Acaba asosyal miyim?

Bende senin gibiyim sanırım.
Nereye gidersem gideyim çok geç dönmiyim eve gidio uyuyayım istiyorum.
Ya da ne bileyim club falan hiç bana göre değil
Çok hareketli bir insan da değilim
Kendime yakın hissettiğim o kadr az kişi var ki onlar dışında kmseyle vakit geçirmek istemiyorum

Demek ki yalniz degil misim :) Peki evdeyken nasil vakit gecirirsiniz, sizi eve baglayan yapmayi sevdiginiz neler var? Ben tonla ugras bulabiliyorum kendime :KK51:

Kendinizi nerde rahat hissediyorsanız onu yapın.

Aynen oyle yapiyorum, mutlu oluyorum, tesekkur ederim

Yo tatlım ince düşünmek her zaman güzeldir kendimce :) bende severim öyle muhabetleri makara şamata bir yere kadar sonra sıkıyor :) kendi kafanda çevreler edin bence .

Tabii ki, gulmek eglenmek bir ihtiyac, oluyor arada bende bunun bir parcası olabiliyorum fakat dediginiz gibi kendi kafamdan cevre edinebilecegim insanlarla cekinmeden tanisiyorum universite ortamında adam gibi arkadas bulabilmek icin deneme yanilma yontemiyle afedersiniz masa masa gezmisimdir

Demek ki yalniz degil misim :) Peki evdeyken nasil vakit gecirirsiniz, sizi eve baglayan yapmayi sevdiginiz neler var? Ben tonla ugras bulabiliyorum kendime :KK51:
Ben photoshopla uğraşıyorum mesela
Ya da dizi film izliyorum
Hani beni 10 gün evde bıraksan gıkım çıkmaz herhalde otururum :) Ama bir yere kadar.
Eskiden daha asosyaldim. 1 yıl çalışmadım mesela hafta bir falan dışarı çıkardım gözlerim güneşe alışık değildi düşün artık
Mesela bende arkadaş konusunda aşırı seçiciyimdir. Belki de bu yüzden asosyal olabilirim
Çok az arkadaşım var taş çatlasa 3 yani :)
İnan bende böyle daha mutluyum kafam rahat içim rahat hiç bir sorunum yok.

Herkes ayni şeylerden zevk almak zorunda değil. Ben de genelde evde olmayi severim. Hatta kimi eşiyle disari cikmak ister ben evde film izlemekten hoşlanirim. Karakter meselesi.

Merhaba hanimlar, bu konuyu uygun bir yere acmak icin cok bakindim ama sonunda buraya geldim yazacaginiz dusunceleriniz benim icin deneyim niteliginde, objektif bir bicimde yargilayacaginiza eminim. 21 yasimdayim universitede agir bir bolumde baska bir sehirde okumaktayim, eylulden hazirana dersler, ortam vs derken sartlar zor degil ama bende kendimce mucadele ediyorum, genelde cevremde sosyal arkadaslarim var ve beni severler, nereye gitseler hep davet ederler fakat icimde hic eglenme duygusu yok, canim hep kendime vakit ayirmak, sevdigim seyler yapmak hatta ders bile calismak istiyor ama katiyen sosyal ortamlarda eglenemiyorum aklim hep evimde, bir an once gitsem de yatagima yatilsam dinlensem kafasindayim, eve hic gec gelmek istemiyorum, saat sinirim yok iken aileme ayıp olmasın diye en gec 12'de donerim, bu yaslar bir daha geri gelmeyecek farkındayim, ilerde evlenecegim belki de esim gezmeyi seven biri olmayacak cocugum olacak icimde ukte kalacak diye iyi degerlendirmek icin cok cabaliyorum bazen kendimi gercekten asosyal, isteksiz ve tembel goruyorum. Siz neler dusunuyorsunuz?
Seninle aynı yaştayım ve emin ol özellikle tatil günlerimde evden zorla çıkarım.Biraz yapı meselesi gibi geliyor bana.Ben de bir dönem kafaya takıp düşünmüştüm ama nasıl rahat ediyorsan öyle yap.Sonuçta arkadaşların var ve istediğin zaman onlarla vakit geçirebilirsin benim o da yok maalesef :( Benim okuduğum bölüm de ağır bir bölüm.Hele ki o dersler insanın beynini doldurunca dinginlik,huzur istiyorsun.Az insan,az ses,çok huzur mantığıyla evde olmayı tercih ediyorsun yani en azından ben öyle yapıyorum ;) Bence burada asosyallik bir durum yok hatta gayet düzgün ve hoş bir hayatın var :)

Ben photoshopla uğraşıyorum mesela
Ya da dizi film izliyorum
Hani beni 10 gün evde bıraksan gıkım çıkmaz herhalde otururum :) Ama bir yere kadar.
Eskiden daha asosyaldim. 1 yıl çalışmadım mesela hafta bir falan dışarı çıkardım gözlerim güneşe alışık değildi düşün artık
Mesela bende arkadaş konusunda aşırı seçiciyimdir. Belki de bu yüzden asosyal olabilirim
Çok az arkadaşım var taş çatlasa 3 yani :)
İnan bende böyle daha mutluyum kafam rahat içim rahat hiç bir sorunum yok.

Mesgul oldugunuz seyler insan kendini kaptirdigi zaman cok rahat saatlerini harcayabilecegi seyler o yuzden zamanın nasil gectigini anlamiyorsunuzdur bile, bende oyleyim az insan cok huzur gercekten :)

Herkes ayni şeylerden zevk almak zorunda değil. Ben de genelde evde olmayi severim. Hatta kimi eşiyle disari cikmak ister ben evde film izlemekten hoşlanirim. Karakter meselesi.

Evet artik bende yavastan bu isi karaktere bagliyorum

Seninle aynı yaştayım ve emin ol özellikle tatil günlerimde evden zorla çıkarım.Biraz yapı meselesi gibi geliyor bana.Ben de bir dönem kafaya takıp düşünmüştüm ama nasıl rahat ediyorsan öyle yap.Sonuçta arkadaşların var ve istediğin zaman onlarla vakit geçirebilirsin benim o da yok maalesef :KK43: Benim okuduğum bölüm de ağır bir bölüm.Hele ki o dersler insanın beynini doldurunca dinginlik,huzur istiyorsun.Az insan,az ses,çok huzur mantığıyla evde olmayı tercih ediyorsun yani en azından ben öyle yapıyorum :KK66: Bence burada asosyallik bir durum yok hatta gayet düzgün ve hoş bir hayatın var :)

Aynen bende boyleyim iste, bir yilin verdigi bir yorgunluk diyorum artik ben buna cunku beni anlayacagini bilerek yaziyorum ozellikle vizelerimi yuksek tutmaya calisirken kendimi cok kasiyorum bomba gibi oluyorum finallere dogru artik cok bunaliyorum, bedenen degil ama psikolojik olarak yorgunum yani bilirsiin. Boyle hissettigim zaman arkadaslarima sardigim zaman oldu ama aklim hep tek basima yapmak istediklerimde kaldigi icin onlarin tesiri cok az oluyor genelde :) Tesekkur ederim akranim olup sakin yasamayi seven bir insan buldum buralarda :21:

Mesgul oldugunuz seyler insan kendini kaptirdigi zaman cok rahat saatlerini harcayabilecegi seyler o yuzden zamanın nasil gectigini anlamiyorsunuzdur bile, bende oyleyim az insan cok huzur gercekten :)

Evet artik bende yavastan bu isi karaktere bagliyorum

Aynen bende boyleyim iste, bir yilin verdigi bir yorgunluk diyorum artik ben buna cunku beni anlayacagini bilerek yaziyorum ozellikle vizelerimi yuksek tutmaya calisirken kendimi cok kasiyorum bomba gibi oluyorum finallere dogru artik cok bunaliyorum, bedenen degil ama psikolojik olarak yorgunum yani bilirsiin. Boyle hissettigim zaman arkadaslarima sardigim zaman oldu ama aklim hep tek basima yapmak istediklerimde kaldigi icin onlarin tesiri cok az oluyor genelde :) Tesekkur ederim akranim olup sakin yasamayi seven bir insan buldum buralarda :21:
Ben de hem yaşıtım olan hem de benim gibi sakinliği seven birini bulduğum için çok mutluyum :) Ah vize dönemleri :( Haklısın bedenen olan yorgunluk çok ayrı beyin yorgunluğu daha bir ayrı açıkçası ağır bölümlerde okuyan bizim gibilerin pestili çıkıyor :(

Ben de hem yaşıtım olan hem de benim gibi sakinliği seven birini bulduğum için çok mutluyum :) Ah vize dönemleri :KK43: Haklısın bedenen olan yorgunluk çok ayrı beyin yorgunluğu daha bir ayrı açıkçası ağır bölümlerde okuyan bizim gibilerin pestili çıkıyor :KK43:

Bu konuda bende cok uzgunum ama maalesef...

Karakter meselesi. .
Kimi ev sevmez. .
Kimi dışarıyı . .
Derslerin var. .
kendi içinde yaşıyorsun. .
Rahatsız değilsen sorun yok. .

Karakter meselesi. .
Kimi ev sevmez. .
Kimi dışarıyı . .
Derslerin var. .
kendi içinde yaşıyorsun. .
Rahatsız değilsen sorun yok. .

Bana kalirsa bu durum sonsuza dek surebilir sıkıntı yok fakat asiriya kacildigi zaman sorun oluyor sosyal acidan kendimi zor durumda birakmak istemedigim icin kendimi itmek zorundayim

canın eve gelmek istiyorsa eve git yatmak istiyorsan yat boş ver asosyallik falan da olduğunu sanmıyorum öyle olsa arkadaşın olmaz ki nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa hiçbir şeye mecbur hissetme kendini

canın eve gelmek istiyorsa eve git yatmak istiyorsan yat boş ver asosyallik falan da olduğunu sanmıyorum öyle olsa arkadaşın olmaz ki nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa hiçbir şeye mecbur hissetme kendini

Evet cok fazla var acikcasi ama ustesinden gelinir bir sekilde tesekkurler

Tesekkur ederim, kendi isteklerimi goz ardi etmiyorum zaten :)

Aslinda eglenmemem icin hic bir sebep yok inanin, ortamimiz bir genc kizin eglenebilecegi kadar guzel oluyor ama dediginiz gibi evet yalniz olmak hosuma gidiyor yani ben alisveris yaparken bile ya da disarda isim varken de yanimda kimseyi istemem daha rahat ederim mesela bundan hoslaniyorum, arkadaslarimdan tam aksine cok keyif alıyorum, sosyal ortamda kendimi rahatsız hissetmiyorum bir yerde kahve icmek muhabbet etmeye bayilirim sadece cok kafa patlatan disko ortamlarina, canli muzik yerlerine giremiyorum sessizlik, sakinlik istiyorum benim icin karsimdaki insanla iletisim kurmak onemli o bulusmada, isin icine ses gurultu girince kimseyle konusamiyorum bile, boyle yerlere de cok sık gidildigi icin reddediyorum genellikle iste bu da benim hic evden cikmamama sebep oluyor

Bende ayni seyi dusunuyorum, ileriye donuk hareket etmeye de ozen gosteriyorum, dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim, beni coookk mutlu ettiniz degismemek icin ozen gosteriyorum

bence asosyal değilsin sadece eğlence anlayışın farklı, bence içinden geldiği gibi davran, herkesin böyle eğlenilir anlayışına uymak zorunda değilsin

Asosyal olduğunu düşünmüyorum. Ya arkadaşların kafa dengi değil, yada kendin ile vakit geçirmeyi daha çok sevdiğin için, yalnızlığı tercih ediyorsun.

eğlence anlayışı da zamanla değişebiliyor. ben de lisede ve üniversitede öyleydim. ancak hepsi bitip de iş hayatına atılınca, stresli anlardan sonra konser olur, canlı müzik olur hep öyle mekanlarda kendimi iyi hissetmeye başladım.

bunlar değişebilen şeyler o nedenle şu an canın ne isterse onu yap.

bence asosyal değilsin sadece eğlence anlayışın farklı, bence içinden geldiği gibi davran, herkesin böyle eğlenilir anlayışına uymak zorunda değilsin

Aynen oyle bu yuzden insanlarin beni anlayabildigini goruyorum yani bir arayis icinde olmadigimin herkes farkinda bu yuzden genelde su yere gidelim dedigimde kosulsuz kabul eden bir kitle de yok degil, eglence anlayisi konusunda nokta atisi yapmissiniz bazen bir mekana gittigimizde millet sabahlara kadar eglenmenin mevzusunu yaparken icimden "ama ben en gec 3'te uyurum" diye icimden dusunup tirnak yiyiyorum

Asosyal olduğunu düşünmüyorum. Ya arkadaşların kafa dengi değil, yada kendin ile vakit geçirmeyi daha çok sevdiğin için, yalnızlığı tercih ediyorsun.

Evet, hep boyleydim yani sonradan olan birsey degil fakat yasim ilerledikce daha da artiyor o konuda yalan soyleyemem

eğlence anlayışı da zamanla değişebiliyor. ben de lisede ve üniversitede öyleydim. ancak hepsi bitip de iş hayatına atılınca, stresli anlardan sonra konser olur, canlı müzik olur hep öyle mekanlarda kendimi iyi hissetmeye başladım.

bunlar değişebilen şeyler o nedenle şu an canın ne isterse onu yap.

İste bende gelecekle ilgili suphelerim var derken bunu kastetmeye calisiyordum, hizir gibi yetistiniz :) İlerde gercekten stresli zamanlarim olacak farkindayim, su an en guzel caglarim, kendime vakit ayirsam mutluyum ayirmasam kendim soyutlamis hissettigim icin bu ikileme girdim sadece bu yuzden danistim, yazdiklarinizi aklimin bir kosesine koydum, hepsini dozunda alacagim :)

Herkes sosyal olacak diye bir kanun yokki canım. Bende bazen yurtta tek başıma kalmayı çok isterim. Çünkü tek başıma hicbirsey yapmayıp sadece uyusam bile zevk alırım, kendinle baş basasin çünkü. Bunun asosyallik olduğunu düşünmüyorum. Yapımız böyle demekki bireyselligi seviyoruz daha çok

Back
X