzelde bayanim.)
telefonunu acmamasi uyuyordum,sarjdaydi duymadim vs demesiydi.
hep inkar etti..cok ugrastim ve buldum..meger sabaha karsi barlardan geliyormus..
banada bari sevmiyorum derdi..gitmezdi..yapmadigim dedigi herseyi yapmis kisacasi..
resim,video yakaladim inkar etti,actim gordu kabul etti..
blof yaptim sandi sanirim..baska hatlarida cikti meydana baska msnde..
cok yikilmistim..kusura bakma aklima geldi birden..
sakin kendini suclama eger senden sikayetciyse dile getirseymis..erkekler ozgurlugu ve karsi cinsin ilgisini seviyor.
inkar etselerde begenilmek hoslarina gidiyor..

Son düzenleme:
ne yazıkki böyle yaşı ufak bazı kızlar kendinden büyükçe erkeklere ilgi duyuyor tv dede duyuyoruz okuyoruz evliyken ufak kızları kaçırıyolar bide ne akla hizmetse Allah ıslah etsin böylelerini.

baştan beri okudum.
eşim 16 yaşındaki kızla msn de görüşüyor, onunla ne paylaşabilir ki ses etmedim gibi birşeyu söylemişsiniz.
siz de eşinizle 17 yaşında evlenmişsiniz ama.
demek o yaşlarda kızlar da bayağı birşey paylaşabiliyor.
senin de eşinle aranda 6 yaş var..
ha 6, ha 10 bence farketnez.
hee bunları niye söylüyorum.
16 yaşında kızla 26 yaşındaki erkek birbirini hiç tanımadan msn den masumca yazışmaz.
bana bunun aksini kimse iddia edemez.
sen ipleri boşlamışsın, yaşı küçük yazışsın ne olacak diye.
ayol Türkiye sallandı 70 küsur yaşındaki Halis Toprakla 17 yaşındaki kız evlendi diye hiç mi duymadın..

neyse..
bu işin peşini bırakma bence..

Vallaha ben bu tür konularda erkeklere hicmi hic güvenmem....:delphin:

Cok gördük abicim diye sevdikleri kizlarla ne hatlar karistirdiklarini....:kahve:

Su yeni yetisen kizlarida anlayamiyorum...ne buluyorlar kendilerinden 10 yas büyük evli barkli adamlarda.....Sohbet edecekmis, konusacakmis...git yasina basina konumuna uygun olanlarla sohbet et....Annleri Babalari hicmi bu kizlarin cep telefonlarina bakmiyor? Kiminle görüstüklerini kontrol etmiyor yahu?

Esinin niyeti bencede hicte öyle masumhane degil güzelim....16 yasindaki bir kizla ne gibi derin sohbetler yapiyor cok merak ediyorum? :1closedeyes:

Kesinlikle bu konuda tavrini koy.....Bütün gün pc basinda citir arayisinda olacagina is güc baksin internetten....daha faydali olur...:kahve:

Cnm tek ÇÖzÜm al karŞına konuŞ
aksı halde kafanı kemırıp duracak
eĞer yoksa bıŞey msn Şıfresını versın
bana da ınandırıcı gelmedı hıÇ
abı kardeŞ olunmaz onlardan

eşiniz ne kadar özgür öyle..

ne sorsanız savuşturp cevap vermiyo seni ilgilendirmez diyor..

bu kdar rahat davranmasına sebep ne bilmiyorum ama bana pek iç açıcı gelmedi durum..

sık boğaz etmeden takibe devam edinki rahat açık versin..

ben olsam yaygara çıkarırdım o ayrı..

çok rahat biriymiş eşin gerçekten ne sorsan geçiştiriyor zaten bu bile belli ediyo bi terslik olduğunu o genç kızda ne sanıyor acaba maceramı yaşamak istiyor yazık ediyor kendinede sizede

ben kızın fotosunu gördüm ve bana rakip olacak bi güzelligi yok icim rahatlad biraz

bu rahatlığa şapka çıkartıyorum ben...olamaz heralde değilmi?bu iş bende inandırıcılığını yitirmiştir...

msn'ye program yüklet yazdıklarını okursun ispatlarsın.Ama bence eşin seni aldatıyor erkeğe yaş farketmez.Özelikle daha küçük yaştakilerden hoşlanıyolar açıklama yapmaması da ilginç sen aynı şeyi yapsan tepkisi ne olurdu eşinin acaba?

bunlar hiçte masum görüşmeler olmamış okuduğum kadarıyla.yanlış okumadıysam internette tanışmışlar, gerçek hayatta da görüşüyorlar.
hiiççç çirkinliğine bakma bunların maharetleri erkekleri cezbedicek kadar çok.
yerinde olsam o kızın abisi varmış bak.abisini bulur her bir haltı anlatırdım.
kocan da bundan sonra ayağını denk alır
o kızda evli erkeklerle aşık atamaz

GÜzellık yaŞ
farkedermı aldatmak ıÇın yaaa
benc herŞeyden Önce Çek karŞına adam gıbı konuŞ
herŞey eŞınde bıtıyo
yıne ŞÜphelenırsen baŞka ÇÖzÜm yolları ararsın artık

birincisi 16 yaşındaki kız nasıl cnm dior..
ikincisi bişe olmasa tlfları sana verir hemn savunmaya geçip kavga çıkarıo:(
bence araştır olayı

msj tam olarak suydu
cnm abim neti cekti k.b yarın grs iyigeceler

bence canım, abim neti çekti
diye yazılmış galiba internette felanmı konuşuyolaredı kızın abisi yakaladı?

offf canım ya inan üzüldüm bi süre kocanı gözetle bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
aldatma girişimi yada aldatıyor olabilir:sinifsinif:

ıçinde bulunduğunuz çelişki gerçekten zor bir yandan sevdiğiniz, güvendiğiniz, inandığınız eşiniz diğer yandan acaba beni aldatıyor mu, bunu yapar mı, doğruluğu var mı, varsa bunu nasıl yapar diye düşündüğünüz eşiniz...

Ama şu var ki anlattığınız kadarı ile eşinizin tavırları, hareketleri, konuşmaları, kaçamak cevapları bir işler karıştırdığının göstergesidir.
Benim nacizane tavsiyem yaşadıklarınıza rağmen çok zor belki ama daha sakin olmanız, ılımlı davranmanız, hatta eşinize daha fazla yaklaşmanız onu şaşırtacak şekilde davranıp kadınlığınızı kullanmanız ve olayın içeriğini daha rahat öğrenebilirsiniz gibime geliyor. Hem bu sayede belki de eşinizi de bu durumdan uzaklaştırabilir tekrar avucunuza alabilirsiniz. Çünkü çoğu erkek bu tür hataları şeytana uyup yapabiliyor Allah korusun hepimizin başına gelebilir hele ki ortamın bu kadar bozulduğu bir dönemde...
Tam tersini yaparsanız daha çok uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz. Yıkmak çok kolay iki kelimeye bakar ama kurmak gerçekten çok zor. Güzel şeyler yaşamışsınız sevmişsiniz.

Sizin aşırı tepkiniz eşinizi daha fazla sizden uzaklaştırıp karşı tarafa itebilir ki bu ister 16 yaşında ki olsun ister 26 yaşında ki biri olsun kim olduğu fark etmez.

Tabi bunlar benim düşüncelerim ve çok zor günler yaşadığınızı hepimiz kadın olarak anlıyoruz.

bende senin gibi düsünüyorum ama tutturdu aynı yataktamı yakaladın diyor bide aynı yatakta yakalasaydım diyorum azıma geleni sayıyorum aynı yatakta yakalarsan konus diyor evden cekip gidio konusamıyoruz dogru dürüst kacıyor devamlı

Vay...triplere bak sen....!!! :delphin:

O zaman sende erkeklerle mesajlas, telefonlas, görüs....birsey dediginde ayni yataktami yakaladin kocacim!! ayni yatakta yakalarsin konusursun dersin....
Bakalim o zamanda böyle rahat ve genis olabilecekmi?
Bu erkek milletinin bahaneleri hic bitmez, hem suclu hem güclü birde yag gibi üste cikmaya calisirlar....:kızgın:

Ayrica bu is güzellikle cirkinlikle alakali degil be canim...:delphin:

Hülya avsarda bana göre Ferayden bin kat daha güzeldi....:kahve:

Back
X