- 12 Haziran 2016
- 27
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi neseakifseyhann
-
Bi hocaya sorun dua edinArkadaşlar buraya yeni uyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum, 11 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim, ama evlendigim günden beri hiç huzurum yok hep kavga ediyoruz eşimle ama ne zaman dışarıda olsak yada annesinin evine gitsek aramız çok iyi oluyor ama kendi evimizde bir gün geçirsek kavga ediyoruz herşeye bahane buluyor etrafı yıkıp gidiyor mesela dün annesinin evinde iftar yaptık çok iyiydik ama bugün evde iftar yapacaktık olmadı gene kavga çıkarttı ve gitti ne yapıcam bilmiyorum evimizde buyumu var acaba
Ne zaman annemlere gidelim desem suratını asıyor geliyor benimle ama hep moralsiz oturuyor, bi kere istekli gelmedi oraya ama annenlere gidelim desem hemen hazırlanır
kavga sebepleriniz nedir?Arkadaşlar buraya yeni uyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum, 11 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim, ama evlendigim günden beri hiç huzurum yok hep kavga ediyoruz eşimle ama ne zaman dışarıda olsak yada annesinin evine gitsek aramız çok iyi oluyor ama kendi evimizde bir gün geçirsek kavga ediyoruz herşeye bahane buluyor etrafı yıkıp gidiyor mesela dün annesinin evinde iftar yaptık çok iyiydik ama bugün evde iftar yapacaktık olmadı gene kavga çıkarttı ve gitti ne yapıcam bilmiyorum evimizde buyumu var acaba
Ne zaman annemlere gidelim desem suratını asıyor geliyor benimle ama hep moralsiz oturuyor, bi kere istekli gelmedi oraya ama annenlere gidelim desem hemen hazırlanır
evet sizin evde sorun varBana hergun annemlere gidelim aksam eve doneriz diyor bende çoğunlukla evde kalmak istiyorum bundan başlıyor devam ediyor Gece bitimine kadar
evet sizin evde sorun var
çünkü adam orada değil annesinde kalmak istiyor
bence sal gitsin annesine
Bizimkisi aşk evliliği olmadıFlort ederken nasildi? Adam sizden sıkılıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?