- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
Merhaba ablalarım bu meseleyle ilgili daha önce de konu açmıştım ama bir türlü çözüm bulamıyorum ve aklıma sürekli yeni şeyler takılıyor.
Benim okulda bir arkadaşım var sürekli öyle şaka amaçlı "nefret ediyorum senden,istemiyorum kızım seni,döverim seni" tarzında şeyler diyor.gülüyorum ders bunda kafa yaptı heralde falan diyorum.
Ama bir yandan da şaşırıyorum rahatsız oluyorum yani.bir de bu arkadaşın yakın bir arkadaşı daha var bazen o da buna katılıp benim üzerime geliyor.
Mesela bir keresinde bana notumu sordu bende söyledim sonra kendi notunu söyledi eliyle kapak hareketi yaptı işte (benden 9 puan daha yüksek almış ki diğer derslerde benim notlarım daha yüksek ama o düşük alınca ben moral veriyorum o seni geçtim diye hareket çekiyor)
Sonra bu arkadaşı da diğer bir ders notumu sordu bende söyledim bu sefer de o hareket yaptı (o da benden 4 puan yüksek almış) geçtim seni de
Anlam veremedim bu harekete.
Daha başka başka olaylar.
Bir arkadaş daha var ona bu laf sokmaları alayını küfürlü küfürlü yapıyorlar,ama ondan nefret ediyorlar.zaten daha önce kavgaları da oldu.
Acaba benden de mi nefret ediyorlar?
Çünkü birbirlerine ve samimi oldukları diğer kişilere hiç laf etmiyorlar.
Şaka maka ama her şakanın altında bir gerçek vardır.zaten bir yerden sonra sıkıyor.
Neden böyle yapıyorlar ya bir tanesi özellikle hep yapıyo arkadaşı ara sıra ona eşlik ediyo![]()
o terbiyesiz kizdan uzak dur arkadasin falan degil senin