• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aldatlyor muyum?

ne kendini paranoyak et nede etini kemiren şüpheyle yaşa...
şphe insanı bitirir...durumun ciddi olduğunu kavramasını sağla,ciddi ciddide al karşına konuş....
ama asla kabulenmeyeceğini bilsin...

kızların dediklerini yaparken dikkatlı ol ama ...sen ne diye beni takıp ediyorsun diye bir tepkıyle karsılasabilrsin yoksa

cnm herseyde bı haır vardır düşük yapmışsın cok gecmiş olsun.eşin bu olaylar olmuş baskalarıyla ılgılenıosa,zaten babasız(ıLGıSıZ) bi çocuk doguracaktın ve sen doguma gıderken,logusayken,minik bebegınle ugrasırken bu adamın aklı 16 yasındaki minikte olcaktı

kendini uzme canım yaaaaaaa anlıyorum seni hemde cok iyi anlıyorum ...esine toz kondurmadıgın için hep iyiye yormussun ...

evt malesef öyle ama allah iste ben uyudummu bidaha hic kalkmam ama melekler dürttü kalk uykum hafifledi baktım esim usulca yatak odasının kapısını örtüyor pesinden gittik baktım tlf la konusuyor beni görünce kapattı benim amacım e konusuyor onu dinlemekti ama kahretsin gördü ama tüm n kayıtları silinmis hat deistigini anladım uyuyunca kalktım bide baktım hat var tüm güvenim yıkıldı sucluluk psikolojısındendi demek bana bu aralar cok iyi davranıyor 1 dedigim 2 yapmıyordu

esim bunu hemen anlar pc konusunda cok deneyimli heckerlik olayına meraklı böyle ayrıntılara cok dikkat ediyor zamanın yarısını pc de geciriyor bizim eve tamirci girmedi hic hep kendi tamir ediyor

olabilir, bende kendim tamir ediyorum hep, laptopumu sifir aldim, xp mi kendim yükledim, kablosuz baglantilarimida kendim yaptim, ve ben bilgisayrdan cok iyi anliyorum diyemem simdi, bu dediklerimi yani bir dosyayi acip bakip kapatmani kesinlikle anlayamaz canim inan

casus programini hic kullanmadim bise diyemicem veeee hakerlik olayina merakli olmak baska haker olmak baska haker olabilmek her yigidin harci deyildir, cok zeki olmak lazimki senin esin su arkadasim olayini dediginden beri ben pek te öyle tilki göremedim esini malesefkaydirigubbakcemile3:mymeka:

allah hakkımızda hayırlısını versin,
çok geçmiş olsun canım
bende 1,5aylık bir bebeğe sahibim allah uzun ömür versin,

ama baba ,eş şu dönemlerde çok önemliymiş bunu anladım,
ve hakkında hayırlısı buymuş
eşin babalığa hiçç hazır değil

evt malesef öyle ama allah iste ben uyudummu bidaha hic kalkmam ama melekler dürttü kalk uykum hafifledi baktım esim usulca yatak odasının kapısını örtüyor pesinden gittik baktım tlf la konusuyor beni görünce kapattı benim amacım e konusuyor onu dinlemekti ama kahretsin gördü ama tüm n kayıtları silinmis hat deistigini anladım uyuyunca kalktım bide baktım hat var tüm güvenim yıkıldı sucluluk psikolojısındendi demek bana bu aralar cok iyi davranıyor 1 dedigim 2 yapmıyordu

hadi iyi niyetli düsüneyimfisfisfis kizla abi kardes gibi görüsüyolar ama neden gece yarisi konusulur hatta sinsice kapiyi kapatir sonra sen yakalayinca telaslanip telefonu kapatirCADIARZU yok yok burnuma kötü kokular geliyor:sinifsinif:

allah hakkımızda hayırlısını versin,
çok geçmiş olsun canım
bende 1,5aylık bir bebeğe sahibim allah uzun ömür versin,

ama baba ,eş şu dönemlerde çok önemliymiş bunu anladım,
ve hakkında hayırlısı buymuş
eşin babalığa hiçç hazır değil

allah analı babalı büyütsün insallah

valla yok ya yanılıyosun falan demek isterdim ama anlattıklarından eşinin birinle yakınlaşma içinde oldugu belli ne boyuttu onu bilemeyiz ama tüm deliller onu gösteriyo üzücü ya bir yasta baş koy arkanı dön iş çevirsin umarım yanılıyoruzdur

hadi iyi niyetli düsüneyimfisfisfis kizla abi kardes gibi görüsüyolar ama neden gece yarisi konusulur hatta sinsice kapiyi kapatir sonra sen yakalayinca telaslanip telefonu kapatirCADIARZU yok yok burnuma kötü kokular geliyor:sinifsinif:

cnm o kizla konustugunu bilmiyorum kimle konustugunu bilmiyorum bilsem zaten 2 dk durmıcam ben o aksam kmle konustugunu bulamadım hatta el koydum ondan 2 gün sonra sabah esimin gercekte hep kullandıgı hatta msj geldi dedigim kız o ama ben yeni aldıgı benden sakladıgı hatla kimle konustugunu bulamadım bunu arastıyorum

sende eşinin aldattığını biliyorsun

ama şuan kabullenmek,inanmak istemiyorsun

bence aldatmak fiziken,bedenen yaşanmaz sadece

bende senin gibi düsünüyorum ama tutturdu aynı yataktamı yakaladın diyor bide aynı yatakta yakalasaydım diyorum azıma geleni sayıyorum aynı yatakta yakalarsan konus diyor evden cekip gidio konusamıyoruz dogru dürüst kacıyor devamlı

cnm o kizla konustugunu bilmiyorum kimle konustugunu bilmiyorum bilsem zaten 2 dk durmıcam ben o aksam kmle konustugunu bulamadım hatta el koydum ondan 2 gün sonra sabah esimin gercekte hep kullandıgı hatta msj geldi dedigim kız o ama ben yeni aldıgı benden sakladıgı hatla kimle konustugunu bulamadım bunu arastıyorum

heee pardon saat ilerleyince bazi seyleri tam kavrayamiyorum mirmirmirmirkaydirigubbakcemile3

bende senin gibi düsünüyorum ama tutturdu aynı yataktamı yakaladın diyor bide aynı yatakta yakalasaydım diyorum azıma geleni sayıyorum aynı yatakta yakalarsan konus diyor evden cekip gidio konusamıyoruz dogru dürüst kacıyor devamlı

Aldatma sadece aynı yata girincemi oluyomuş bak bak konuşmalara sinir oldum gece gece özrü kabahatinden büyük konuşmayı falan aldatma bile saymıyo bu adam :mymeka:

arkadaslar sanırım biriyle onusuyor pc de ben biraz tepesine dikiliyim sizin yorumlarınızı bekliyorum az sonra tekrar girip okurum yorumlarınızı bana yazıcagınız her türlü öneri benim icin cok önemli simdiden cok tesekkür ederim hepinize cok yardımcı oldunuz ben gidimde biraz konusmayı deniyim

evli barklı adam ufacık cocukla ne paylasır ne konusabilirki..hem cocuk olmasa bile evli bi adam eşinden gizli baska bi bayanla görüsmesi cok cok yanlıs.aldatmak sadece cinsel anlamda,baskasına asık olmakla sınırlı degildir..yalan söylemekte en büyük aldatmadır..senin esininde sana yalan(lar) söyledigi apacık ortada..

bugun gece yattıgında sakin kafayla soyle bir dusun neden benim esim okey odasına giripte bir kızın telf numarasını aldı diye ...sence birbirini hiç tanımayan insanların okey odasında tanısıp telf nu. vermeleri normal mı ? ve sonrasında konusmaları ? telf numaralarını vermelerindekı amac ne ?

aldatmaya sadece sex olarak bakılması cok sacma ...dusuncede bile olsa aldatma aldatmadır

hem bu saatte nette ne işi var kocanın işe gitmiyomu gitsin yatsın benimki uyuyalı hanii oldu çayını içti iki lafın belini kırdık ohh gitti uyudu ilginç bi evlilik sizinki madem uyanık neden birlikte vakit geçirmiyosunuz birde bu yönden bakın eşim uyanıkken yada evdeyken onunla ilgilenirim birlikte paylaşımlarda bulunuruz 10 yıllık evliyim bu hep böyle oldu

Back
X