Acaba beni affeder mi?

Ben de ayıp ettiğimin farkındayım ve cok uzgunum

Artık ondan bişey gelmesini bekliyorum
Bence artık beklemeyin. Söyledikleriniz, sizi bir daha asla rahatsız etmesini istemeyeceğiniz birine söylenecek sözler.
Özensiz bulmuş olabilirsiniz. Siz söyleseniz de zaten biraz değişip yine eski haline dönecekti. Siz kendinize uygun birini bulun.

O is olmaz da artik. Neden istiyorsun anlamadim? Hoslanmamissin ki bircok seyden zaten.
Yok aralarda yazdım. Bunlar giyim vs.ile ilgili ilk izlenimlerdi. Yoksa elektriği, karakteri çok hoşuma gitti. Tamamen aptalca bir hareketle dürüst olmak adina söyledim bunlari

Ama insan hata yapabilir. Ona pismanligimi gecirebildigimi saniyorum. Inşallah hazmedebilsin diye dua ediyorum

Ama insan hata yapabilir. Ona pismanligimi gecirebildigimi saniyorum. Inşallah hazmedebilsin diye dua ediyorum
Tabi ki, hata insana özgü. Başlangıç için kötü olmuş. Tolere edilebilir ya da değiştirilebilir gördüğünüz şeyleri zamanla tatlı tatlı değiştirebileceğinizi düşünün bundan sonra. Açık sözlülük iyidir ama bazen ilişkilerde patavatsızlığa kayabilir.

Helal olsun gururlu adammış. Burda kaybeden o degil sensin. Ben olsam hönküre hönküre aglardim cok agir konusmussun. Madem elektrik aldin niye bikac kez daha görüsmeden hemen saydrdin ki ya. Her seferinde böyle giyinip gelse okey de yani ne bilim üzüldüm cok utanç verici bi duygudur bunlari işitmek.

Benimde bir tanıdığım bu tarz bir durumla karşılaşıp karşı tarafı kirdi.o kişi tamamen vazgeçti.mesajlarina dahi cevap yazmadı.ilk etapta daha bir birliktelik ve tanışıklık olmadığı için çok kırıcı oluyor açık olmak.en sonda söylenecek şeyi en başta dememeye özen gösterin.mesela nişanlanmış olsaydınız ve iyice birbirinizi tanıdığınız da seni ilk gün gördüğümde çok özensiz buldum niye öyle gelmistinki falan deseydiniz beraber gulerdiniz ama şuan öyle olmaz işte.

Valla size birşey söyleyeyim mi, bence bu olay aklına geldiğinde bi zahmet kendini kötü hissetsin ve utansın ve bir daha da ilk buluşmalara özenli gidiversin bir zahmet, o kadara da kalp kıracak birşey söylememişsiniz bence hiç kendinizi kötü hissetmeyin bu konuda, bence siz vicdandan ziyade bir şans daha istediğiniz için bu kadar üsteliyorsunuz bunu siz de biliyorsunuz

Gayette kirli pasaklı olduğunuz anlamına gelir bence, çöp arabası mı bu yaa çöpleri arabanın içinde biriktiriyorsunuz ?
Ayrıca yağmurdan evet arabanın dışı kirlenebilir ama içini toz toprak götürmediği sürece temizdir o araba

yazdıklarınızdan sonra size cevap atması bile mucize
peşini bırakın adamın
olmaz bu iş
kendinizi küçültmeyin

Nerde biriktireyim hanfendi? Yolculuğum süresince dışarıya mı atayım? Bayılıyorum sizin gibi temiz görüncem diye kasan duyarlara. Bi de bilmeden dinlemeden pis pasaklı yaftası vurmanız yok mu

Nerde biriktireyim hanfendi? Yolculuğum süresince dışarıya mı atayım? Bayılıyorum sizin gibi temiz görüncem diye kasan duyarlara. Bi de bilmeden dinlemeden pis pasaklı yaftası vurmanız yok mu
Biriktirmeyin uygun bulduğunzu yerde atın, illa istiflemeniz mi lazım? Arabanızı pet şişelerle, fişlerle ve diğer çöplerle düşününce aklıma temiz imajı gelmiyor ya kusura bakmayın :)

Biriktirmeyin uygun bulduğunzu yerde atın, illa istiflemeniz mi lazım? Arabanızı pet şişelerle, fişlerle ve diğer çöplerle düşününce aklıma temiz imajı gelmiyor ya kusura bakmayın :)
Yaf istiflediğimi kim söyledi???? Biriktiriyorum dedim uzun uzun açıklama yapmadım ilk gördüğüm çöp tenekesine atıyorum diye. Neyse gerçekten sizinle uğraşamıcam :) siz o vermek istediğiniz temiz kadın imaj mesajınıza tam gaz devam

çöp konteynırı her yerde var bi poşette biriktirip konteynır görünce atarsınız.Bence öyle de yapıyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…