hem bu saatte nette ne işi var kocanın işe gitmiyomu gitsin yatsın benimki uyuyalı hanii oldu çayını içti iki lafın belini kırdık ohh gitti uyudu ilginç bi evlilik sizinki madem uyanık neden birlikte vakit geçirmiyosunuz birde bu yönden bakın eşim uyanıkken yada evdeyken onunla ilgilenirim birlikte paylaşımlarda bulunuruz 10 yıllık evliyim bu hep böyle oldu
cnm esim 1 kac aydır calısmıyor kriz dolayısıyla isten cıkarttılar is bakıyor o yüzden bu aralar evde ama zamanının cogunu pc basında geciriyor facebookta aynı odadayız görüyorum kimle konustugunu hep tanıdık akrabalar bu olaylar ne ara oldu anlamadım hersey konturolum altında oldugunu sanıyordum benim evde olmadıgım zamanlar biseyler karıstırıyor demek ben bundan bunu cıkartıyorum 2 mizin pc side aynı odada cunku kimle konustugunu görüorum hep buzamana kadar yanlıs bi olay görmedim net acısından iste tlf olayına kadar acaba netten deilde gercekte tanıgı birimi aklıma bir sürü soru geliyor hangisi bilmiyorum bu olayı ortaya cıkartamazsssam cıldırcam delikafaduldendelikafadulden