kızlar ben adetli olduğum için bacaklarımı aldırmadım benimkinden uzak duruyodum hatta dün beni uyandırmaya çalışmış kaldır beni demiştim bende uyanmamışım uğraşmış benle acaba bacağımdaki tüyleri görüp benden mi uzaklaştı ya bi kere böyle olmuştu uzak davranmıştı bana ama Napim ya uzun çorap bile giydim yazın sıcağında ;( ya bana uzak davranıyor o böyle temizlik şeylerine çok dikkat eder ama Napim ya ;( of ;( içime dert oldu ;(
Ama uzak duruyor böyle ;(Hep biz dusunelim bu kılı tüyü be. Adamlar denize kazak giymis gibi girsin biz ama suramdaki bir tane tüy gözukmesin diye pareoları çıkarmaya utanalım. Zalımsın kader! Soğumamıstır bence
O zaman sende açık açık söyle korkma böyle böyle birşeyden dolayı mı eğer öyleyse sen beni her Halim'le sevmiyorsun demektir ben lensimi sevdirmek için her hafta uğraşacak mıyım sen kendini sevdirmek için ne yaptın ki ben yapayım beni seven her halimle sevsin benim iki tüyüm için soğuyacak insanla evliliğinin zaten imkanı yok de ama bunu bu olaydan dolayı mı uzak duruyorsun dedikten hemen sonra söyle Ever bu yüzden diyecek yürek olmaz çünkü sonra yok ya alakası yok vs derse sorun yok o zaman bu söylediklerim dipnot olarak aklının bir köşesinde dursun de. Oh be rahatladım vallahi Sıkma canını korkma ayrılır diye sonra pişman olursun bak demedi deme be hatırlarsınAma uzak duruyor böyle ;(
Allah aşkına bu bir soğuma nedeni mi yani? Hayretler içerisindeyim biz bıyıktı kaştı aman bacağımdı kolumdu tüy sıkıntısı içinde kıvranırken onlar ayı gibi geziyor ama ona ne demeli tabii işin bide temizlik yönü var bende takıntı olduğu için sırf kendim için temizlerim aman beyefendi sooğumasın gibi bir derdim yok sizin de olmasınkızlar ben adetli olduğum için bacaklarımı aldırmadım benimkinden uzak duruyodum hatta dün beni uyandırmaya çalışmış kaldır beni demiştim bende uyanmamışım uğraşmış benle acaba bacağımdaki tüyleri görüp benden mi uzaklaştı ya bi kere böyle olmuştu uzak davranmıştı bana ama Napim ya uzun çorap bile giydim yazın sıcağında ;( ya bana uzak davranıyor o böyle temizlik şeylerine çok dikkat eder ama Napim ya ;( of ;( içime dert oldu ;(
Kıldan tüyden soğuyacaksa zaten nasıl aynı evi, hayatı paylaşcaksın dimi? Her halinizi göreceksiniz mecburen. Ben, benimkine ağda, epilasyon falan bile yaptırmışlığım varkızlar ben adetli olduğum için bacaklarımı aldırmadım benimkinden uzak duruyodum hatta dün beni uyandırmaya çalışmış kaldır beni demiştim bende uyanmamışım uğraşmış benle acaba bacağımdaki tüyleri görüp benden mi uzaklaştı ya bi kere böyle olmuştu uzak davranmıştı bana ama Napim ya uzun çorap bile giydim yazın sıcağında ;( ya bana uzak davranıyor o böyle temizlik şeylerine çok dikkat eder ama Napim ya ;( of ;( içime dert oldu ;(
İlahi hanımefendiKıldan tüyden soğuyacaksa zaten nasıl aynı evi, hayatı paylaşcaksın dimi? Her halinizi göreceksiniz mecburen. Ben, benimkine ağda, epilasyon falan bile yaptırmışlığım var
Nolcak canım :)İlahi hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?