o kısım cok ozel burdan anlatamam ama yani evet saglikli bi ailede buyumedımNasıl bir evde büyüdün. Bu hale durup dururken gelmemişsindir. Annen babanla ilişkin nasıl. Anne babanın birbiriyle ilişkisi nasıl.
farkındayım maalesefİrem annesinin yerini alamazsın.O annesini herşeyden çok seviyor.
evet benim de düüşünce yapım boyle kendım asla bunu yapmam ama basına gelsın ısterdım sanırım ama hayır ya bacagına bisi olmasın o kalecılık yapmayı cok seviyoDaha dün bir film izledim. Bir plastik cerrah, duygularına karşılık alamadığı kadının bacaklarını ve kollarını kesiyordu ki ona muhtaç kalsın. Ona minnet duysun. Kimse sana benim gibi bakamaz diyordu.
Yok artık dedim ya film yapacaz diye de bu kadar uçulmaz. Ama konunuzu okuyunca şok oldum. Resmen oradaki takıntılı adam sizin gibilerden esinlenilmiş,oysa konunuzu okuyana kadar gerçek olabileceğine ihtimal dahi vermezdim.
Allahım sevdiklerimizi sizin gibilerden korusun.
evet benim de düüşünce yapım boyle kendım asla bunu yapmam ama basına gelsın ısterdım sanırım ama hayır ya bacagına bisi olmasın o kalecılık yapmayı cok seviyo
sen burada yazdığın kadar umutsuz vaka değilsin. çileden çıkar mısın kendini kontrol eder misin diye sana özellikle tahrik edici cümleler kurdum.farkındayım maalesef
keske sizi yiyo olsam bunları hıssetmesemsen burada yazdığın kadar umutsuz vaka değilsin. çileden çıkar mısın kendini kontrol eder misin diye sana özellikle tahrik edici cümleler kurdum.
sınavı geçtin yeme bizi akşam akşam. sıkıntıların varsa dertleşmek istiyorsan dertleşelim ama korku filmi geçmez bize en azından bana
Düşmanımdır seniii kimmmm bulursaaa cana yakınnn annen bile okşasaaaaa benim bağrım kan oluuuurrrrannesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
bunları hissetseydin yazdığım cümleye kabullenmiş şekilde farkındayım demezdin öfkeden gözün dönerdikeske sizi yiyo olsam bunları hıssetmesem
...Düşmanımdır seniii kimmmm bulursaaa cana yakınnn annen bile okşasaaaaa benim bağrım kan oluuuurrrr
bilmiyorum cok sacma ama annesını sevmesı normal aslinda ben sacmaladım sanırım cünkü ona verdigi degeri kıskanıyorum cevresındekilere iyi davranmasını da kıskanıyorum bız sevgiliyken bana ben sadece senı eziyorum herkese iyi davranıyorum çünkü sana naparsam yapayim beni bırakamazsın demıstı sanırım o yuzden tum cevresını kıskanıyorum sıradan bi arkadası gibi bile olsam yeterdi evet sacma tum cevresı ölemez of ne diyom bende bilmiyom vallabunları hissetseydin yazdığım cümleye kabullenmiş şekilde farkındayım demezdin öfkeden gözün dönerdi
Bence farklı bir doktor araştırın sorunun derinine inilmemiş doğru tedavi yöntemi uygulanmamış olabilir size. O yüzden bu durumdasınız belki de. Kimseyi darp etmeyin, kimsenin de sizi etmesine müsaade etmeyin.o kısım cok ozel burdan anlatamam ama yani evet saglikli bi ailede buyumedım
farkındayım maalesef
Sen kendi anneni seviyor musunbilmiyorum cok sacma ama annesını sevmesı normal aslinda
pek degilSen kendi anneni seviyor musun
Annen ölürse tüm sevgini veremediğin için üzülür müsünpek degil
hayır o üzülür herhalde bana sevgisini veremedigi icinAnnen ölürse tüm sevgini veremediğin için üzülür müsün
Baban kardeşin yakın arkadaşın veya evcil hayvanın var mıhayır o üzülür herhalde bana sevgisini veremedigi icin
var hayvanım da kardesim de babam daBaban kardeşin yakın arkadaşın veya evcil hayvanın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?