Kizlar başıma söyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve döndüğümde bana, benim hakkımda ne düşündün diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hiç olmadığım kadar açık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kötüsü de, hakkında birçok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj içinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunç kırılmış ve artık sevgili olarak görüşmek istemiyor. Günlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca çok uzgün oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi söyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sözümü cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak için. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada söylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum
O kadar acemice ve kaba davrandım ki ben bile kendime inanamıyorum. Tek bir mesajın içinde iyi şeyleri söylememek, hep kötü şeylerden bahsetmek, bir de üstüne üstlük tanımaya devam etmek istiyorum demek.. Aslında bunları tek bir mesajın içine sığdırmış olmam bile niyetimin kötü olmadığını gösteriyor. Benim içim ısındığı için ona ve devam etmek istediğim için, sanki kırk yıllık kocammış gibi tak tak söyledim her şeyi. Sanki hiç kırılmayacakmış gibi düşünmüşüm resmen.Adamı yerden yere vurup iyi düşünceleri yazmamak garip değilmi..
Sonrada tanımak istiyorsunuz.
Aynen iş dolayısıyla. Ay ben ne dangalak bi insanmışım yaaa... Burda yazanların yüzde 99'u sizin gibi düşünüyor. Ve benim toplumun geneline vurulduğunda kibarlıktan hiç nasibini alamamış bir insan olduğum çıkıyor ortaya. Yemin ederim, inanın öyle de biri değilim. Hayatımda ilk defa yaptığım bir şey oldu, tam olduYaa şimdi özensiz olmuş olabilir ya da sen bunlara gerçekten dikkat eden biri olabilirsin ki benim içinde çok mühim şeyler tipik bir Başak burcu olarak fakat ilk görüşmeden sonra denmez böyle yani. Bana biri bunu dese bende bir daha görüşmem. Temiz değil derken işten mi çıkıp geldi farklı bir durumu mu vardı? Eski erkek arkadaşlarımdan ikisi inşaat mühendisiydi. Tozlu geldikleri olurdu iş çıkışı. Biri ne kadar dikkat etse de mahcup gelirdi "off yaa yine her yere bulamış" derdi. Diğeri ise bir o kadar vurdumduymazdı. Ben ıslak mendil verir sil şu ayakkabını derdim ama bunlar kişisel bakımına yansımadığı sürece idare edilirdi.
Şimdi bu çocuğun temiz olmama sebebi ne ki?
Yalvarabileceğim kadar yalvardım zaten. Adam yine kibarlıktan sesini çıkarmıyor bana. Ben de artık daha fazla iletişimde kalırsam tacize girer diye yazmıyorum, bunu düşebildim çok şükür..Mantıklı davranmamışsınız. Madem bu laflar ağızdan bir kere çıkmış, artık yalvarır pozisyona düşmeyin. Geçmiş olsun, önünüze bakın.
Aynen iş dolayısıyla. Ay ben ne dangalak bi insanmışım yaaa... Burda yazanların yüzde 99'u sizin gibi düşünüyor. Ve benim toplumun geneline vurulduğunda kibarlıktan hiç nasibini alamamış bir insan olduğum çıkıyor ortaya. Yemin ederim, inanın öyle de biri değilim. Hayatımda ilk defa yaptığım bir şey oldu, tam oldu((
Valla benim de üstümde yemek lekesiyle buluşmaya gittiğim oldu. İstanbul'da iş çıkışı eve gidip üstümü değiştirip buluşmaya gitmeye kalksam zaten yetişme ihtimalim olamazdı. Adama da söyledim, "ya kusura bakma üstümü leke yapmışım, eve gitsem yetişemezdim idare ediver bugün böyle" diye. İnsanlık hali bunlar nolacak ki.Yaa şimdi özensiz olmuş olabilir ya da sen bunlara gerçekten dikkat eden biri olabilirsin ki benim içinde çok mühim şeyler tipik bir Başak burcu olarak fakat ilk görüşmeden sonra denmez böyle yani. Bana biri bunu dese bende bir daha görüşmem. Temiz değil derken işten mi çıkıp geldi farklı bir durumu mu vardı? Eski erkek arkadaşlarımdan ikisi inşaat mühendisiydi. Tozlu geldikleri olurdu iş çıkışı. Biri ne kadar dikkat etse de mahcup gelirdi "off yaa yine her yere bulamış" derdi. Diğeri ise bir o kadar vurdumduymazdı. Ben ıslak mendil verir sil şu ayakkabını derdim ama bunlar kişisel bakımına yansımadığı sürece idare edilirdi.
Şimdi bu çocuğun temiz olmama sebebi ne ki?
O da öyle dediAman tanrimbence affetmez ...belki zamanla ama yani bilemedimben affedemezdim... heleki ilk bulusmadan sonra
Ay sen ne mükemmel bir kızsın. Bilmiyorum evli misin, ilişkin var mı ama senin eşin olan seni baş tacı yapar inşallah..Arabası kirliyse arabayı yıkatmaya vakit bulamayacak kadar heyecanlısın sanırım derdim ben olsam
Bi yere mi yaslandın montun toz olmuş derdim
Ve sigara kokusuna hassasiyetim varsa sigaradan ve kokusundan hoşlanmadığımı kokunun beni tıkadığını söylerdim.
Çok iyi kalpli ve nazik birisin buluşmamız gayet güzel geçti benim açımdan. Sana destek olsam sigaradan birlikte kurtulabilir miyiz sence:) falan derdim (eğer etkilendiysem)
Baktım hala aynı görüşmeyi keserdim.
Yani senin gibi kızlar varken, benim gibi dangalağı napsın adam dimi...Ay sen ne mükemmel bir kızsın. Bilmiyorum evli misin, ilişkin var mı ama senin eşin olan seni baş tacı yapar inşallah..
Ay sen ne mükemmel bir kızsın. Bilmiyorum evli misin, ilişkin var mı ama senin eşin olan seni baş tacı yapar inşallah.. Yani senin gibi kızlar varken, benim gibi dangalağı napsın adam dimi...
Haklısınız.. ama ben bir hata yaptım. Normalde böyle bir insan olmanın yakınından bile geçmem. Tam bir talihsizlik oldu. Basiretim bağlandı. Ben de inanamıyorum nasıl çıktı o cümleler agzımdan...valla ne deyim umarım afetmez ,
öldürmeden sakat bırakmışsın adamı ,
ben buna kusura bakmayın ama patavatszılık diyorum ,ve bu şekilde davranan insanlardan tiksiniyorum
valla ne deyim umarım afetmez ,
öldürmeden sakat bırakmışsın adamı ,
ben buna kusura bakmayın ama patavatszılık diyorum ,ve bu şekilde davranan insanlardan tiksiniyorum
Kendimle baş başa kalayım, düşeneyim demişti. Yani o kadar da olgun bir insanmış. Bunlar beni daha da kahrediyor. İnşallah soğur içi. Çünkü kırdığım kalbi tamir etmeyi çok istiyorum..Olmuş bir kere,artık düşünmeyin. Siz kendinizi tamamen geri çekin. Belki karşı taraf biraz düşünürse fikri değişir, adım atar içi soğuyunca.
TeşekkürlerAbartmışsınız. Sanki sokak ortasında adamı evire çevire dövmüş, ailesine küfretmiş, tecavüz etmiş, öldürüp bir çöp kutusuna atmış gibi davranmasak mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?