Acaba bizim evin içinde mi huzursuzluk var :(

neseakifseyhann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
27
13
3
29
Arkadaşlar buraya yeni uyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum, 11 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim, ama evlendigim günden beri hiç huzurum yok hep kavga ediyoruz eşimle ama ne zaman dışarıda olsak yada annesinin evine gitsek aramız çok iyi oluyor ama kendi evimizde bir gün geçirsek kavga ediyoruz herşeye bahane buluyor etrafı yıkıp gidiyor mesela dün annesinin evinde iftar yaptık çok iyiydik ama bugün evde iftar yapacaktık olmadı gene kavga çıkarttı ve gitti ne yapıcam bilmiyorum evimizde buyumu var acaba

Ne zaman annemlere gidelim desem suratını asıyor geliyor benimle ama hep moralsiz oturuyor, bi kere istekli gelmedi oraya ama annenlere gidelim desem hemen hazırlanır

Eğer öyle düşünüyorsan arkadaşın söyledi gibi her tarafı sirkeli su ile sil nazar duası okuyun eşinizle birbirinize nazara tabi nazara inanırsanız dışarıda iyi gorununce millet hep iyi sanarak imrenir göze gelirsiniz

Bi hocaya sorun dua edin

Ne zaman annemlere gidelim desem suratını asıyor geliyor benimle ama hep moralsiz oturuyor, bi kere istekli gelmedi oraya ama annenlere gidelim desem hemen hazırlanır

Büyü muska işi değil evliliğnin idrakına varamamış biri eşin.
Annesinde iyi olmasının sebebi orada mutlu olması. Senin düşündüğün gibi olsa senin ailenin yanında da iyi olurdu.

Bende bi kez suratimi astım aynını yaptım iş boşanmaya kadar geldi
hocaya da gittim oda ise aileler girdikçe mutlu olamazsınız diyor, inanın ne yapacağımı bilmiyorum artik kavga da etmek istemiyorum

kavga sebepleriniz nedir?

Bana hergun annemlere gidelim aksam eve doneriz diyor bende çoğunlukla evde kalmak istiyorum bundan başlıyor devam ediyor Gece bitimine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…