Acaba bi' sey yapar mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her sene elmiş beni tokat manyağı yaptı ders artık :))

bu arada bebiş nası cinsiyeti nedir ne zamandır denk gelmemiştik de soramadım
Sacını da çekeyim süslemiş oluruz :)
saol balim, şükürler olsun hersey yolunda 650 gr kiyma kadar bir kızım var :)

ay öldürcen sen beni

justcım valla ben bile hatırlamam böyle bişeyi hoş geçen sene hatırlamış diyosun :26: ama artık boşanıcaksın bırak düşünmeyi
sana cogzel bir olum hazirliycam bellam :)

O zaman boşver hiç hatırlamasın. Onun sesini duyupta sinirlerin daha fazla bozulmasın. Sen mutluluğu hakediyosun ama o seni haketmiyor :)

Tesekkur ederim :)

O konuda bi degisme yok degismeyecek de bir ay kaldi..

Anlıyorum seni.
İlla kafanı bi şekilde takıcan yani
Yarın geç aynanın karşısına kendine bi öpücük ver sonra da 'ben kendimi çok seviyorum' de

Napayim nasil oyalanayim onu hep soyluyorum ben

Ne pismanligi olacak canim anca sover rahatlarim son konusmamizda da piskinin tekiydi pismanlik yok o yuzden :)

Just ağzının ortasına bi tane cakicam seneye bu zamanlar hatırlarsın :)

Ahaha elmik ya tamam bundan sonra boyle anicam bu gunu

Hatırlasa da bir şey yapacağını sanmam. Ya da şöyle bi mesaj atar, '' seni iki yıl önce bu gün öpmüştüm hatırlıyonmu?'' sen de iyice dellenirsin ona ''peki ben seni ilk ne zaman asaglamıstım onu hatırlıyonmu?'' dersin

Şaka bi yana İnşallah hatırlasa da sana mesaj falan atıp kafanı iyice bulandırmaz. İyi anıları çöpe at, kötü anılar hepsini yok edecek kadar fazlaymış ilişkinizde. Kes kangrenli parmağı, zamanı geldi.

jussttttt görüşmeyeli neler olmuş kuzum

Cok seyler degisti :)

7 mayıs 2012...

Beni ilk o günün akşamında öpmüştü..

7 mayıs 2013..

Kavgalıydık, bir şey yapmadı..

7 mayıs 2014..

Ayrıydık, bir şey yapmadı..

Var gerisini sen düşün..

Gulumsettin beni biz kadinlar ah her seyi hatirlariz boyle ama erkeklerle bu problemimizi cok guzel gozler onune serdin :) sana da gecmis olsun ayrilanlar kulubunun taze uyesi :)

Cok seyler degisti :)

Gulumsettin beni biz kadinlar ah her seyi hatirlariz boyle ama erkeklerle bu problemimizi cok guzel gozler onune serdin :) sana da gecmis olsun ayrilanlar kulubunun taze uyesi :)

Sağol canım benim ama barıştık biz, ayrılığımız en fazla 2 hafta sürdü, dayanamadık
Bakalım, belki seneye bir şey yapar
Ama seninki de yapsa ne yapmasa ne, boşanma sürecindeydiniz diye hatırlıyorum?
Umarım en az hasarla atlatıp, tekrar mutlu olursun arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…