- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Yazmayın artık, gönlü varsa bile naza çeker kendini iyice.Gerek yok.Evet yazmak ters tepiyor
Ben de ayıp ettiğimin farkındayım ve cok uzgunumSırf sigara koktuğu için temiz olmadığını düşünmüş bence konu sahibi. Ki büyük ayıp etmiş. Size söylenseydi bunlar? Benim de arabam çoğunlukla kirli neden çünkü kış günü ne kadar temiz tutarsan tut yağmur çamur en fazla iki gün temiz kalabiliyor. İçi de genelde fiş, pet şişe vs doludur. çünkü dışarı çöp atmam poşette biriktiririm ve toplu atarım bu benim kirli pasaklı olduğum anlamına gelmez.
Artık ondan bişey gelmesini bekliyorumYazmayın artık, gönlü varsa bile naza çeker kendini iyice.Gerek yok.
Bence artık beklemeyin. Söyledikleriniz, sizi bir daha asla rahatsız etmesini istemeyeceğiniz birine söylenecek sözler.Artık ondan bişey gelmesini bekliyorum
Yok aralarda yazdım. Bunlar giyim vs.ile ilgili ilk izlenimlerdi. Yoksa elektriği, karakteri çok hoşuma gitti. Tamamen aptalca bir hareketle dürüst olmak adina söyledim bunlariO is olmaz da artik. Neden istiyorsun anlamadim? Hoslanmamissin ki bircok seyden zaten.
Ama insan hata yapabilir. Ona pismanligimi gecirebildigimi saniyorum. Inşallah hazmedebilsin diye dua ediyorumBence artık beklemeyin. Söyledikleriniz, sizi bir daha asla rahatsız etmesini istemeyeceğiniz birine söylenecek sözler.
Özensiz bulmuş olabilirsiniz. Siz söyleseniz de zaten biraz değişip yine eski haline dönecekti. Siz kendinize uygun birini bulun.
Tabi ki, hata insana özgü. Başlangıç için kötü olmuş. Tolere edilebilir ya da değiştirilebilir gördüğünüz şeyleri zamanla tatlı tatlı değiştirebileceğinizi düşünün bundan sonra. Açık sözlülük iyidir ama bazen ilişkilerde patavatsızlığa kayabilir.Ama insan hata yapabilir. Ona pismanligimi gecirebildigimi saniyorum. Inşallah hazmedebilsin diye dua ediyorum
Kimseyi kirmamaya özen gösteren????Icimı rahatlattiniz. Ki ben ne kadar hassas, kimseyi kirmamaya özen gösteren biriyim. Ona rağmen, hem de onemsedigim birine bunu yapmış olmami aklim almiyor. Zamanlamam ve uslubum yanlıştı sanirim
Valla size birşey söyleyeyim mi, bence bu olay aklına geldiğinde bi zahmet kendini kötü hissetsin ve utansın ve bir daha da ilk buluşmalara özenli gidiversin bir zahmet, o kadara da kalp kıracak birşey söylememişsiniz bence hiç kendinizi kötü hissetmeyin bu konuda, bence siz vicdandan ziyade bir şans daha istediğiniz için bu kadar üsteliyorsunuz bunu siz de biliyorsunuzYok artık, bunun üzerine de öyle bir konu açmam artık. Ben de öyle düşünmüştüm aslında, yani özür olmasa da çok da hak verilmeyecek bişey olmadığını düşünmüştüm. Ama yanlış üslup ve zamanlama seçmişim. Kendimi ezik hissettiğim için değil, kalp kırmayı hiç sevmeyen bir insan olmama rağmen düsüncesizlikle yaptığım bu hatayı telafi etmek için bunca uğraşıyorum. Çünkü ben de aslında burdaki çoğu arkadaş gibi düşünüyorum. Yaptığım büyük ayıp, sebebi her ne olursa olsun. Ve ben o insanla bir daha hic görüşmeyecek bile olsam, isterim ki o, bir daha bu olay aklına geldiğinde yine utanmasın, kendini kötü hissetmesin, kendi kendine bile olsa. Ben kırdığım bir kalbi ve gururu tamir etmek istiyorum. Bu eziklik ya da gurursuzluk değil. Benim için vicdani bişey. Ve biliyorum ki kırdığım gibi onarmak da ancak benim yapabileceğim bişey.
Gayette kirli pasaklı olduğunuz anlamına gelir bence, çöp arabası mı bu yaa çöpleri arabanın içinde biriktiriyorsunuz ?Sırf sigara koktuğu için temiz olmadığını düşünmüş bence konu sahibi. Ki büyük ayıp etmiş. Size söylenseydi bunlar? Benim de arabam çoğunlukla kirli neden çünkü kış günü ne kadar temiz tutarsan tut yağmur çamur en fazla iki gün temiz kalabiliyor. İçi de genelde fiş, pet şişe vs doludur. çünkü dışarı çöp atmam poşette biriktiririm ve toplu atarım bu benim kirli pasaklı olduğum anlamına gelmez.
Nerde biriktireyim hanfendi? Yolculuğum süresince dışarıya mı atayım? Bayılıyorum sizin gibi temiz görüncem diye kasan duyarlara. Bi de bilmeden dinlemeden pis pasaklı yaftası vurmanız yok muGayette kirli pasaklı olduğunuz anlamına gelir bence, çöp arabası mı bu yaa çöpleri arabanın içinde biriktiriyorsunuz ?
Ayrıca yağmurdan evet arabanın dışı kirlenebilir ama içini toz toprak götürmediği sürece temizdir o araba
Biriktirmeyin uygun bulduğunzu yerde atın, illa istiflemeniz mi lazım? Arabanızı pet şişelerle, fişlerle ve diğer çöplerle düşününce aklıma temiz imajı gelmiyor ya kusura bakmayın :)Nerde biriktireyim hanfendi? Yolculuğum süresince dışarıya mı atayım? Bayılıyorum sizin gibi temiz görüncem diye kasan duyarlara. Bi de bilmeden dinlemeden pis pasaklı yaftası vurmanız yok mu
Yaf istiflediğimi kim söyledi???? Biriktiriyorum dedim uzun uzun açıklama yapmadım ilk gördüğüm çöp tenekesine atıyorum diye. Neyse gerçekten sizinle uğraşamıcam :) siz o vermek istediğiniz temiz kadın imaj mesajınıza tam gaz devamBiriktirmeyin uygun bulduğunzu yerde atın, illa istiflemeniz mi lazım? Arabanızı pet şişelerle, fişlerle ve diğer çöplerle düşününce aklıma temiz imajı gelmiyor ya kusura bakmayın :)
çöp konteynırı her yerde var bi poşette biriktirip konteynır görünce atarsınız.Bence öyle de yapıyorsunuzdurNerde biriktireyim hanfendi? Yolculuğum süresince dışarıya mı atayım? Bayılıyorum sizin gibi temiz görüncem diye kasan duyarlara. Bi de bilmeden dinlemeden pis pasaklı yaftası vurmanız yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?