- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Yarin 23 haziran..
23 haziran 2012de opmustu beni ilk defa. O gun baslamisti her sey..
Acaba diyorum hatirlar mi?..
Hic sanmasam da..
siz bu adamdan boşanacaktınız seviyosanız niye acı çekiyosunuz anlamadım ki... ozaman siz arayın hatırlatın madem seviyosunuz. herşeyi karşıdan beklemeyin
Yapamam ki gururum ezildi bi kere asaglandim bosanmak zorundayim donsem de aci cekicem hem de her gun hem ben hatirlatirsam bi anlami olmaz ki
aşkta gurur olmaz ama. tamam üzülüyosun sinirleniyorsun ama aşk laf anlamıyor kiYapamam ki gururum ezildi bi kere asaglandim bosanmak zorundayim donsem de aci cekicem hem de her gun hem ben hatirlatirsam bi anlami olmaz ki
Ah ah ah... Insan kafasinda bitiriyor da kalbi ona ayak uydurmayabiliyor:) gel ben sana sarilacagim, birbirimizi teselli ederiz:)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
aşkta gurur olmaz ama. tamam üzülüyosun sinirleniyorsun ama aşk laf anlamıyor ki
edelim ama sen bana mesaj atıcam dedin atmadın
beklicem bakalım akşam 10a kadar bir şey yapıcak mı
ama canım sen bilmiyorsun bu adam bana şiddet gösterdi
Hatırlasa da bir şey yapacağını sanmam. Ya da şöyle bi mesaj atar, '' seni iki yıl önce bu gün öpmüştüm hatırlıyonmu?'' sen de iyice dellenirsin ona ''peki ben seni ilk ne zaman asaglamıstım onu hatırlıyonmu?'' dersin
Şaka bi yana İnşallah hatırlasa da sana mesaj falan atıp kafanı iyice bulandırmaz. İyi anıları çöpe at, kötü anılar hepsini yok edecek kadar fazlaymış ilişkinizde. Kes kangrenli parmağı, zamanı geldi.
yapsada döversinki sen
eger bi şey yaparsa fikrin değişecek mi
yapmaz ki yapsa da kuru bi kutlamaya barışmam ki
onca şey oldu hala pişkin ve kendinden eminler onlar bi önceki konumda da anlatmıştım
konularını biliyorum daha öncede üyeidim fakat iptal etmek zorunda kaldım
sen hala seviyo musun
hem tiksiniyorum ona dokunamam bile hem de özlüyorum bazen böyle..
peki hiç aradı mı
boşanacak mı kabul ettimi
edelim ama sen bana mesaj atıcam dedin atmadın
beklicem bakalım akşam 10a kadar bir şey yapıcak mı
ama canım sen bilmiyorsun bu adam bana şiddet gösterdi
eski konularını okudum üzüldüm rabbim hayırlısı neyse onu göstersin canım
eski konuların linkini bana atabilir misiniz acabaa ? merak ettimm bulamıyorummmm
açılmıyooosonuç bulunamadı dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?